Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi Note 2

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά θα κάνει αρκετό καιρό να έρθει.

22 μέρες στην περίπτωση μου αλλά πλήρωσα και τελωνείο κ απο οτι μ είπαν θα ελέγχουν πολύ πιο συχνά τα πακέτα γτ έχουν ψιλιαστει τι παίζει!
Δημοσ.

Εντάξει αλλά δεν έχω θέμα να δώσω λίγα παραπάνω χρήματα και να το πάρω απο EU WareHouse.

Δημοσ.

Να τα δώσεις γτ υπάρχει περίπτωση να πληρωσεις τελωνείο και να φτάσεις στην ουσία τα ίδια χρήματα και τζάμπα το περίμενε τόσο καιρό!

Πάντως εγώ θα σ έλεγα να τσεκάρεις και το meizu m2 note! Έχει κλτρη κατασκευή οθόνη και μπαταρία!

Μόνο επεξεργαστή έχει κλτρο το xiaomi αλλά κ αυτό δν θα το πολύ καταλάβεις στις καθημερινές σου ασχολίες

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει αλλά δεν έχω θέμα να δώσω λίγα παραπάνω χρήματα και να το πάρω απο EU WareHouse.

Το λινκ που σου έδωσα είναι αυτό που ζητάς.... και Prime έκδοση.
Δημοσ.

το εχω βαλει σε παραγγελια χωρις να το πληρώσω με την προσφορα στα 125 απο baggood αλλα λιγο το οτι δεν το εχουνε τωρα λιγο που ειναι κουκουρουκου στην επικοινωνια το σκεφτομαι...

τι λετε ειναι αξιοπιστοι ? να τους το πληρωσω ? αν καταταφερω να βαλω λεφτα στο paypal...

με το τελωνειο εχουν σφιξει τα πραγματα απο οτι διαβαζω... μηπως να το παραγγειλω απο eu ?

Δημοσ.

Το banggood είναι αξιόπιστο μαγαζί. Δεν έχω ακούσει κάποιο χρήστη να είχε κάποιο πρόβλημα μαζί τους. Σίγουρα το eu εχει 100% ασφάλεια για τελωνειο. Ότι διαλέξεις.

Δημοσ.

νομιζω οτι αξιζει να το ρισκαρω για το τελωνείο  με την τιμη της προσφοράς

δεν εχουν στοκ αυτην την στιγμη  οποτε περιμενω να φερουν για να τους πληρωσω

το paypal με ζοριζει με την μεθοδο request money δεν τα καταφερα με καρτες χρεωστικες απο Alpha & Eurobank

καμια ιδεα για το paypal  ?

Δημοσ.

νομιζω οτι αξιζει να το ρισκαρω για το τελωνείο με την τιμη της προσφοράς

δεν εχουν στοκ αυτην την στιγμη οποτε περιμενω να φερουν για να τους πληρωσω

το paypal με ζοριζει με την μεθοδο request money δεν τα καταφερα με καρτες χρεωστικες απο Alpha & Eurobank

καμια ιδεα για το paypal ?

Μπορείς να το στείλεις και σαν έμβασμα στον εαυτό σου. Το banggood δέψεται και απευθείας κάρτα, αλλα δεν το συνιστώ.
Δημοσ.

22 μέρες στην περίπτωση μου αλλά πλήρωσα και τελωνείο κ απο οτι μ είπαν θα ελέγχουν πολύ πιο συχνά τα πακέτα γτ έχουν ψιλιαστει τι παίζει!

απο πιο καταστημα το ειχες παραγγείλει ?

Δημοσ.

Υπαρχει ενα καταστημα απο κινα που λεγεται "geekbuying" ... Μπορεις να το παρεις απο εκει με 130-140 ευρω αλλα κανει 15-20 μερες το μεγιστο να ερθει στο σπιτι σου ... ειναι εμπιστο site (το ξερω επειδη εχω ξανα-αγορασει απο το ιδιο καταστημα κινητο)... Επιπλεον μπορεις να βρεις στο ιδιο site την official θηκη του κινητου και τα ακουστηκα του .. εγω  το παραγγειλα σημερα κιολας μαζι με την θηκη του και τα ακουστηκα του και η τιμη βγηκε στα 170 ευρω!....

Υ.Γ. : το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη

Δημοσ.

Υπαρχει ενα καταστημα απο κινα που λεγεται "geekbuying" ... Μπορεις να το παρεις απο εκει με 130-140 ευρω αλλα κανει 15-20 μερες το μεγιστο να ερθει στο σπιτι σου ... ειναι εμπιστο site (το ξερω επειδη εχω ξανα-αγορασει απο το ιδιο καταστημα κινητο)... Επιπλεον μπορεις να βρεις στο ιδιο site την official θηκη του κινητου και τα ακουστηκα του .. εγω το παραγγειλα σημερα κιολας μαζι με την θηκη του και τα ακουστηκα του και η τιμη βγηκε στα 170 ευρω!....

Υ.Γ. : το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη.

Από κανένα κινεζομάγαζο δεν μπορείς να πάρεις με αντικαταβολή και εννοειται κάνεις τις αγορές σου μεσω paypal.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...