Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για metal και hip-hop δεν ξέρω....τα raves σταμάτησαν κάπου στα mid 90's....

a true pioneer

Eλα ρε φιλε δε το ξερα πωωωω με βοηθησες παααρα πολυ ευχαριστω!!

δεν ξερεις για τα δυο πρωτα αλλα δεν ξερεις ουτε για το τριτο..... rave=ηλεκτρονικη μουσικη. Σιγουρα καπου θα υπαρχει στην Αθηνα..

Δημοσ.

Τρια ειδη μουσικης. Ξερετε μαγαζια για το καθενα στην Αθηνα?

Θα σου απαντήσω για το ένα είδος μόνο. Για τα άλλα ούτε ξέρω ούτε σκοπεύω να το ψάξω.

https://amesiadraneia.wordpress.com/2012/12/05/hard-rock-metal-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1/

Κάποια απ'αυτά έχουν κλείσει κάποια όχι.

Ψάξου.

Δημοσ.

Eλα ρε φιλε δε το ξερα πωωωω με βοηθησες παααρα πολυ ευχαριστω!!

δεν ξερεις για τα δυο πρωτα αλλα δεν ξερεις ουτε για το τριτο..... rave=ηλεκτρονικη μουσικη. Σιγουρα καπου θα υπαρχει στην Αθηνα..

To rave προέρχεται από τα μποέμικα parties στο Λονδίνο των 60's....αρκετά χρόνια μετά στα τέλη της δεκαετίας του '80 το rave κίνημα ήταν αυτό που ξεκίνησε την acid house κουλτούρα για να φτάσουμε στα early 90's να έχουμε φαινόμενα τύπου Castlemorton και festivals Sunrise/Biology/Tribal Gathering στην Αγγλία και Mayday/Greenhouse/Love Parade στη Γερμανία...δεν υπάρχει μουσική rave....

Εφόσον λοιπόν ψάχνεις clubs για ηλεκτρονική μουσική στην Αθήνα

Blend....με δυνατά techno/house line ups

http://www.blendathens.com/

• Like 2
Δημοσ.

Θα σου απαντήσω για το ένα είδος μόνο. Για τα άλλα ούτε ξέρω ούτε σκοπεύω να το ψάξω.

Που να σε βρίζε κιόλας. Αν ήθελα να σε εκδικιθώ θα έβαζα αυτό το κομμάτι να το ακούς όλη την ώρα. Εσένα και μια ικανοποιητική πλειοψηφία ροκάδων. Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Έλα ρε πιθήκι, δεν τό'πιασες πώς το εννοούσα αυτό:

Ήταν μπηχτή για τον TS και τον κάθε TS που ανήγει θρεντ για μια απορία που λύνεται με γρήγορο γκουγκλάρισμα πρώτης σελίδας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...