DimPapanik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά, Το παλιό μου κινητό βγήλε off οπότε εδώ και μια βδομάδα ψάχνω ένα καλό κινητό γύρω στα 200 ευρώ. Μετά απο ψάξιμο αποφάσισα να αγοράσω από το σκρουτζ το Site: LenovoP70 . Απλά ήθελα μια τελευταία γνώμη από εσάς. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι καλύτερο πάνω κάτω στα ίδια λεφτα;
2.1Ohm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Συμφωνο με τον απο πανω!Παρε Μ2 νοτε η Xiaomi redimi 2 note αλλα απο κινεζομαγαζο οχι απο εδω θα σου βγει γυρο στα 180 ευρω και θα εχεις πολυ ανωτερο απο το Ρ70 με λιγοτερα χρηματα! 2
ziaba Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δες και το p8 lite είναι ένα τικ καλύτερο σε όλα εκτός από μπαταρία αλλά αν σ ενδιαφέρει να το κρατήσεις για πολύ καιρο δες συσκευή με qualcom επεξεργαστή για υποστήριξη από roms στο μέλλον
vaas93 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μπουχτησα με αυτό το p8 lite σε όλο το forum. Και καφέ να φτιάχνει πως την παλεύεται με κινητά που δεν βγάζουν μέρα και με μη αππσπωμενη μπαταρία? Δεν δ ιευκρινισες ίντσες. Σε μεγάλο από Ελλάδα βλέπεις lumia 640 xl. Σε μικρό moto g3 η galaxy j5. 2
2.1Ohm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει και το Vodafone smart ultra 6 από Ελλάδα αλλά κ αυτό μεγαλουτσικο!
The_Judas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 και εγώ το σκέφτομαι για lenovo p70. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε 5.0 ίντσες και όχι σε μεγαλύτερο;
newsformobiles Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Συμφωνο με τον απο πανω! Παρε Μ2 νοτε η Xiaomi redimi 2 note αλλα απο κινεζομαγαζο οχι απο εδω θα σου βγει γυρο στα 180 ευρω και θα εχεις πολυ ανωτερο απο το Ρ70 με λιγοτερα χρηματα! Το p70 είναι 5 ιντσες. Αυτα που προτείνεις ειναι για κάποιον που θέλει 5.5 ίντσες. Στις 5 ιντσες πολυ καλό ειναι το Xiaomi Mi4i. Βλέπω στο kimovil ότι ξεκινάει από 167€ -> http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi-4i στο Coolicοοl. Υπάρχει και το mi4 που ειναι επίσης πολύ καλό κινητό, αν και λίγο πιο παλιό, πάλι κοντά στα λεφτά αυτά -> http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-mi4
ziaba Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μπουχτησα με αυτό το p8 lite σε όλο το forum. Και καφέ να φτιάχνει πως την παλεύεται με κινητά που δεν βγάζουν μέρα και με μη αππσπωμενη μπαταρία? Δεν δ ιευκρινισες ίντσες. Σε μεγάλο από Ελλάδα βλέπεις lumia 640 xl. Σε μικρό moto g3 η galaxy j5. με ενα power bank κανεις την δουλεια σου
DimPapanik Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα στην αρχή και για κινέζικο αλλά όλοι οι γνωστοί μου μού πρότειναν καλύτερα από Ελλάδα. Είναι σίγουρο ασφαλές να παραγγείλω από Κίνα και αν ναι μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο αρκετά αξιόπιστο site το οποίο να μην έχει κινέζικο λογισμικό;
newsformobiles Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα στην αρχή και για κινέζικο αλλά όλοι οι γνωστοί μου μού πρότειναν καλύτερα από Ελλάδα. Είναι σίγουρο ασφαλές να παραγγείλω από Κίνα και αν ναι μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο αρκετά αξιόπιστο site το οποίο να μην έχει κινέζικο λογισμικό;Αν μιλάμε για xiaomi κινητό, μολις παραλάβεις του περνας την καθαρά ελληνική ρομ και καθάρισες. Μαγαζια ειναι Vickmall, Coolicοοl, banggood, minideal, to2c...
DimPapanik Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Αν μιλάμε για xiaomi κινητό, μολις παραλάβεις του περνας την καθαρά ελληνική ρομ και καθάρισες. Μαγαζια ειναι Vickmall, Coolicοοl, banggood, minideal, to2c... Τα μαγαζιά είναι με σειρά αξιοπιστίας ή στην τύχη; Εγώ από αυτά ξέρω το Vickmall που σκέφτομαι να αγοράσω Site: αυτό και το minideal
newsformobiles Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Όλα είναι πάνω κάτω το ίδιο αξιοπιστα. Το Vickmall κατά γενική ομολογία θεωρείται το πιο αξιοπιστο από τα αξιόπιστα μαγαζιά. Για τιμες, εφόσον ξερεις τι θέλεις να πάρεις, ριξε μια ματια εδώ -> www.kimovil.com/en ,όπου έχει απ' ολα τα μαγαζιά.
DimPapanik Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 ΟΚ,μετά από ψάξιμο νομίζω πως Site: αυτό είναι ότι καλύτερο στα λεφτά του. Έχει κανείς καμιά καλύτερη ιδέα; Αν όχι κάποιος να μου πει από το site ποιο μαγαζί(από τα δεξιά)να επιλέξω. Ευχαριστώ!
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 με ενα power bank κανεις την δουλεια σου Ολοι παραπονα κανουν για τις μπαταριες(εδω κινητα ναυαρχιδες και εχουν θεμα με την μπαταρια)αλλα η λεξη power bank ακομα αγνωστη,ασχετως αν υπαρχουν power bank σχεδον σε μεγεθος αποσπωμενης μπαταριας κινητου. Ελλαδα τι περιμενεις. Για παραδειγμα υπαρχει και το https://www.skroutz.gr/s/7069469/Huawei-Honor-4C-8GB.html?from=dropστα χρηματα αυτα με καλα specs,επισημη ανακοινωση απο την εταιρια για Android 6 αναβαθμιση και η Huawei απο τις μεγαλυτερες εταιριες στον κοσμο στο θεμα Smartphones,αλλα ο κοσμος συνεχιζει να προτεινει το κατωτερο j5 γιατι Samsung....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα