Mitsokarydos2 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα στο forum.Ειχα αγορασει περυσι ενα Toshiba Satelite laptop με Windows 8 προεγκατεστημενα, αποκλειστικα για δουλειες γραφειου. Ολα ωραια και καλα, δεν μου ειχε βγαλει το παραμικρο προβλημα. Πριν απο μερικους μηνες εκανα update στα 10 και δεν ειχα παλι κανενα προβλημα. Χθες το βραδυ λοιπον, ηθελα να βγαλω τον Mozilla και ακολουθωντας οδηγιες που βρηκα σε ενα site, πηγα και πειραξα λιγακι το regedit. Εκανα reboot το συστημα, μου εβγαλε κανονικα το logo της Toshiba, αλλα μετα περασε σε μαυρη οθονη αντι για τα Windows . Ξαναεκανε μονος του reboot και με εβγαλε σε μια σελιδα των Windows που ελεγε ο,τι ειχε γινει Critical Error ή καπως ετσι. Προσπαθησα μεσα απο αυτο το μενου να κανω reset πρωτα με τα αρχεια μου και μετα ολικο, αλλα και στις δυο περιπτωσεις τζιφος(reset failed). Τον εκλεισα κοιμηθηκα και τον ξαναανοιξα σημερα το πρωι. Μου εβγαλε το logo Toshiba, μετα μαυρη οθονη και reboot. Ασταματητα reboot. Προσπαθησα να τον κανω format με DVD Windows 7, με Usb Windows 7 και Usb Windows 10(και τα τρια τεσταρισμενα). Τζιφος κι εδω, μονο ασταματητα reboot. Προσπαθησα να μπω στα BIOS για να αλλαξω το BOOT ORDER με F2(το ειχα ξανακανει) και δεν δεχοταν την εντολη. Δοκιμασα κι αλλα κουμπακια(F8 F12 DEL ESC) χωρις αποτελεσμα. Εν τελει μπηκα στα BIOS(εβγαλα την μπαταρια, εχασε ωρα και ημερομηνια, οποτε με εβαλε υποχρεωτικα στη σελιδα) αλλαξα το BOOT ORDER, ξαναδοκιμασα. Τιποτα. Λες και δεν ειχα βαλει το DVD/Usb. Μονο reboot. Τι κανω;Τον κλαιω;
corsair04 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα στο forum. Ειχα αγορασει περυσι ενα Toshiba Satelite laptop με Windows 8 προεγκατεστημενα, αποκλειστικα για δουλειες γραφειου. Ολα ωραια και καλα, δεν μου ειχε βγαλει το παραμικρο προβλημα. Πριν απο μερικους μηνες εκανα update στα 10 και δεν ειχα παλι κανενα προβλημα. Χθες το βραδυ λοιπον, ηθελα να βγαλω τον Mozilla και ακολουθωντας οδηγιες που βρηκα σε ενα site, πηγα και πειραξα λιγακι το regedit. Εκανα reboot το συστημα, μου εβγαλε κανονικα το logo της Toshiba, αλλα μετα περασε σε μαυρη οθονη αντι για τα Windows . Ξαναεκανε μονος του reboot και με εβγαλε σε μια σελιδα των Windows που ελεγε ο,τι ειχε γινει Critical Error ή καπως ετσι. Προσπαθησα μεσα απο αυτο το μενου να κανω reset πρωτα με τα αρχεια μου και μετα ολικο, αλλα και στις δυο περιπτωσεις τζιφος(reset failed). Τον εκλεισα κοιμηθηκα και τον ξαναανοιξα σημερα το πρωι. Μου εβγαλε το logo Toshiba, μετα μαυρη οθονη και reboot. Ασταματητα reboot. Προσπαθησα να τον κανω format με DVD Windows 7, με Usb Windows 7 και Usb Windows 10(και τα τρια τεσταρισμενα). Τζιφος κι εδω, μονο ασταματητα reboot. Προσπαθησα να μπω στα BIOS για να αλλαξω το BOOT ORDER με F2(το ειχα ξανακανει) και δεν δεχοταν την εντολη. Δοκιμασα κι αλλα κουμπακια(F8 F12 DEL ESC) χωρις αποτελεσμα. Εν τελει μπηκα στα BIOS(εβγαλα την μπαταρια, εχασε ωρα και ημερομηνια, οποτε με εβαλε υποχρεωτικα στη σελιδα) αλλαξα το BOOT ORDER, ξαναδοκιμασα. Τιποτα. Λες και δεν ειχα βαλει το DVD/Usb. Μονο reboot. Τι κανω; Τον κλαιω; 1) δεν πειράζουμε το μητρώο χωρίς λόγο 2) Κάνε μια επιδιόρθωση των windows και θα είσαι εντάξει 1
Euclides Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τι κανω; Τον κλαιω; Τον υπολογιστή όχι. Την εγκατάσταση του λειτουργικού ναι. Ο υπολογιστής θέλει είτε επιδιόρθωση του λειτουργικού, είτε format και εγκατάσταση του λειτουργικού από την αρχή, εκτός αν είχες προνοήσει πριν αρχίζεις να πειράζεις την registry να κρατήσεις image. Ακόμα και να είχες προνοήσει να κάνεις backup την registry πριν βάλεις χέρι, είναι ανώφελο. Αφού δεν σε αφήνει να μπουτάρεις, δεν θα μπορέσεις να την επαναφέρεις. Αν έχεις κάνει επίσης το λάθος να κρατάς τα δεδομένα σου στο ίδιο partition με το λειτουργικό, με το format θα τα χάσεις και αυτά. Ο μόνος τρόπος για να τα σώσεις είναι, πριν κάνεις format να βγάλεις τον HDD από το laptop σου, να τον βάλλεις σε έναν άλλο υπολογιστή (είτε εσωτερικό σε πύργο, είτε εξωτερικό με κάποια θήκη USB), και να αντιγράψεις τα δεδομένα σου. Ξεκινάς με επιδιόρθωση, και αν δεν σου κάτσει πας για format. 1
Mitsokarydos2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδες. Το προβλημα λυθηκε. Επρεπε να τον κανω boot σε CSM. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2015 από Mitsokarydos2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα