Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν συνδέεσαι στο πρόγραμμα ΟΤΕ My WiFi fon ή όπως λέγεται..., δεν πρέπει όπου βρίσκει την υπηρεσία να συνδέεται αυτόματα; Ή κάνω λάθος;
Εμένα πάντως όπου το βρίσκω και το επιλέγω από τα διαθέσιμα WιFι μου ζητάει κωδικούς (τους οποίους υποτίθεται έχω αποθηκεύσει κιόλας), μάλιστα πολλές φορές ούτε το παράθυρο των κωδικών ανοίγει ούτε συνδέεται. Τι γίνεται;

• Like 1
Δημοσ.

στο wifi θα συνδεθει.μετα αν δεν αποθηκευει τους κινητους δεν φταιει το δικτυο.θα συνδεθει στο wifi εφοσον το ονομα ειναι ιδιο που ειναι οσο ξερω.επισης μπορει να μην ανοιγει το παραθυρο των κωδικων ειτε γιατι μπορει πολυ απλα η γραμμη του αλλλου να εχει θεμα ,μπορει να μην παιζει γιατι εχεις οριακο σημα μπορει να μην παιζει γιατι ο αλλος εχει διακοψει την γραμμη και εχει αφησει το ρουτερ πανω.

Δημοσ.

Όταν συνδέεσαι στο πρόγραμμα ΟΤΕ My WiFi fon ή όπως λέγεται..., δεν πρέπει όπου βρίσκει την υπηρεσία να συνδέεται αυτόματα; Ή κάνω λάθος;

Εμένα πάντως όπου το βρίσκω και το επιλέγω από τα διαθέσιμα WιFι μου ζητάει κωδικούς (τους οποίους υποτίθεται έχω αποθηκεύσει κιόλας), μάλιστα πολλές φορές ούτε το παράθυρο των κωδικών ανοίγει ούτε συνδέεται. Τι γίνεται;

1.Αναζήτησε στη συσκευή σου το ασύρματο δίκτυο με όνομα (SSID) «COSMOTE MyWiFi Fon» και επίλεξέ το.

2.Άνοιξε τον browser που χρησιμοποιείς για να σερφάρεις στο Internet.
3.Καταχώρησε το Όνομα Πρόσβασης (της μορφής [email protected]) και τον Κωδικό της COSMOTE Home Double Play σύνδεσής σου στα αντίστοιχα πεδία.

Προϋποθέσεις
1.Πρεπει να εισαι πελάτης οτε και να το εχεις ενεργοποιήσει στον δικο σου ρουτερ
2.Το SSID υποχρεωτικά πρέπει να λεει «COSMOTE MyWiFi Fon»
Δημοσ.

αρα εφοσον το ssid ειναι παντα το ιδιο(λογικο κιολας) με το που ανοιγει το ασυρματο του αν εχει αποθηκευσει μια φορα το δικτυο τοτε θα πρεπει να συνδεθει και να παρει ip .μετα απο εκει και περα ειναι θεμα browser να αποθηκευσει τα useername/password στην σελιδα ωστε να μην χρειαζεται να τα πληκτρολογει.αλλα σε καθε περιπτωση θα του ανοιγει η σελιδα για να τα βαλει ασχετα αν ειναι ηδη συμπληρωμενα.αν εννοεις δηλαδη να μπαινει αυτοματα στο ote my wifi fon και να κανει και αυτοματα login Nope δεν γινεται με απλο τροπο εκτος αν τρεξει καποιο script.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...