Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω προβλημα με την καινουρια μου Link.png Site: οθονη . By default ειναι υπερβολικα φωτεινη ή εχει πολυ μεγαλο gamma σε σημειο που το μαυρο να φαινεται ορισμενες φορες γκρι.

Δοκιμασα να χαμηλωσω το gamma απο το Color Calibration των Windows αλλα δεν αλλαξαν πολλα. Απο τα settings της οθονης το Gamma ειναι στο 2/4 και ειναι κλειδωμενο δεν με αφηνει να το αλλαξω.

Σε καποια φαση χωρις λογο ξεκλειδωσε το πειραξα λιγο αλλα οταν εκλεισα την οθονη και την ξανανοιξα παλι ηταν κλειδωμενο.

Κατεβασα drivers απο το site της LG αλλα δεν ξερω πως να τους χρησιμοποιησω. Κατεβασα drivers για Windows 10 και μου εχει 3 αρχεια. Ενα fullhd.cat ενα FULLHD.ing και ενα FULLHD.icm.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Το δοκιμασα αλλα δεν γινεται τιποτα. Το παραξενο ειναι οτι οσο περισσοτερο τη χρησιμοποιω τοσο μειωνεται το φαινομενο. Σαν να προσαρμοζεται με το χρονο. Και η γωνιες θεασης εχουν βελτιωθει

Δημοσ.

Παιδια εχω προβλημα με την καινουρια μου Link.png Site: οθονη . By default ειναι υπερβολικα φωτεινη ή εχει πολυ μεγαλο gamma σε σημειο που το μαυρο να φαινεται ορισμενες φορες γκρι.

Δοκιμασα να χαμηλωσω το gamma απο το Color Calibration των Windows αλλα δεν αλλαξαν πολλα. Απο τα settings της οθονης το Gamma ειναι στο 2/4 και ειναι κλειδωμενο δεν με αφηνει να το αλλαξω.

Σε καποια φαση χωρις λογο ξεκλειδωσε το πειραξα λιγο αλλα οταν εκλεισα την οθονη και την ξανανοιξα παλι ηταν κλειδωμενο.

Κατεβασα drivers απο το site της LG αλλα δεν ξερω πως να τους χρησιμοποιησω. Κατεβασα drivers για Windows 10 και μου εχει 3 αρχεια. Ενα fullhd.cat ενα FULLHD.ing και ενα FULLHD.icm.

Καμια ιδεα?

το gama της οθονης για σου ανοιξη το μενου του, νομιζω θα πρεπει να συνδεσεις την οθονη σου

με καλωδιο DVI η HDMI....

Tους drivers της οθονης για να τους περασεις πρεπει να ανοιξης την διαχειρηση συσκευων και να πας εκει που λεει οθονες

και να τους φωρτωσεις χειροκινητα απο το φακελο που τους εχεις αποθηκευση.

οσο για τους drivers για win10 πρεπει να εχει καποιο αρχειο exe για να τους κανεις setup, δεν ξερω βεβαια

και τι κατεβασες....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...