alex52 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Γεια χαρα σε ολους. Εχω ενα hp 14-r208nv το οποιο το εκανα αναβαθμισει σε windows 10 μιας και νομιζα θα ειναι καλυτερα . Επειδη ομως το συγκεκριμενο laptop εχει θεμα με τον δισκο μου βγαζει υγεια 76% και γενικα ειναι καλο για τιποτα ,απο την αναβαθμιση και μετα εχει γινει τρομερα αργο δεν μπορω να δουλεψω το αφηνω 10 λεπτα για να ξεκολησουν οι διεργασιες και να επανερθει . Επειδη εχω χωρισει τον δισκο για να εχω και ubuntu που εκει τρεχει μια χαρα το συστημα ,θελω να μαθω εαν κανω ενα φορματ τα windows 10 θα μπορεσω να ενεργοποιησω με το υπαρχων κλειδι ; Και επισης θελω να του βαλω Windows 7 pro η Ultimate να δω πως θα τρεχει με αυτο το λειτουργικο γινετε να ενεργοποιηθουν με κλειδι windows 8 ;
Euclides Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Aν τα Windows 10 που έχει τώρα είναι ενεργοποιημένα, μπορείς να κάνεις format όποτε θέλεις. Όταν κατά την εγκατάσταση σου ζητήσουν κλειδί, κάνεις skip και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Windows 7 με κλειδί των 8, δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις. Σε συμβουλεύω να αλλάξεις δίσκο. Ότι λειτουργικό και να βάλλεις, αν σου κάτσει σε προβληματική περιοχή του δίσκου, θα έχεις πρόβλημα.
alex52 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ειχα ξανα γραψει ενα αλλα θεμα οπου κατα 99% τα προβληματα ειναι απο τον δισκο ,απλως ελεγα εαν εβαζα Windows 7 να ηταν καλυτερο για αυτο τον επεξεργαστη . Επισης εαν κατεβασω ενα Windows 10 x64 iso δεν θα χρειαστει κλειδι ετσι εχει κατωχυρωθει ;
Euclides Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Επισης εαν κατεβασω ενα Windows 10 x64 iso δεν θα χρειαστει κλειδι ετσι εχει κατωχυρωθει ; Ναι. Όπως σου έγραψα και παραπάνω, όταν κατά την εγκατάσταση σου ζητήσουν κλειδί κάνεις skip και θα ενεργοποιηθούν αυτόματα. Η γνώμη μου είναι πάντως ότι τσάμπα παιδεύεσαι με αυτό τον δίσκο. Και κάτι σημαντικό. Αν αλλάξεις δίσκο, υπάρχει περίπτωση τα Windows 10 να μην ενεργοποιηθούν αυτόματα γιατί θα ανιχνεύσουν διαφορετική σύνθεση hardware. Μην σε ανησυχεί. Θα κάνεις ενεργοποίηση τηλεφωνικά.
BadBoy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ο δίσκος δεν παίζει ρόλο, αλλά κομμάτια του hardware ανιχνεύει για την αυτόματη ενεργοποίηση. 2
alex52 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν μιλησα και με την HP ακομη για να δουμε τι θα κανουν θα τον αλλαξουν η θα χρειαστει να αγορασω εγω αλλον ....
DiversionR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά γίνεται τώρα αυτό που λέτε;;;; Αν κάνεις αναβάθμιση το καταλαβαίνω ότι γίνεται αυτόματη ενεργοποίηση αλλά αν κάνεις format από που και ως που γίνεται κάτι τέτοιο; Εγώ που κάνω format (και όχι μόνο στο δικό μου) δεν έχω δει pc να ενεργοποιείτε αυτόματα.... Ίσως από official cd του pc..
Euclides Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Αν τα Windows 10 έχουν ενεργοποιηθεί μετά από αναβάθμιση από 7 ή 8, μπορείς να κάνεις όσα format και νέες εγκαταστάσεις θέλεις. Ενεργοποιούνται αυτόματα.
alex52 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 παιδιά αξίζει λέτε ένας ssd + 4gb η 6gb σε αυτό το laptop μιας κα δεν έχει καθόλου καλό επεξεργαστή και δεν ξέρω εάν δε χετε αλλαγή να βρω κανέναν άλλον . Εγω το συγκεκριμένο laptop το εχω για internet / ταινίες / Hearthstone Επίσης εάν βάλω windows 7 θα έχει καλύτερη επίδοση από τα windows 10:
Euclides Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ο επεξεργαστής είναι πεθαμένος, και το πιθανότερο είναι ότι είναι κολλημένος στην mobo. Μην ξοδέψεις ούτε 1 € για αναβάθμιση σε αυτό το configuration. Αυτοί οι επεξεργαστές προορίζονται για φθηνά Windows tablets, επειδή έχουν μικρή κατανάλωση και δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Μόνο η HP θα μπορούσε να κάνει την μαλακία να τους φορέσει σε laptops.
alex52 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Το θέμα είναι ότι το laptop είναι από το πρόγραμμα της ψηφιακής αλληλεγγύης και δεν μπορώ να το πουλήσω αναγκαστικά πρέπει να το κρατήσω .
DiversionR Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αν τα Windows 10 έχουν ενεργοποιηθεί μετά από αναβάθμιση από 7 ή 8, μπορείς να κάνεις όσα format και νέες εγκαταστάσεις θέλεις. Ενεργοποιούνται αυτόματα. Ααααα έτσι ναι... Γιατί με σκάλωσες στην αρχή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα