Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις γιατι σβηνει το λαπτοπ μου? Ειναι alienware m17x r2... Αφοτου παιξω cod4 μετα απο λιγη ωρα και χωρις προειδοποιηση σβηνει... Ξερει καποιος τον λογο?

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις γιατι σβηνει το λαπτοπ μου? Ειναι alienware m17x r2... Αφοτου παιξω cod4 μετα απο λιγη ωρα και χωρις προειδοποιηση σβηνει... Ξερει καποιος τον λογο?

από υπερθέρμανση το έχεις καθαρίσει ποτέ έχεις αλλάξει  πάστα στον επεξεργαστή 

Δημοσ.

Το πηγα σημερα σε τεχνικο και μου είπε οτι η θερμοκρασια του ηταν φυσιολογικη και οτι δν χρειαζεται καθαρισμα... Αν αλλαξω παστα λες να φτιακσει?

Δημοσ.

Το πηγα σημερα σε τεχνικο και μου είπε οτι η θερμοκρασια του ηταν φυσιολογικη και οτι δν χρειαζεται καθαρισμα... Αν αλλαξω παστα λες να φτιακσει?

εάν σου είπε ότι δεν είναι από θερμοκρασία όχι 

Δημοσ.

Επειδη κυκλοφορουν πολλοι τεχνικοι του κ.λου κατεβασε το hwmonitor ,εγκατεστησε το,παιξε λιγα λεπτα cod4 και παραλληλα ανοιξε το hwmonitor και ποσταρε ενα screenshot να δουμε τις θερμοκρασιες λειτουργιας του λαπτοπ σου

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη ο τεχνικός μονο για θερμοκρασία σου ειπε δεν του ειπες το πρόβλημα να δει τι μπορεί να ειναι ?

Δημοσ.

Ο τεχικος με πηρε σημερα και μου ειπε πως και οι δυο καρτες γραφικων μοτ εχουβ προβλημα έχει σπασει η βαση τους η κατι τετοιο... Και θελουν αντικατασταση.... Οι καρτες μου ηταν οι amd radeon 7970.... ξερει κανεις που μπορω να βρω μια αντιστηλοιχη? Και ποσο κανει?

Η αν ξερει καποιοσ καποια καινουργια που να ειναι συμβατη με το laptop μου

Δημοσ.

Ο τεχικος με πηρε σημερα και μου ειπε πως και οι δυο καρτες γραφικων μοτ εχουβ προβλημα έχει σπασει η βαση τους η κατι τετοιο... Και θελουν αντικατασταση.... Οι καρτες μου ηταν οι amd radeon 7970.... ξερει κανεις που μπορω να βρω μια αντιστηλοιχη? Και ποσο κανει?

Η αν ξερει καποιοσ καποια καινουργια που να ειναι συμβατη με το laptop μου

Παπαριές σου λέει.

Η μια από τις δύο είναι ενσωματωμένη στην CPU.

Τι ακριβώς έχει σπάσει στην CPU?

Πήγαινε σε άλλο τεχνικό.

• Like 1
Δημοσ.

Παπαριές σου λέει.

Η μια από τις δύο είναι ενσωματωμένη στην CPU.

Τι ακριβώς έχει σπάσει στην CPU?

Πήγαινε σε άλλο τεχνικό.

Οπως σου ανεφεραν,πας και παιρνεις αμεσα πισω,το λαπτοπ σου χωρις πολλα πολλα...

Δημοσ.

Λοιπον παιδια απο τι καταλαβα επεσα σε ασχετο αν ειναι θα παω να το παρω τη δευτερα και θα τον ρωτησω ακριβως τι εχει και θα σας πω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...