2.1Ohm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ναι αλλά θα κάνει αρκετό καιρό να έρθει.22 μέρες στην περίπτωση μου αλλά πλήρωσα και τελωνείο κ απο οτι μ είπαν θα ελέγχουν πολύ πιο συχνά τα πακέτα γτ έχουν ψιλιαστει τι παίζει!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει αλλά δεν έχω θέμα να δώσω λίγα παραπάνω χρήματα και να το πάρω απο EU WareHouse.
2.1Ohm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Να τα δώσεις γτ υπάρχει περίπτωση να πληρωσεις τελωνείο και να φτάσεις στην ουσία τα ίδια χρήματα και τζάμπα το περίμενε τόσο καιρό! Πάντως εγώ θα σ έλεγα να τσεκάρεις και το meizu m2 note! Έχει κλτρη κατασκευή οθόνη και μπαταρία! Μόνο επεξεργαστή έχει κλτρο το xiaomi αλλά κ αυτό δν θα το πολύ καταλάβεις στις καθημερινές σου ασχολίες 1
newsformobiles Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει αλλά δεν έχω θέμα να δώσω λίγα παραπάνω χρήματα και να το πάρω απο EU WareHouse.Το λινκ που σου έδωσα είναι αυτό που ζητάς.... και Prime έκδοση.
Eliaskat Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 το εχω βαλει σε παραγγελια χωρις να το πληρώσω με την προσφορα στα 125 απο baggood αλλα λιγο το οτι δεν το εχουνε τωρα λιγο που ειναι κουκουρουκου στην επικοινωνια το σκεφτομαι... τι λετε ειναι αξιοπιστοι ? να τους το πληρωσω ? αν καταταφερω να βαλω λεφτα στο paypal... με το τελωνειο εχουν σφιξει τα πραγματα απο οτι διαβαζω... μηπως να το παραγγειλω απο eu ?
newsformobiles Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Το banggood είναι αξιόπιστο μαγαζί. Δεν έχω ακούσει κάποιο χρήστη να είχε κάποιο πρόβλημα μαζί τους. Σίγουρα το eu εχει 100% ασφάλεια για τελωνειο. Ότι διαλέξεις.
Eliaskat Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 νομιζω οτι αξιζει να το ρισκαρω για το τελωνείο με την τιμη της προσφοράς δεν εχουν στοκ αυτην την στιγμη οποτε περιμενω να φερουν για να τους πληρωσω το paypal με ζοριζει με την μεθοδο request money δεν τα καταφερα με καρτες χρεωστικες απο Alpha & Eurobank καμια ιδεα για το paypal ?
newsformobiles Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 νομιζω οτι αξιζει να το ρισκαρω για το τελωνείο με την τιμη της προσφοράς δεν εχουν στοκ αυτην την στιγμη οποτε περιμενω να φερουν για να τους πληρωσω το paypal με ζοριζει με την μεθοδο request money δεν τα καταφερα με καρτες χρεωστικες απο Alpha & Eurobank καμια ιδεα για το paypal ? Μπορείς να το στείλεις και σαν έμβασμα στον εαυτό σου. Το banggood δέψεται και απευθείας κάρτα, αλλα δεν το συνιστώ.
Eliaskat Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 χωρις paypal δεν το συζητω .. προσπαθησα με αλλο μαιλ αλλα με καρτες απο αλφα και ευρομπανκ αλλα δεν τα καταφερα 1
Eliaskat Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 22 μέρες στην περίπτωση μου αλλά πλήρωσα και τελωνείο κ απο οτι μ είπαν θα ελέγχουν πολύ πιο συχνά τα πακέτα γτ έχουν ψιλιαστει τι παίζει! απο πιο καταστημα το ειχες παραγγείλει ?
joustoupigad Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει ενα καταστημα απο κινα που λεγεται "geekbuying" ... Μπορεις να το παρεις απο εκει με 130-140 ευρω αλλα κανει 15-20 μερες το μεγιστο να ερθει στο σπιτι σου ... ειναι εμπιστο site (το ξερω επειδη εχω ξανα-αγορασει απο το ιδιο καταστημα κινητο)... Επιπλεον μπορεις να βρεις στο ιδιο site την official θηκη του κινητου και τα ακουστηκα του .. εγω το παραγγειλα σημερα κιολας μαζι με την θηκη του και τα ακουστηκα του και η τιμη βγηκε στα 170 ευρω!.... Υ.Γ. : το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη.
newsformobiles Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει ενα καταστημα απο κινα που λεγεται "geekbuying" ... Μπορεις να το παρεις απο εκει με 130-140 ευρω αλλα κανει 15-20 μερες το μεγιστο να ερθει στο σπιτι σου ... ειναι εμπιστο site (το ξερω επειδη εχω ξανα-αγορασει απο το ιδιο καταστημα κινητο)... Επιπλεον μπορεις να βρεις στο ιδιο site την official θηκη του κινητου και τα ακουστηκα του .. εγω το παραγγειλα σημερα κιολας μαζι με την θηκη του και τα ακουστηκα του και η τιμη βγηκε στα 170 ευρω!.... Υ.Γ. : το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη. Από κανένα κινεζομάγαζο δεν μπορείς να πάρεις με αντικαταβολή και εννοειται κάνεις τις αγορές σου μεσω paypal. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα