kleo1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 στο ebay ως γνωστόν κυκλοφορούν πολλές μαϊμουδιές. στα γνωστά καταστήματα όμως τι γίνεται; πχ αυτή και αυτή είναι όντως 32GB δε νομίζω τόσο γνωστά καταστήματα να πουλάνε μαϊμουδιές
Mau-Maus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 γιατί να μπλέκεις με κινα για τοση μικρη διάφορα στα λεφτά ? https://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards/f/367671/32GB.html επίσης οι περισσότερες εδω εχουν εγγύηση για πάντα , αν σου χαλάσουν στην κινα πως θα βρεις άκρη ?
kleo1 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 θα μπαίνανε σε μεγαλύτερη παραγγελία μαζί με κάτι άλλα που θέλω να πάρω όντως η διαφορά είναι πολύ μικρή αλλά πέρα από αυτό, είναι όντως 32;
SPANK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μπορεί να ειναι μπορεί και οχι με τα κινέζικα δεν βγάζεις άκρη οποτε μονο αν το παίξεις κορόνα γράμματα
zappy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Αυτή η μάρκα πρέπει να κυκλοφορεί μόνο στη κίνα οπότε που να ξέρεις πάντως άμα κάποιο μαγαζί έχει πουλήσει ξέρω γω 1000 κομμάτια και κανένας δε παραπονιέται ότι έχουν πρόβλημα στο feedback τότε εγώ λέω προχώρα άφοβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα