patriot21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Nik,στα corsair δε χρειαζεται να βγαλεις τους διακοπτες,καθως η βαση του ειναι ανοιχτη,χωρις πλαστικα μερη,αλλα παρ'ολα αυτα ναι,θελει προσοχη.... Dreaming,τα μακρο δε τα εχω πειραξει καθολου γιατι δε τα μεταχειριζομαι,ουτε drivers εχω βαλει.plug n play το δουλευω απτη πρωτη μερα...Στειλε ενα mail στη coolermaster ομως.Απαντανε αμμεσως.Το καλυτερο support που εχω αντιμετωπισει ποτε...
nik5163 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 θα χρειαστουμε λιγες μπατονετες και ισοπροπυλικη αλκοολη(η οινοπνευμα) Φίλε patriot21 τα κομπιουτερομάγαζα έχουν ισοπροπυλική αλκοόλη ή πρέπει να την παραγγείλω από skroutz κλπ; Παλιά χρησιμοποιούσα καθαρό οινόπνευμα, αλλά μήπως κάνει ζημιά στα γράμματα του πληκτρολογίου;
patriot21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Φίλε patriot21 τα κομπιουτερομάγαζα έχουν ισοπροπυλική αλκοόλη ή πρέπει να την παραγγείλω από skroutz κλπ; Παλιά χρησιμοποιούσα καθαρό οινόπνευμα, αλλά μήπως κάνει ζημιά στα γράμματα του πληκτρολογίου; Eγω την αγορασα απο φαρμακειο,δε νομιζω πως εχουν τα κομπιουτεραδικα.Ισως να εχουν σπρευ επαφων,που μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις,αρκει να ειναι ΧΩΡΙΣ λαδι.. Παντως εγω προτεινω αλκοολη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα