Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Βλεπω οτι προτεινεται πολυ το computeruniverse.net για αγορα και ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι ο πιο ασφαλης τροπος για να κανω παραγγελια.

Δεν εχω paypal.

Δεν εχω ουτε πιστωτικη αλλα εχει ο αδερφος μου και μπορουμε να το παραγγειλουμε με αυτον τον τροπο.

Η καταθεση σε τραπεζα με βολευει πολυ, αλλα δεν ξερω αν θα παρω τα χρηματα μου πισω αν συμβει κατι.

Τι λετε?

Να το παω μεσω τραπεζας?

Και αν ναι, πως γινεται ακριβως?

Συμπληρωνω τα στοιχεια μου, μου βγαζει το ποσο με ΦΠΑ, παω τραπεζα, τα καταθετω/μεταφερω απο τον λογαριασμο μου..... και μετα τι? Πρεπει να τους ειδοποιησω οτι εκανα την καταθεση για να μου το στειλουν ή το κανουν αυτοματα? Και αν γινει κατι και δεν μου το στειλουν ή ειναι χαλασμενο? Πως το επιστρεφω ή πως παιρνω τα χρηματα μου πισω?

Ξερω οτι οταν γινεται η συναλλαγη με πιστωτικη, ειναι σχετικα ευκολη η διαδικασια για να ακυρωσεις την συναλλαγη, ισχυει το ιδιο και για την καταθεση σε τραπεζα?

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις και ευχαριστω πολυ οποιον κανει τον κοπο να μου απαντησει.

Δημοσ.

Ασφαλής αγορά, μόνο με Paypall.

Σου δίνει το δικαίωμα, μέχρι και 14 μέρες από την παραλαβή του όποιου προϊόντος αγόρασες, να κάνεις claim την συναλλαγή και να σου επιστρέψει τα χρήματά σου.

Η μόνη σου επιβάρυνση θα είναι τα ταχυδρομικά έξοδα αποστολής σε αυτούς (όχι στον πωλητή) του προϊόντος που αγόρασες.

Λογαριασμό Paypall ανοίγεις σε 5 λεπτά στο internet, και μετά μπορείς να καταθέσεις την αξία του προϊόντος στον λογαριασμό που άνοιξες μέσω τραπέζης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...