Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ειμαι πωλητης στο public σε διαβεβαιώ οτι και ο πιο αδαης γνωριζει τι ειναι το power bank. Αυτο δεν σημαινει οτι θα επρεπε να προτεινουμε καποια επεκταση μαζι με την αγορα μιας συσκευης επειδη εχει σαπια μπαταρια ή πιο συνηθως αθλια διαχειριση της.

Οσον αφορα το Huawei δεν το εχω δουλεψει οποτε δεν το κρινω. Ενα κινητο ομως κρινεται βασει της εμπειριας χρησης του και οχι βασει του αριθμου των πυρηνων του και των benchmark. Το j5 πέραν των δυο πολύ σημαντικών ελείψεων του (notification led, αισθητηρα φωτεινοτητας) είναι εξαιρετική συσκευή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ακριβότερα κινητά. Όποιος θέλει μια εικόνα του μπορεί να διαβάσει τις απόψεις των κατόχων του από το γειτονικό forum.

Όπως δεν πρέπει να προτείνουμε κάτι επειδή θεωρείτε μάρκα (κακώς), έτσι δεν πρέπει να κράζουμε και κάτι επείδη είμαστε απλά προκατειλλειμένοι απέναντι του χωρίς καν να το έχουμε χρησιμοποιήσει.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολοι παραπονα κανουν για τις μπαταριες(εδω κινητα ναυαρχιδες και εχουν θεμα με την μπαταρια)αλλα η λεξη power bank ακομα αγνωστη,ασχετως αν υπαρχουν power bank σχεδον σε μεγεθος αποσπωμενης μπαταριας κινητου.

Ελλαδα τι περιμενεις.

Για παραδειγμα υπαρχει και το https://www.skroutz.gr/s/7069469/Huawei-Honor-4C-8GB.html?from=dropστα χρηματα αυτα με καλα specs,επισημη ανακοινωση απο την εταιρια για Android 6 αναβαθμιση και η Huawei απο τις μεγαλυτερες εταιριες στον κοσμο στο θεμα Smartphones,αλλα ο κοσμος συνεχιζει να προτεινει το κατωτερο j5 γιατι Samsung....

Το ότι εσένα δε σου αρέσουν τα Samsung δε σημαίνει ότι το j5 είναι κατώτερο από το Huawei λόγω specs. Προφανώς αυτά τα λες επειδή δεν το έχεις δει. Το touchwiz έχει βελτιωθεί και δεν έχει bloatware μέσα. Το 1,5gb ram δε θα σε απογοητεύσει.
Δημοσ.

από ελλάδα με 180 ευρώ πήρα το moto g 3rd gen, απόλυτα ικανοποιημένος, ο φίλος μου έχει το Moto g 1st gen και ενώ κλείνει σχεδόν δύο χρόνια το κινητό πετάει (στην 5.0.2 είχε "πεθάνει" να είναι καλά η μοτο που τους έδωσε 5.1), για βασικές λειτουργίες, απλές εφαρμογές κτλ μια χαρά άριστο κινητό. Για καλύτερα spec μονόδρομος η κίνα. Α και η μπαταρία θηρίο! Και δεν χρειάζεται να κουβαλάς powerbanks ή τον φορτιστή μαζί. Μου βγάζει όλη την μέρα full Με wifi/δεδομενα ανοιχτα και τσεκάρω όλη την ώρα φβ/ινστα. οπότε από τις 6 το πρωί μέχρι τις δώδεκα το βράδυ μένει η μπαταρία στο 15-25% περίπου υπόλοιπο.

Δημοσ.

Το ότι εσένα δε σου αρέσουν τα Samsung δε σημαίνει ότι το j5 είναι κατώτερο από το Huawei λόγω specs. Προφανώς αυτά τα λες επειδή δεν το έχεις δει. Το touchwiz έχει βελτιωθεί και δεν έχει bloatware μέσα. Το 1,5gb ram δε θα σε απογοητεύσει.

Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσουν τα Samsung,απλα δεν μου αρεσουν ολα τα Samsung. Αλλο το δεν μου αρεσουν λοιπον ολα τα Samsung,και αλλο οπως στην περιπτωση σου να προτεινεις μονο Samsung :)

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσουν τα Samsung,απλα δεν μου αρεσουν ολα τα Samsung. Αλλο το δεν μου αρεσουν λοιπον ολα τα Samsung,και αλλο οπως στην περιπτωση σου να προτεινεις μονο Samsung :)

Το J5 είμαι σίγουρος πως δεν το έχεις δει, γιατί είναι πολύ αξιοπρεπές.

Δημοσ.

Το J5 είμαι σίγουρος πως δεν το έχεις δει, γιατί είναι πολύ αξιοπρεπές.

Γιατι πχ και τα Huawei σε αυτα τα χρηματα δεν ειναι αξιοπρεπη???Και προφανως και δεν τα εχεις δει και εσυ :)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι πχ και τα Huawei σε αυτα τα χρηματα δεν ειναι αξιοπρεπη???Και προφανως και δεν τα εχεις δει και εσυ :)

Αν είναι έτσι γιατί να μην πάει σε m4 Aqua που έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με τα Huawei και θα πάρει και Marshmallow. Εγώ πάντως ακόμα πιστεύω πως το j5 είναι ακόμα καλύτερη επιλογή κι ας έχει χειρότερα specs.

Δημοσ.

Αν είναι έτσι γιατί να μην πάει σε m4 Aqua που έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με τα Huawei και θα πάρει και Marshmallow. Εγώ πάντως ακόμα πιστεύω πως το j5 είναι ακόμα καλύτερη επιλογή κι ας έχει χειρότερα specs.

Δεν καταλαβαίνω αφού έχει χειρότερα specs γιατί το προτείνεις; Γιατί έχει καλή μπαταρία; Αλλά και πάλι Link.png Site: αυτό το κινητό στα ίδια λεφτά με πολύ καλή μπαταρία αλλά από Κίνα. Γιατί,λοιπόν, το j5 και όχι αυτό που έχω στο λινκ;

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω αφού έχει χειρότερα specs γιατί το προτείνεις; Γιατί έχει καλή μπαταρία; Αλλά και πάλι Link.png Site: αυτό το κινητό στα ίδια λεφτά με πολύ καλή μπαταρία αλλά από Κίνα. Γιατί,λοιπόν, το j5 και όχι αυτό που έχω στο λινκ;

Γιατι ειναι Samsung :D

Δημοσ.

Γιατι ειναι Samsung :D

Έχουν πολλοί κόλλημα με την samsung και τους καταλαβαίνω. Είναι απίστευτη εταιρεία. Εγώ όμως δεν έχω κολλήματα,θέλω το καλύτερο κινητό στα 200 ευρώ.Μια βδομάδα που ψάχνω δεν μπορώ να βρω κάτι καλύτερο απο το Jiayu S3. Απίστευτα specs,πολύ καλή μπαταρία και καλά σχόλια από όλους.Επίσης το κινητό το έχει ένας φίλος και πετάει. 

Δημοσ.

Ίσως γιατί δεν μετράνε μόνο τα specs. Επίσης δε μου λες γιατί όχι M4 Aqua, αν είναι έτσι, που έχει και πολύ καλά specs?

Δημοσ.

Ίσως γιατί δεν μετράνε μόνο τα specs. Επίσης δε μου λες γιατί όχι M4 Aqua, αν είναι έτσι, που έχει και πολύ καλά specs?

Γιατι το κινητο ζεστενεται οπως το εχουν πει ολοι,ασε που τα Sony εχουν βγαλει παρα πολλα προβληματικα κινητα τωρα τελευταια.

Δημοσ.

Γιατι το κινητο ζεστενεται οπως το εχουν πει ολοι,ασε που τα Sony εχουν βγαλει παρα πολλα προβληματικα κινητα τωρα τελευταια.

Και τότε γιατί ένα Z Ultra που έχω είναι άριστο, με την μπαταρία το μόνο ελάττωμα?

Δημοσ.

Και τότε γιατί ένα Z Ultra που έχω είναι άριστο, με την μπαταρία το μόνο ελάττωμα?

που κολλαει το Z ultra με αυτα που γραφω παραπανω??

Δημοσ.

που κολλαει το Z ultra με αυτα που γραφω παραπανω??

Στο ότι η Sony έχει βγάλει πολλές προβληματικές συσκευές τελευταία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...