wintech2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Ένας φίλος από Αμερική μου έδωσε το παρακάτω site: http://www.texaschainsawmovie.com όσοι έχετε DSL δείτε το trailer! Πρεπει να είναι πολύ καλό εργάκι! Έχει έρθει ελλάδα? Εδώ Χαλκίδα με το ενα σινεμα που έχουμε με μια αιθουσα πως να δούμε καμια σοβαρή ταινία?... Το έχει δεί κανεις?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Εδώ παντως υπαρχει ενα τοπικ για την ταινια, αλλα με spoilers.....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Ρωτησα σε βιντεοκλαπμ( ε που αλλου σε χρωματοπωλειο?)και δεν το ηξεραν.
dim_b Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Πως να το βρεις σε βίντεο κλάμπ αφού δεν έχει βγει ακόμη ούτε στους κινηματογράφους. Στην Αμερική βγήκε πριν 1 μήνα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Προφανώς ο αξιότιμος dim_b εννοεί την καινούργια εκδοχή του TCM. Γιατί υπάρχει και η κλασσική εκδοχή του 1974 που θεωρείται πλέον cult movie. Κυκλοφορεί και σε Special Edition DVD στην R2.
dim_b Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Γιά την καινούρια δε λένε ή κατάλαβα λάθος; :? Από παλιές, εκτός της πρώτης ταινίας του 1974, κυκλοφορεί το Νο 2 του 1986 το οποίο μάλλον δε βλέπεται αν και παίζει ο Dennis Hopper (πρέπει να το είχα δει κάποτε αλλά το έχω διαγράψει από τη μνήμη μου ) και το Return of the Texas Chainsaw Massacre (1994) που στην Ελλάδα νομίζω ότι κυκλοφορεί σε DVD με τον τίτλο Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation. Αυτό πρέπει να είναι ακόμη χειρότερο αλλά δε φαίνεται να έβλαψε καθόλου τις καριέρες της Renee Zellweger και του Matthew McConaughey
Melven Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 to eida ego alla de mporo na po oti mou arese.poly diafimisi gia to tpt.
Luxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 επειδη ψιλομπερδευτηκα, ποσες ειναι συνολικα; 4 ή 5; η καινουρια λεει τιποτα; πιο τρομακτικη ειναι αυτη ή η αρχικη; να την δω μονος μου;
BlizardBill Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Οι 2 αξίζουν, οι άλλες πρέπει να είναι εντελώς μέτριες. Η πρώτη είναι αρκετά τρομακτική από ότι θυμάμαι , η νέα δεν νομίζω … έχει μια πραγματικά φοβερή γκόμενα έξαλλου, που σε αποσπάει κιόλας .
Luxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδια η πρωτη πως γινεται να ειναι πιο τρομακτικη απο την καινουρια, εφοσον τοτε δεν υπηρχαν ειδικα εφφε;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδια η πρωτη πως γινεται να ειναι πιο τρομακτικη απο την καινουρια, εφοσον τοτε δεν υπηρχαν ειδικα εφφε; Τα'χουμε ξαναπεί και με το προηγούμενο nickname σου: μην δίνεις τόση σημασία στα εφέ.
LL_NEO Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 έχει μια πραγματικά φοβερή γκόμενα έξαλλου, που σε αποσπάει κιόλας . Jessica Beil
Luxx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2005 Jessica Biel λεγεται. μαλιστα και κατι μου θυμιζε. ειχε παιξει και στο Blade Trinity. μαματη ειναι! αφηστε αυτα με τις αληθινες ιστοριες πολυ με τρομαζουν. αφου μονο απο λιγα αποσπασματα που ειδα μερικων δευτερολεπτων, δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ!! αφηστε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.