Προς το περιεχόμενο

Πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λολ... Ποιοι κρύβονται από πίσω; Σπάσε τη σιωπή σου, όλο για κρυφά συμφέροντα γράφεις, μη μας αφήνεις στην άγνοια μας.

Τι σκοπό έχουν;

Παρά το ειρωνικό ύφος σου θα σου απαντήσω για να μην νομίζεις ότι υπεκφεύγω.

Θα έπρεπε ήδη να γνωρίζεις ποιοι ειναι αυτοί και τα συμφέροντα δεν είναι και τόσο κρυφά.

Οι πολιτικοί (όλοι τους χωρίς εξαίρεση) και γενικότερα η όποια εξουσία είναι αυτοί που σε θέλουν με χίλια προβλήματα διχασμένο και φοβισμένο.Και θα σου πουν όλα τα ψέματα του κόσμου για να παραμείνουν στην εξουσία και θα δημιουργήσουν όσα προβλήματα μπορούν για να σου φανούν χρήσιμοι (ενώ είναι στην ουσία άχρηστοι).

Pyramid_of_Capitalist_System.jpg

Έχεις κάθε δικαίωμα (και εσύ και οι υπόλοιποι) να θεωρείτε ότι ο κόσμος είναι αγγελικά πλασμένος,αλλά εγώ από την άλλη κρίνω ότι παραμένει μια ζούγκλα και στην ζούγκλα τα πρόβατα δεν επιβιώνουν.

Πιστεύω επίσης ότι οι πλειοψηφία των ανθρώπων προτιμά ένα ψέμα που τους βολεύει παρά μια δύσκολη αλήθεια.

Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν μερικοί ότι αυτοί που κινούν τα νήματα ξέρουν να χειρίζονται και το μεμονωμένο άτομο αλλά και την μάζα/πλέμπα θα καταλάβουν και το πως μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Αλλά ζούμε στην εποχή του 'πολιτικά ορθού/politically correct' και τα πράγματα δεν τολμά κανείς εύκολα να τα πει με το όνομα τους.

Ξαναλέω για άλλη μια φορά ότι θέση μου είναι ότι το να προσπαθούν (με τόση βιάση και με τέτοιο τρόπο) να αναμίξουν διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους ζωής δείχνει πολλά.

Το καλύτερο θα ήταν έμεις στην μεριά μας και αυτή στην δική τους.

Η ιστορία έχει δείξει ότι μακροπρόθεσμη,αρμονική και ειρηνική συμβίωση με αλλόθρησκους (μεταξύ τους) και γενικά διαφορετικούς σε τρόπο ζωής λαούς έχει σχεδόν πάντα άσχημα αποτελέσματα (Κύπρος,Γιουγκοσλαβία,Κόσοβο,Σκόπια,Ιράκ,Λίβανος κτλ).

Άλλη μια φορά δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι τρομοκράτες.Όπως δεν ήταν όλοι οι Γερμανοί ναζί.Και δεν ήταν όλοι οι Έλληνες χουντικοί κατά την επταετία κτλ κτλ...Αλλά είδατε πως ανέχτηκαν και πως συμμετείχαν στο έγκλημα.

Μπορείς εσύ (και οι υπόλοιποι) να με ειρωνεύσαι όσο θες (αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα) αλλά δεν σε δικαιώνει.

Ισχυρίζεστε κάποιοι ότι είστε ανοιχτόμυαλοι,ανεκτικοί στο διαφορετικό,ανθρωπιστές (πόσο υποκριτικό αυτό),αλλά δεν βλέπω να προσέρχεστε καλόπιστα και καλοπροαίρετα σε διάλογο με στοιχεία.Εγώ από την άλλη έχω παραδεχτεί ειλικρινώς τα σημεία που σχεδόν όλοι οι συνομιλητές μου είχαν δίκιο.

Να πείτε με δεδομένα 'ορίστε ένα άλλο άρθρο/βίντεο κτλ που δείχνει ότι έχεις λάθος κύριε'.

