ouzo-power Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα σας, πρόσφατα εγκατέστησα τα windows 10 και δεν εχω αποθηκεύσει πολλά πράγματα δηλαδή 20 gb τα windows 10 και 4 gb περίπου απο αυτά που έχω εγκαταστήσει εγώ παρατηρείται ότι κάθε μέρα χωρίς να αποθηκεύσω κάτι αυξάνονται τα αποθηκευμένα αρχέια κατα 0,5 gb περίπου χωρίς να αποθηκεύσω κάτι στο laptop πιστεύω ότι τα updates θα είναι περίπου στα 2-4 gb και αυτή την στιγμή έχει φτάσει ο δίσκος στα 35,9 με μικροπρογράμματα που έχω εγκαταστήσει όπως skype,google chrome κλπ υπάρχει κάποια άποψη για το τι μπορεί να φταίει ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ριξε μια ματια τι παιζει, με το WinDirStat ή το Treesize Επισης, ριξε ενα καθαρισμα με το Disk Cleanup των Windows.
veider Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Το πιθανοτερο κατ εμε ειναι τα restore points που κανει ο υπολογιστη σου. Αν δε σου χρειαζεται η επαναφορα συστηματος ή δεν την χρησιμοποιεις τοτε απενεργοποιησε την 1
ouzo-power Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 σας ευχαριστω για την γνωμη σας,καλη συνεχεια
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 σας ευχαριστω για την γνωμη σας,καλη συνεχεια
ouzo-power Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 τα restore points μου λεει οτι ειναι ενα, ευχαριστω για τα προγραμματα moderator χρήσιμα φαίνονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα