Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας παιδια.Εχω ενα λαπτοπ που μου εφεραν να κοιταξω για το προβλημα που θα σας πω και μου κανει την εξης ετυπωση.Μολις μαπινει στην επιφανεια εργασιας, η οθονη γινεται ασπρη ,αλλες φορες κιτρινη.Αν μπω σε safe mode δεν μου κανει απολυτως τιποτα.Σε εξωτερικη οθονη δειχνει κανονικα.Απο εδω και απο εκει ξεκιναω να κανω φορματ.Ολα καλα και εκει που κανει την αντιγραφη αρχειων πεταει ασπρη οθονη και δεν κανει τιποτα μετα.Συνδεω την εξωτερικη οθονη και αυτη λευκη οθονη.(ειναι ανοιχτη αλλα δεν δειχνει γραμματα).Αφου ανοθγω τον υπολογιστη απευθειας με εξωτερικη οθονη δειχνει παντως κανονικα.Για πειτε τι μπορει να φταει αλλο 

Ακομα ποιο περιεργο ειναι παλι στο σημειο της αντιγραφης των αρχειων  λευκη οθονη και στις 2 οθονες,σταματαει το cd ,και το led του σκληρου δισκου μενει μονιμα ανοιχτο.Αλλαξα και τις μνημες αλλα το ιδιο γινεται

Mεσα στο bios το αφηνω ,οσα λεπτα χρειαζεται μεχρι να φτασει στην αντιγραφη και εδω  δειχνει κανονικα η οθονη (δεν ασπριζει). 

Επεξ/σία από giannis22k
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνεται οτι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών ή απο θερμοκρασίες αλλα μαλλον υπάρχει πρόβλημα στην κάρτα οπως το περιγράφεις

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να τσεκάρεις μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η καλωδιοταινία της οθόνης, και να τσεκάρεις αν είναι καλά κουμπωμένη και στις δύο άκρες τις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την ειδα αλλα δεν κανει κατι ..θα το ξαναδω παντως.Αλλα μπορειτε να μου εξηγησετε για ποιο λογο το κανει σε εκεινο το σημειο..και δεν το κανει οταν ανοιγει ο υπολογιστης η μεσα στο bios.Εβαλα και παστα για να αποκλεισω τις θερμκρασιες.Nα ξαναπω οτι οταν πεταει την ασπρη οθονη(εχθες πεταξε μπλε χρωμα..ολη η οθονη εγινε μπλε)σταματαει να δουλευει το cd(εκει που το διαβαζε και ακουγοταν)και το λαμπακι του σκληρου δισκου μενει μονιμα ανοιχτο

Επεξ/σία από giannis22k

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...