johnny73 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εχω το nokia lumia 920 και λογικα δεν θα ειχα καποιο προβλημα καθως με τα 8.1 απανω ειναι μια χαρα ΑΛΛΑ εχω θεμα επειδη ασχολουμαι αρκετα με την μουσικη, μετα απο τεχνικο θεμα που προεκυψε το παρελαβα εχτες απο το service με καινουργια πλακετα και αναγκαστικα αρχιζω να περναω ολες τις εφαρμογες απο την αρχη. εχω προβλημα ομως με την μεταφορα αρχειων μουσικης(οποιος εχει win phone μαλλον με καταλαβαινει). ενω την πρωτη φορα που εκανα συγχρονισμο με τον media player μου περασε τις δυο playlist που ειχα αψογα και μου τις εμφανισε σαν playlist και στο κινητο και λεω ολα καλα, την δευτερη φορα που προσπαθησα να κανω το ιδιο με αλλες δυο εγιναν ολα κολαση μου περασε τα μισα τραγουδια απο τις καινουργιες ενω σταματησε να μου εμφανιζει τα παλια στις αλλες δυο εχοντας ενα μπλε θαυμαστικο διπλα σε καθε τραγουδι. (μαλλον αυτος θα ειναι και ο λογος που θα αλλαξω τηλεφωνο μου φαινεται). υπαρχει καποιο προγραμμα να κανω την δουλεια μου χωρις ολη αυτη την φασαρια???
eliasjuve Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε αυτό εδώ: http://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/basics/sync-my-windows-phone
johnny73 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Με οτι εχω προσπαθησει απο τις βοηθειες των windows δεν εχω καταφερει τιποτα δυστυχως.
eliasjuve Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Με οτι εχω προσπαθησει απο τις βοηθειες των windows δεν εχω καταφερει τιποτα δυστυχως. Επειδή τα έχουνε κάνει μπάχαλο και δεν δίνουν το λινκ απευθείας δοκίμασε αυτό http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=265472
johnny73 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ζηταει αναβαθμιση σε win 10 εγω στον υπολογιστη εχω 7 και στο κινητο 8.1
eliasjuve Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ζηταει αναβαθμιση σε win 10 εγω στον υπολογιστη εχω 7 και στο κινητο 8.1 Ναι σόρρυ το διόρθωσα το λινκ γιατί και μένα το ίδιο έβγαλε. Δοκίμασε πάλι http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=265472
johnny73 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 αυτο το προγραμμα εχω εγκατεστημενο και εγω, εσυ με αυτο κανεις τις μεταφορες? με αυτον τον τροπο εχω τα θεματα οταν κανω συγχρονισμο με τον media player αλλες φορες ειναι ενταξει η μεταφορα και αλλες αν δεν επιλεξεις ολες τις playlist που εχεις σου βγαζει μετα οτι δεν βρηκε τα τραγουδια. α...ρε android ενα copy paste και τελειωσες .
eliasjuve Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εγώ τα πετάω όλα μέσα στο φάκελο music (με υποφακέλους ελληνικά ,ξένα κτλ)και φτιάχνω από το κινητό playlist.
johnny73 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 δυστυχως ειναι η μονη λυση, σε ευχαριστω για τον χρονο σου. 1
timekeeper Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε το iTunes. Στο Hackintosh που έχω εγώ, κάνει άψογο συγχρονισμό.
johnny73 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 θα το δω και αυτο φιλε μου σε ευχαριστω.
eliasjuve Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή τα windows phone σπάνε νεύρα σ'αυτόν τον τομέα με τις playlist, βρήκα σε ξένα φόρουμς μια διαδικασία που δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα στο pc μας. Μιλάμε πάντα για τον default xbox music player και αρχεία που βρίσκονται τοπικά στην sd μας. Το δοκίμασα σε windows 7 64bit. 1ον: Για να μην έχουμε προβλήματα κατεβάζουμε μια εφαρμογή που να σταματάει την μουσική και να μην κρατάει κάποιο κομμάτι στο backround. Εγώ κατέβασα αυτήν εδώ https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/stop-the-music/9nblggh07qqv 2ον: Αφού συνδέσουμε το κινητό μας με το pc αντιγράφουμε τη μουσική μας στην κάρτα SD, στον φάκελο "Music" και την οργανώνουμε με όποιο τρόπο θέλουμε ανάλογα το είδος, τους καλλιτέχνες ή όπως μας αρέσει. Π.χ. άλλος φάκελος "trance", "deep house" κ.ο.κ. Μπορούμε και χύμα αλλά δεν είναι βολικό ειδικά για όποιον έχει πολλά αρχεία. 3ον: Κάνουμε δεξί κλικ στον φάκελο που θέλουμε να φτιάξουμε playlist και επιλέγουμε "Δημιουργία Λίστας Αναπαραγωγής". Την ονομάζουμε και δημιουργεί ένα αρχείο " .pla " με όνομα " Νέα λίστα αναπαραγωγής". Το όνομα ότι και να κάνουμε δεν αλλάζει αλλά στο κινητό μας θα δείχνει σαν ονομασία της playlist αυτό που δώσαμε πρώτο. Τώρα για να βάλουμε τα κομμάτια με τη σειρά που θέλουμε κάνουμε διπλό κλικ πάνω της και στο παραθυράκι που θα εμφανιστεί πάμε στην καρτέλα "Αναφορές" και την φτιάχνουμε όπως μας αρέσει. Επίσης μπορούμε να διαγράψουμε όποιο κομμάτι δεν θέλουμε από την λίστα αλλά όχι να προσθέσουμε. Για να προσθέσουμε πρέπει να κάνουμε πάλι από την αρχή το 3ο βήμα αφού βάλουμε φρέσκα κομμάτια στην SD. Το άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι αν διαγράψουμε τα αρχεία " .pla " , δηλαδή τις "Νέες λίστες αναπαραγωγής" παραμένουν στο τηλέφωνο ως έχουν με το όνομα που δώσαμε στην αρχή και πρέπει να τις διαγράψουμε και από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα