trayban Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εφοσον η χωρα μας δεν εχει εμπλακει στρατιωτικα, η γενικα με καποιον αλλο τροπο σε αυτην την υποθεση ,εμεις σαν λαος δεν εχουμε προβλημα. Ξενες πρεσβειες ομως, η τουριστες σιγουρα μπορει να εχουν. ποσο εύκολα ξεχνάμε.... να θυμίσω την βομβιστική στην αιγυπτο,απο τους αδελφούς μουσουλμάνους. Με κάμποσους νεκρούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Για να μη νοιώθετε μόνοι μερικοί εδώ μέσα: Ο πιο αστειος υποψηφιος για προεδρος ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xpapias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Φοβάμαι οτι αν χτυπησουν τη Βουλη θα φωναξουν 8 εκατομμ. Ελληνες ζητω ο Αλλαχ. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom251 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τρεμω τον Porg... θα διαβαζει θα διαβαζει ολα τα σχολια και θα πεταξει παλι κανενα διαμαντι στο τελος. Νταξει ο porg εχει πλακα τουλαχιστον και τα λεει στο χαβαλε πολλα. Οι αλλοι Hasan-ηδες ειναι που πετανε διαμαντια... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τα φωτα κλεινουν καθε μερα Από πότε? http://www.protothema.gr/world/article/527080/esvisan-ta-fota-ston-purgo-tou-aifel-se-endeixi-penthous/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoomWrath21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 #Trump2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 ποσο εύκολα ξεχνάμε.... να θυμίσω την βομβιστική στην αιγυπτο,απο τους αδελφούς μουσουλμάνους. Με κάμποσους νεκρούς. Στην επικρατεια της Αιγυπτου ειμαστε? Ειλικρινα δεν σε καταλαβα,χωρις ειρωνια. Αν εννοεις οτι βαζουν βομβες και σε μουλσουλμανικες χωρες,το ξερω,εχω φιλους μουσουλμανους που τους μισουν τους ισλαμιστες.(Οχι ολοι ομως.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Από πότε? http://www.protothema.gr/world/article/527080/esvisan-ta-fota-ston-purgo-tou-aifel-se-endeixi-penthous/ Δεν ξερω απο ποτε , παντως κλεινουν καθε βραδυ στις 1 ωρα Γαλλιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εχω κλεισει Παρισι 3-7 Δεκεμβριου γαμω τη πουτ@να μου... Τη προηγουμενη φορα εκλεισα Σαντορινη και μπηκαν capital controls... ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕ@ΤΕ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΘΗΒΑ 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εμεις φοβομαστε μην μας πουν ρατσιστες και κλαψει η μανα του πελε... Μπροστα στην μοστρα τα αλλα ειναι τιποτα Να υπενθυμισω οτι εμενα εδω με εχουν χαρακτηρισει απο χρυσαυγιτη μπραβο νονο της νυχτας και φασιστα και δεν ξερω τι αλλο ε.Εγω δεν ειπα να μην παρουνε πουλο ολοι αλλα δεν θα παιξω το παιχνιδι κανενος και δεν θα βαλουν τον φοβο μεσα στο μυαλο μου δεν θα το αφησω αυτο.Κοιταω αυτον που κινει τις μαριονετες οχι τις μαριονετες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Νταξει ο porg εχει πλακα τουλαχιστον και τα λεει στο χαβαλε πολλα. Οι αλλοι Hasan-ηδες ειναι που πετανε διαμαντια... Το ξερω, αποφευγει να μπαινει σε τετοια θεματα! Μονο στρατο και αστυνομια. Αμα μιλησεις για Ερντογαν και πιο περα εξαφανιζεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Οι σφαγείς όλων των λαών παίρνουν ακριβώς αυτά που έσπειραν όλες αυτές τις δεκαετίες. Το παρακμάζων δυτικό "βασίλειο" πέφτει απο τα τέρατα που το ίδιο δημιούργησε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μετα την Ρωμη και το Λονδινο, μιλανε και για Washington..... hohoho..... Να προτεινω, οχι Washington, αλλα Austin, Houston,Dallas, Fort worth, κλπ...... γενικα κατα Texas μερια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Υeh Και τα συνορα του Βελγιου δεν εκλεισαν , hoax ειναι ειναι παραπληροφορηση και τα 2 που λες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Οι σφαγείς όλων των λαών παίρνουν ακριβώς αυτά που έσπειραν όλες αυτές τις δεκαετίες. Το παρακμάζων δυτικό "βασίλειο" πέφτει απο τα τέρατα που το ίδιο δημιούργησε. Η Γαλλια βραζει απο χρονια και το λονδινο...Εμενα η Ρωμη μου εκανε εντυπωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις