Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο ότι η Sony έχει βγάλει πολλές προβληματικές συσκευές τελευταία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

Σωστή διάγνωση!

Το Z Ultra βγήκε το 2013! Από τότε πέρασαν 3 χρόνια και τότε η Sony δεν είχε τέτοια προβλήματα!

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

Σωστή διάγνωση!

Το Z Ultra βγήκε το 2013! Από τότε πέρασαν 3 χρόνια και τότε η Sony δεν είχε τέτοια προβλήματα!

Και με το E3 έχω προσωπική εμπειρία και πάει σφαίρα, αν και ο αποθηκευτικός χώρος είναι ένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Και με το E3 έχω προσωπική εμπειρία και πάει σφαίρα, αν και ο αποθηκευτικός χώρος είναι ένα πρόβλημα.

Αν δεν έχεις βάλει ούτε μία εφαρμογή φυσιολογικό είναι.

Και επίσης το FB APP το τερματίζει το κινητό..

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχεις βάλει ούτε μία εφαρμογή φυσιολογικό είναι.

Και επίσης το FB APP το τερματίζει το κινητό..

Ένας φίλος μου το έχει και το έχει γεμίσει με όσες εφαρμογές χωράει.

Δημοσ.

με το 1GB ελεύθερο που έχει μην νομίζεις 5 εφαρμογές το πολύ να πάρει.

Νομίζω παίρνει κάρτα SD.

Δημοσ.

Οι περισσότερες εφαρμογές πηγαίνουν στην κάρτα αλλά σίγουρα αν βάλεις 64αρα χωράει όλες τις εφαρμογές του Play store!

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα να παραγγείλω το Link.png Site: JIAYUS3 και μου έστειλαν mail από το μαγαζί ότι μου προτείνουν να μην το πάρω γιατί έχει bugs στην android 5.1 και έχουν stock rom την android 4.4 και άλλαξε ιδιοκτήτη η εταιρεία. Να το γυρίσω σε Xiaomi Redmi Note 4g ή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και απλά να περιμένω μέχρι να φτοιάξουν τα bugs;

Υ.Γ. Και καμια πρόταση από που να παραγγείλω παρακαλώ

• Like 1
Δημοσ.

Το Xiaomi Redmi Note 4G είναι πολύ καλό κινητό. Το λεω αυτό γιατί αυτό έχω, αλλα υπόψιν είναι παλιό κινητό πια. Μήπως εννοείς το Redmi Note 2!?

Δημοσ.

Ναι συγγνώμη αυτό εννόω. Το προτείνεις δηλαδή; Έχει ωράια specs και έχει κάπου στα 150 ευρώ. Οπότε μπορώ να αγοράσω και μια καλή θήκη και ένα tempered glass και να είμαι ακόμα κάτω από 200.

Πρότεινε μου και ένα μαγαζάκι αν έχεις χρόνο.

Link.png Site: Εδώ δίνουν δώρο tempered glass,θήκα και  screen film. Αλλά δεν καταλαβαίνω Link.png Site: εδώ  γιατί έιναι τόσο πιο φθηνά δεν είναι το ίδιο με μια διαφορά στον επεξεργαστή;

ΥΓ. Έχει αρκετές διαφορές οπότε η ερώτηση είναι αν συμφέρει να πάρω το 32gb με τα δώρα ή το 16gb και να τα αγοράσω ξεχωριστά

Δημοσ.

Από το Jiayu, φυσικά! Εάν μπορείς να πάρεις το prime, καλυτερα! Τα Xiaomi εχουν πολύ καλυτερη υποστηριξη από την ελληνική κοινότητα και η εταιρεία θεωρείται πολύ αξιόπιστη!

Το πρώτο link ειναι το prime, που εχει 32gb rom & 2.2 επεξεργαστή. Το δευτερο λινκ είναι το απλό με 16rom & 2επεξεργαστή.

Δημοσ.

Από το Jiayu, φυσικά! Εάν μπορείς να πάρεις το prime, καλυτερα! Τα Xiaomi εχουν πολύ καλυτερη υποστηριξη από την ελληνική κοινότητα και η εταιρεία θεωρείται πολύ αξιόπιστη!

Το πρώτο link ειναι το prime, που εχει 32gb rom & 2.2 επεξεργαστή. Το δευτερο λινκ είναι το απλό με 16rom & 2επεξεργαστή.

Σε όσους φίλους έχω ρωτήσει την αποψή τους για τα Xiaomi μου στέλνουν Link.png Site: αυτό .Τι έχεις να πεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...