Αντ'αυτού μισές αλήθειες (για τον ιστορικό ρόλο και προσφορά του Ισλάμ),ανάδειξη των στραβών άλλων θρησκειών προς δικαιολόγηση των Ισλαμιστών.Ναι,είπαμε ΔΕΝ είναι ΟΛΟΙ ένοχοι όπως ΔΕΝ είναι όλοι αθώοι.

Μην το καταντήσουμε Κρητική βεντέτα εδώ (σου σκότωσα εγώ αλλά μου σκότωσες και εσύ).

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν για άλλη μια φορά αθώοι νεκροί και τραυματίες.Θα περίμενα να είναι όλοι κάθετα αντίθετοι και προς τους ηθικούς και τους φυσικούς αυτουργούς.Και από ένα σημείο και μετά η ανοχή γίνεται συνενοχή.

@garnele

Έχω σπασμένο πόδι εδώ και καιρό και με έχει περιορίσει στο σπίτι αυτό το διάστημα.Sorry για την ενόχληση.Πες μου πόσο να ποστάρω και κάθε πότε.Α,και ο Καναδάς ασφαλέστατη χώρα ήταν αλλά είδες τι έγινε πέρσι.

Thanks.

Sorry και για το...σεντόνι.

ΥΓ Από το Let's make money toy 2008 (48o-49o λεπτό):

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Aν αληθευει, ειναι τουλαχιστον εμετικο.....  :-(

Video shows Greek coast guard ‘deliberately sinking lifeboat full of refugees’

http://metro.co.uk/2015/11/22/video-shows-greek-coast-guard-deliberately-sinking-lifeboat-full-of-refugees-5518390/

Είναι για να απομακρύνει το φουσκωτό από το σκάφος και να πάει σε σωστό σημείο. Στην συνέχεια ο επιβάτες του φουσκωτού, το τρυπάνε, για να γίνει διάσωση.

• Like 2

Είναι για να απομακρύνει το φουσκωτό από το σκάφος και να πάει σε σωστό σημείο. Στην συνέχεια ο επιβάτες του φουσκωτού, το τρυπάνε, για να γίνει διάσωση.

Διάσωση από ποιους, από τους Τούρκους;

Aν αληθευει, ειναι τουλαχιστον εμετικο.....  :-(

Video shows Greek coast guard ‘deliberately sinking lifeboat full of refugees’

http://metro.co.uk/2015/11/22/video-shows-greek-coast-guard-deliberately-sinking-lifeboat-full-of-refugees-5518390/

Είναι κοινό μυστικό ότι οι άντρες του λιμενικού βουλιάζουν εκατοντάδες βάρκες καθημερινά με αυτό τον τρόπο

Υπάρχουν μαρτυρίες πως αφού τις βουλιάξουν βιάζουν ομαδικά τα προσφυγόπουλα και κλέβουν ακόμη και τα βαπτιστικά σταυρουδάκια που έχουν για να τους προστατεύουν στο μακρύ ταξίδι απτο Πακισταν

• Like 3

Διάσωση από ποιους, από τους Τούρκους;

Συνήθως από το Π.Ν. ή το Λιμενικό Σώμα. Όσοι επιβαίνουν στις βάρκες είναι δασκαλεμένοι να τις τρυπάνε μόλις δούνε τις αρχές. Κανονικά οι αρχές πρέπει να αποτρέψουν την διέλευση των σκαφών που εισέρχονται με παράνομο τρόπο. Αν όμως κινδυνεύουν οι επιβάτες πρέπει να γίνει διάσωση.

Kαι ο akpe, χθες αυτο ανεφερε... μακαρι να ειναι ετσι.....

Επισης, απο το αρθρο, εκεινο που με κανει λιγο καχυποπτο-και γι'αυτο τον λογο εβαλα το ''ΑΝ'' αληθευει- ειναι αυτο εδω το σημειο....

''The video was released by the Turkish government.''  

''a Turkish government official told Middle East Eye, on the condition of anonymity.''

:-(

Αλλα υπαρχει και αυτο το σημειο......

''The organisation’s Greece researcher, Kondylia Gogou, told Middle East Eye that Amnesty has been informed of four separate ‘push-backs’ from Greece – where authorities illegally prevent people from seeking asylum.''

https://www.amnesty.org/en/countries/europe-and-central-asia/greece/report-greece/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Unabomber κατά 99+% είναι μια από τις πολλές απόπειρες προπαγάνδας από την Τουρκική πλευρά εδώ και μήνες.

Μάλιστα στο πρόσφατο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στην Τουρκία κόντεψε να γίνει διπλωματικό επεισόδιο γιατί την έπεσαν οι Τούρκοι επίσημοι στον Έλληνα αρχηγό του λιμενικού που ήταν στην κουστωδία του πρωθυπουργού.

Εδώ και χρόνια οι λαθρέμποροι δασκαλέυουν τους επιβάτες του κάθε φουσκωτού μόλις δουν σκάφος του λιμενικού μας (και εφόσον είναι στα Ελληνικά χωρικά ύδατα) να σκίζουν το φουσκωτό ώστε αυτόματα να γίνονται ναυαγοί και να είναι υποχρεωμένο (και νομικά) το λιμενικό μας (και όχι μόνο) να τους διασώζει.

Επεξ/σία από serendipity
  • Like 2

@serendipity: food for thought, μην τα εισπράξεις ως επίθεση

Θα έπρεπε ήδη να γνωρίζεις ποιοι ειναι αυτοί και τα συμφέροντα δεν είναι και τόσο κρυφά.

Οι πολιτικοί (όλοι τους χωρίς εξαίρεση) και γενικότερα η όποια εξουσία είναι αυτοί που σε θέλουν με χίλια προβλήματα διχασμένο και φοβισμένο.Και θα σου πουν όλα τα ψέματα του κόσμου για να παραμείνουν στην εξουσία και θα δημιουργήσουν όσα προβλήματα μπορούν για να σου φανούν χρήσιμοι (ενώ είναι στην ουσία άχρηστοι).

Μετά από αυτό, το να λες για μισές αλήθειες, υπεκφυγές, γενικότητες και έλλειψη αποδείξεων το καταλαβαίνεις ότι είναι αστείο έτσι;

Μιλάμε για τη γενικότητα της γενικότητας.

Επίσης, για το bold. Αφού οι politically correct/φιλελεύθεροι/ανοιχτόμυαλοι/ανθρωπιστές ΔΕ φοβούνται και ΔΕ διχάζουν/διχάζονται, μήπως ο ρόλος του πρόβατου που αναφέρεις παρακάτω δεν τους ταιριάζει;

Ξαναλέω για άλλη μια φορά ότι θέση μου είναι ότι το να προσπαθούν (με τόση βιάση και με τέτοιο τρόπο) να αναμίξουν διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους ζωής δείχνει πολλά.

Δε μας τα λες τα "πολλά" όμως. Ένα αόριστο ότι ο καπιταλισμός είναι από πίσω, αλλά δε μας λες τον απώτερο σκοπό. 

Να σου κάνω μια παιδική/αφελή ερώτηση;

Το έτος είναι 2150. Στην Ευρώπη έχει επιβληθεί η Σαρία και είμαστε όλοι μουσουλμάνοι.

Τέρμα το αλκοόλ (μια βιομηχανία ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ)

το πορνό (μια βιομηχανία ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ)

η μόδα (όλοι οι άντρες κελεμπίες, οι γυναίκες μπούρκα) (μια βιομηχανία ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ)

οι θρησκείες (βιομηχανίες ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ)

και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Εννοείται όλοι οι ζαμπλουτίδηδες την έχουν κάνει προ πολλού για Αμερική γιατί δε γουστάρουν κελεμπίες.

Ο καπιταλισμός πως ωφελείται ακριβώς;

Εκτός αν όταν γίνει αυτό, οι ιμάμηδες αλλάξουν τροπάρι και λένε:

Τώρα που ξεφορτωθήκαμε τους άπιστους, ο Προφήτης λέει στο τάδε εδάφιο πως μπορούμε να το τσούζουμε και λίγο.

Και αν δούμε και μια τσοντούλα δε χάθηκε ο κόσμος βρε αδερφέ, κτλ

Οπότε ξαναγυρνάμε στη σημερινή κατάσταση, μόνο που θα είμαστε όλοι μουσουλμάνοι.

Με τόσους μουσάτους να κυκλοφορούν σήμερα σιγά τη διαφορά  :P

Η ιστορία έχει δείξει ότι μακροπρόθεσμη,αρμονική και ειρηνική συμβίωση με αλλόθρησκους (μεταξύ τους) και γενικά διαφορετικούς σε τρόπο ζωής λαούς έχει σχεδόν πάντα άσχημα αποτελέσματα (Κύπρος,Γιουγκοσλαβία,Κόσοβο,Σκόπια,Ιράκ,Λίβανος κτλ).

Ενώ όταν ο τρόπος ζωής και η θρησκεία είναι παρόμοιες είναι όλα μέλι γάλα (Α' Παγκόσμιος, Β' Παγκόσμιος, κάθε χώρα σχεδόν είχε εμφύλιο κτλ). Είπαμε να απλουστεύουμε αλλά όχι κι έτσι (και για τη δική μου απάντηση το γράφω αυτό, καθώς το να απαντήσω σοβαρά σε μία γραμμή είναι αδύνατο). 

Να πείτε με δεδομένα 'ορίστε ένα άλλο άρθρο/βίντεο κτλ που δείχνει ότι έχεις λάθος κύριε'.

Όταν κάνουμε έναν ισχυρισμό το βάρος της απόδειξης πέφτει σε μας που τον κάνουμε.

Όταν λοιπόν βγαίνεις και λες ότι υπάρχει ένα κέντρο που ωθεί τεράστιο αριθμό μουσουλμάνων στην Ευρώπη, πρέπει εσύ να αποδείξεις ότι υπάρχει και γιατί το κάνει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν για άλλη μια φορά αθώοι νεκροί και τραυματίες.Θα περίμενα να είναι όλοι κάθετα αντίθετοι και προς τους ηθικούς και τους φυσικούς αυτουργούς.Και από ένα σημείο και μετά η ανοχή γίνεται συνενοχή.

Καλά, για τους φυσικούς αυτουργούς και τις πράξεις τους, δε νομίζω να υπάρχει λογικό άτομο που να μην είναι αντίθετο.

Να κάνω μία παρένθεση εδώ. Όπως γενικά τσουβαλιάζουμε σε όλα (οι άνθρωποι), κάνουμε το λάθος και τσουβαλιάζουμε και τους τρομοκράτες. Τι εννοώ;

Ο κάθε τζιχαντιστής μπορεί έχει διαφορετικό κίνητρο και διαφορετικό σκοπό. Φυσικά αυτό συνήθως δε μας απασχολεί γιατί επικεντρωνόμαστε στα (φρικαλέα) αποτελέσματα των πράξεών του. Για παράδειγμα, αυτός εδώ μπορεί να αποφάσισε να το κάνει επειδή έχει χάσει τον αδερφό του στον πόλεμο και θέλει να πάρει εκδίκηση. Ο Jihadi John μεγάλωσε στην Αγγλία και πριν αρχίσει να κόβει κεφάλια σπούδασε πληροφορική. Τι μπορεί να τον ώθησε; Ήταν ψυχικά ασθενής; Ήθελε να αποδείξει κάτι στη μάνα του και τον πατέρα του;  

Γράφω ότι είναι λάθος το τσουβάλιασμα γιατί αν δε μελετήσουμε (όχι εμείς στο φόρουμ, οι κατάλληλες υπηρεσίες) πχ έναν έναν τους δράστες και τα κίνητρά τους, πως θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε περισσότερα χτυπήματα;

Για τον unabomber (όχι έσενα βρε, τον άλλο), έχουν γραφτεί καμιά κατοστή βιβλία). Να δούμε αν για τους βομβιστές του Παρισιού (και τα κίνητρά τους κυρίως) θα γίνει το ίδιο. Αν απλά τους βαφτίσουμε τρελούς τζιχαντιστές/φανατικούς μουσουλμάνους και συνεχίσουμε παρακάτω, εμείς θα χάσουμε.

Κλείνοντας την παρένθεση, επειδή την μία ώρα αυτή που μου πήρε να γράψω την απάντηση έγω googlάρει "jihadi john", "paris bombers", "unabomber" και άλλα τέτοια στο καπάκι, αν αργήσω πολύ να απαντήσω θα είναι επειδή στο Γκουαντάμο δεν έχει internet.  :P

Τώρα για τους ηθικούς αυτουργούς γίνεται "κουβέντα":

Είναι το ISIS; Προφανώς

Αν εννοείς ότι ηθικός αυτουργός είναι το Ισλαμ ή το Κοράνι, την έχω διατυπώσει την άποψή μου. Άλλωστε νομίζω είναι αυταπόδεικτο ότι δεν είναι. Αλλιώς τόσα εκατομμύρια μουσουλμάνοι της Ευρώπης θα είχαν πάρει τις μαχαίρες και θα μας είχαν πετσοκόψει.

Ότι στο πλύσιμο εγκεφάλου των δραστών συνέβαλε μια διεστραμμένη διδαχή του Κορανιού, επίσης έχω δηλώσει ότι σίγουρα έπαιξε ρόλο (τουλάχιστο σε κάποιους από αυτούς).

Για να το συνοψίσω:

Το ότι η κοινή συνισταμένη των δραστών είναι ότι ήταν μουσουλμάνοι και ότι σκότωσαν στο όνομα του Αλλάχ, δε μου λέει κάτι.

Για να το διατυπώσω καλύτερα, μου λέει κάτι (όλα αυτά που έχω γράψει και άλλα που δεν προλαβαίνω να γράψω) αλλά δε μου λέει ότι φταίει το Ισλάμ έτσι γενικά.

• Like 4

Είναι κοινό μυστικό ότι οι άντρες του λιμενικού βουλιάζουν εκατοντάδες βάρκες καθημερινά με αυτό τον τρόπο

Υπάρχουν μαρτυρίες πως αφού τις βουλιάξουν βιάζουν ομαδικά τα προσφυγόπουλα και κλέβουν ακόμη και τα βαπτιστικά σταυρουδάκια που έχουν για να τους προστατεύουν στο μακρύ ταξίδι απτο Πακισταν

βαπτιστικα σταυρουδακια?!!! α τωρα καταλαβα..θα ηταν απογονοι του μεγαλου αλεξανδρου στο πακισταν..ο μ.αλεξανδρος ηταν χριστιανος?

Συνήθως από το Π.Ν. ή το Λιμενικό Σώμα. Όσοι επιβαίνουν στις βάρκες είναι δασκαλεμένοι να τις τρυπάνε μόλις δούνε τις αρχές. Κανονικά οι αρχές πρέπει να αποτρέψουν την διέλευση των σκαφών που εισέρχονται με παράνομο τρόπο. Αν όμως κινδυνεύουν οι επιβάτες πρέπει να γίνει διάσωση.

και σε αυτο το βιντεο και σε άλλα οι τούρκοι τους μαζέυουν...

@serendipity: food for thought, μην τα εισπράξεις ως επίθεση

Μετά από αυτό, το να λες για μισές αλήθειες, υπεκφυγές, γενικότητες και έλλειψη αποδείξεων το καταλαβαίνεις ότι είναι αστείο έτσι;

Μιλάμε για τη γενικότητα της γενικότητας.

Επίσης, για το bold. Αφού οι politically correct/φιλελεύθεροι/ανοιχτόμυαλοι/ανθρωπιστές ΔΕ φοβούνται και ΔΕ διχάζουν/διχάζονται, μήπως ο ρόλος του πρόβατου που αναφέρεις παρακάτω δεν τους ταιριάζει;

Δε μας τα λες τα "πολλά" όμως. Ένα αόριστο ότι ο καπιταλισμός είναι από πίσω, αλλά δε μας λες τον απώτερο σκοπό. 

Να σου κάνω μια παιδική/αφελή ερώτηση;

Το έτος είναι 2150. Στην Ευρώπη έχει επιβληθεί η Σαρία και είμαστε όλοι μουσουλμάνοι.

Τέρμα το αλκοόλ (μια βιομηχανία ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ)

το πορνό (μια βιομηχανία ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ)

η μόδα (όλοι οι άντρες κελεμπίες, οι γυναίκες μπούρκα) (μια βιομηχανία ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ)

οι θρησκείες (βιομηχανίες ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ)

και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Εννοείται όλοι οι ζαμπλουτίδηδες την έχουν κάνει προ πολλού για Αμερική γιατί δε γουστάρουν κελεμπίες.

Ο καπιταλισμός πως ωφελείται ακριβώς;

Εκτός αν όταν γίνει αυτό, οι ιμάμηδες αλλάξουν τροπάρι και λένε:

Τώρα που ξεφορτωθήκαμε τους άπιστους, ο Προφήτης λέει στο τάδε εδάφιο πως μπορούμε να το τσούζουμε και λίγο.

Και αν δούμε και μια τσοντούλα δε χάθηκε ο κόσμος βρε αδερφέ, κτλ

Οπότε ξαναγυρνάμε στη σημερινή κατάσταση, μόνο που θα είμαστε όλοι μουσουλμάνοι.

Με τόσους μουσάτους να κυκλοφορούν σήμερα σιγά τη διαφορά  :P

Ενώ όταν ο τρόπος ζωής και η θρησκεία είναι παρόμοιες είναι όλα μέλι γάλα (Α' Παγκόσμιος, Β' Παγκόσμιος, κάθε χώρα σχεδόν είχε εμφύλιο κτλ). Είπαμε να απλουστεύουμε αλλά όχι κι έτσι (και για τη δική μου απάντηση το γράφω αυτό, καθώς το να απαντήσω σοβαρά σε μία γραμμή είναι αδύνατο). 

Όταν κάνουμε έναν ισχυρισμό το βάρος της απόδειξης πέφτει σε μας που τον κάνουμε.

Όταν λοιπόν βγαίνεις και λες ότι υπάρχει ένα κέντρο που ωθεί τεράστιο αριθμό μουσουλμάνων στην Ευρώπη, πρέπει εσύ να αποδείξεις ότι υπάρχει και γιατί το κάνει.

Καλά, για τους φυσικούς αυτουργούς και τις πράξεις τους, δε νομίζω να υπάρχει λογικό άτομο που να μην είναι αντίθετο.

Να κάνω μία παρένθεση εδώ. Όπως γενικά τσουβαλιάζουμε σε όλα (οι άνθρωποι), κάνουμε το λάθος και τσουβαλιάζουμε και τους τρομοκράτες. Τι εννοώ;

Ο κάθε τζιχαντιστής μπορεί έχει διαφορετικό κίνητρο και διαφορετικό σκοπό. Φυσικά αυτό συνήθως δε μας απασχολεί γιατί επικεντρωνόμαστε στα (φρικαλέα) αποτελέσματα των πράξεών του. Για παράδειγμα, αυτός εδώ μπορεί να αποφάσισε να το κάνει επειδή έχει χάσει τον αδερφό του στον πόλεμο και θέλει να πάρει εκδίκηση. Ο Jihadi John μεγάλωσε στην Αγγλία και πριν αρχίσει να κόβει κεφάλια σπούδασε πληροφορική. Τι μπορεί να τον ώθησε; Ήταν ψυχικά ασθενής; Ήθελε να αποδείξει κάτι στη μάνα του και τον πατέρα του;  

Γράφω ότι είναι λάθος το τσουβάλιασμα γιατί αν δε μελετήσουμε (όχι εμείς στο φόρουμ, οι κατάλληλες υπηρεσίες) πχ έναν έναν τους δράστες και τα κίνητρά τους, πως θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε περισσότερα χτυπήματα;

Για τον unabomber (όχι έσενα βρε, τον άλλο), έχουν γραφτεί καμιά κατοστή βιβλία). Να δούμε αν για τους βομβιστές του Παρισιού (και τα κίνητρά τους κυρίως) θα γίνει το ίδιο. Αν απλά τους βαφτίσουμε τρελούς τζιχαντιστές/φανατικούς μουσουλμάνους και συνεχίσουμε παρακάτω, εμείς θα χάσουμε.

Κλείνοντας την παρένθεση, επειδή την μία ώρα αυτή που μου πήρε να γράψω την απάντηση έγω googlάρει "jihadi john", "paris bombers", "unabomber" και άλλα τέτοια στο καπάκι, αν αργήσω πολύ να απαντήσω θα είναι επειδή στο Γκουαντάμο δεν έχει internet.  :P

Τώρα για τους ηθικούς αυτουργούς γίνεται "κουβέντα":

Είναι το ISIS; Προφανώς

Αν εννοείς ότι ηθικός αυτουργός είναι το Ισλαμ ή το Κοράνι, την έχω διατυπώσει την άποψή μου. Άλλωστε νομίζω είναι αυταπόδεικτο ότι δεν είναι. Αλλιώς τόσα εκατομμύρια μουσουλμάνοι της Ευρώπης θα είχαν πάρει τις μαχαίρες και θα μας είχαν πετσοκόψει.

Ότι στο πλύσιμο εγκεφάλου των δραστών συνέβαλε μια διεστραμμένη διδαχή του Κορανιού, επίσης έχω δηλώσει ότι σίγουρα έπαιξε ρόλο (τουλάχιστο σε κάποιους από αυτούς).

Για να το συνοψίσω:

Το ότι η κοινή συνισταμένη των δραστών είναι ότι ήταν μουσουλμάνοι και ότι σκότωσαν στο όνομα του Αλλάχ, δε μου λέει κάτι.

Για να το διατυπώσω καλύτερα, μου λέει κάτι (όλα αυτά που έχω γράψει και άλλα που δεν προλαβαίνω να γράψω) αλλά δε μου λέει ότι φταίει το Ισλάμ έτσι γενικά.

Γιατί να σε παρεξηγήσω και να το δω ως επίθεση;

Λοιπόν για το 2150 πως μπορώ να σου απαντήσω;Αλλά όσον αφορά το ότι θα χάσει ο καπιταλισμός από αλκοόλ κτλ να σου θυμίσω ότι ο καπιταλισμός είναι ένα εργαλείο το οποίο ίσως πάψει να χρησιμοποιείται όταν θα έχουν επιτευχθεί συγκεκριμένοι στόχοι.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα για να γίνω κατανοητός.Το χρήμα πλέον το δημιουργούν από το τίποτα,με το πάτημα πλήκτρων του υπολογιστή.Δεν έχουν ανάγκη την γνωστή μέχρι τώρα οικονομία για να το αποκτήσουν.Νομίζεις ότι 3 μνημόνια τα κότσαραν στην Ελλάδα γιατί έχουν ανάγκη τα λεφτά μας;Όχι,απλά θέλουν να μην έχεις εσύ και εγώ χρήμα στην τσέπη γιατί τότε ως εξαθλιωμένος είσαι δεμένος χειροπόδαρα (μεταφορικά) και σε κάνουν ότι θέλουν.

Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.

Σχετικά με τους 2 παγκοσμίους πολέμους που αναφέρεις.Πάντα υπάρχουν οι αφορμές και οι πραγματικές αιτίες.Τι είναι καλύτερο,να έχεις να φοβάσαι μην γίνει πόλεμος για Χ λόγους ή για Χ+1 (το +1 η θρησκεία).Έδωσα παραδείγματα πολέμων και συγκρούσεων με αφορμή την θρησκεία,μην με κάνεις να επαναλαμβάνομαι σε παρακαλώ.

Σε ένα σχετικά πρόσφατο βίντεο της εκπομπής του ο γνωστός Bill Maher είπε σαν συμβουλή στους Αμερικάνους πολιτικούς κάτι σαν αυτό:'You want a good solution for the Middle East? DISTANCE!Stay out of it and keep your DISTANCE!'

Γι'αυτό και είπα σε προηγούμενο μήνυμα μου,στην μεριά τους αυτοί και στην δική μας εμείς.

Ηθικοί αυτουργοι δεν είναι το ISIS.Το ISIS είναι οι φυσικοί αυτουργοί.Οι ηθικοί αυτουργοί είναι συγκεκριμένες κυβερνήσεις και οι μυστικές τους υπηρεσίες.

Όσον αφορά το κέντρο που ωθεί τους Μουσουλμάνους στην Ευρώπη.Μα καλά το αμφισβητείς κι αυτό;Δεν έρχεται η συντριπτική πλειοψηφία στην Ευρώπη δηλάδή.Όχι μόνο η δική μας πλευρά αλλά και όλος ο διεθνής τύπος εδώ και καιρό παραδέχεται το ρόλο της Τουρκίας (και Σαουδικής Αραβίας) στην προώθηση εκατοντάδων χιλίαδων κατατρεγμένων.Η Τουρκία το χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης και για χρήμα από την Ε.Ε. αλλά και στη ενταξιακή της διαδικασία.Γι'αυτό δεν τους κράτα (ενώ θα μπορούσε ,problem solved) και γι'αυτό θαλασσοπνίγονται και ας θέλουν κάποιοι να το χρεώσουν σε εμάς.

Πάλι μου λες ότι λέω ότι φταίει γενικά το Ισλάμ.Το Ισλάμ (και κάθε τι που αναπαράγει φανατισμό) δεν είναι για μένα αυτό που λέγαν κάποιοι 'ο μέσος μουσουλμάνος'.ΑΛΛΑ είπα ότι η ιστορία έχει δείξει ότι αρκέι μια μικρή τρελή μειοψηφία για να χρησιμοποιήσει και να αναγκάσει σε συνενοχή την πλειοψηφία.Έδωσα παραδείγματα Γερμανούς/ναζισμό,Έλληνες/χούντα.

Εγώ πιστεύω ότι ''το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν''.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι αν μου επιτρέπεις και αν θες απαντάς.

Εσύ γιατί θέλεις (αν θέλεις) να τους υποδεχτείς με ανοιχτές αγκάλες;Τι 'όφελος' πιστεύεις ότι θα έχεις;Αυτό δεν καταλαβαίνω με μερικούς.Τι 'ζόρι' τραβάνε ντε και καλά να έρθουν σε χρόνο μηδέν ίσως 1-3 εκατομμύρια (τόσους λέει η Τουρκία ότι έχει και απειλεί να στείλει).

Ελπίζω να μην άφησα κάτι αναπάντητο.

Ποιο μέλλον μπορεί να έχει η Ευρώπη όταν αποδεδειγμένα μέσω των προσφύγων πέρασαν δύο βομβιστές αυτοκτον

ρε φιλε πραγματικα ελεος με το σανο που τρώτε μερικοι οσοι εχουν ταυτοποιηθεί μεχρι τωρα είναι ΓΑΛΛΟΙ κ ΒΕΛΓΟΙ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...