Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εντάξει με τον επεξεργαστή θα δώ τι θα κάνω..... μάλλον θα καταλήξω στον 6700Κ

Αν ανέβεις τόσο χρηματικά ο 5820K συμφέρει περισσότερο.

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φίλε Physiciant ευχαριστώ! Πιστεύεις ότι αυτή θα καλύψει ανάγκες σεπερίπτωση κάποιου overclocking? είσαι αντίθετος με τα συστήματα υδρόψηξης κλειστού τύπου?

Φίλε Milennium, θέλω να ακούσω την 'αποψη σου... γιατί θεωρείς ότι 6 πυρήνες σε συχνότητα 3.6 (που αν δεν κάνω λάθος - αν κάνω διόρθσωσε με φυσικά). που δεν αξιοποιούνται πλήρως σχεδόν από καμία εφαρμογή ή ελάχιστες, θα αποδώσει καλύτερα από τον 4πύρηνο στα 4?

Επίσης δεν είναι καλύτερο να επενδύσεις σε μία νέα πλατφόρμα με DDR4 κτλπ?

Πες μου την άποψη σου γιατί έχω μείνει χρόνια έξω από τα πράγματα και κάθε άποψη βοηθάει

Ευχαριστώ

Δημοσ.

νομίζω και το X99 έχει ddr4, είναι στο 1ο που μπήκαν. και το Χ99 θα συνεχίσει να υπάρχει για τους high end cpu της intel, θα μπουν πάνω οι νέοι 6/8/10πυρηνοι της intel. γτ ρε φίλε τον 4πυρηνο με τα 8 threads, τα 8 threads που θα τα χρησιμοποιήσεις και δεν παίρνεις τον i5; μιλάμε τι είναι καλύτερο, εσύ λες 1η φορά τώρα, τι να το κάνεις τοσο τουμπανο... άμα είναι αυτή η συζήτηση, τότε με τις σημερινές σου ανάγκες, ένας i3 6100 σου φτάνει...

Δημοσ.

Οχι οχι παρεξηγησες τα λεγόμενα μου.΄.. εννοείται πως το θέλω τούμπανο είμαι διατεθημένος να τα ΄δωσω :) ... 

εννοώ ότι 4πύρηνος στα 4Ghz σε σχέση με τον 8πύρηνο στα 3.6 Ghz  είναι κάποια MHz παραπάνω που τα εκμεταλεύεσαι άμεσα ενώ με τους πυρήνες εξτρα εχει ο Θεος..... η ψυρίζουμε την @#!$!@#$ :)

Δημοσ.

Και οι δύο είναι πανάκριβοι και μπορεί να είναι υπερβολές για σένα και να μη σου χρειάζονται.Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θες και φτιάχνεις.Απλά μεταξύ 6700Κ+Ζ170 και 5820Κ+Χ99 προτιμώ το δεύτερο για number crunching,για τα lanes κλπ

Δημοσ.

Εχεις δίκιο είναι υπερβολές για μένα "επι της παρουσης" ομως. Δηλαδη το αγοράζω με σκεπτικό να το κρατήσω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια 5ετια plus οπότε μπορεί σήμερα να είναι υπερβολικό αλλά σε 5 χρόνια θέλω να βαστάει ακόμα γερά.

Αν το δούμε σε βάθος διετίας, ο 6500Κ με υπερκαλυπτε για αυτά που θέλω να κάνω

Δημοσ.

Εχεις δίκιο είναι υπερβολές για μένα "επι της παρουσης" ομως. Δηλαδη το αγοράζω με σκεπτικό να το κρατήσω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια 5ετια plus οπότε μπορεί σήμερα να είναι υπερβολικό αλλά σε 5 χρόνια θέλω να βαστάει ακόμα γερά.

Αν το δούμε σε βάθος διετίας, ο 6500Κ με υπερκαλυπτε για αυτά που θέλω να κάνω

Και ο 6600Κ θα σε καλύπτει ανετότατα σε βάθος 5ετιας!

• Like 2
Δημοσ.

WalkerSW να σου πω την αληθεια δεν εχεις και αδικο... εχω τον Ε6850 καμια 6 ετία, μή σου πω και παραπάνω...και μέχρι σήμερα ήμουν μια χαρά.....μη σου πω ότι αν δεν εβγαινε το Fallout τωρα δεν θα σκεφτόμουν αναβάθμιση αν και εχω αρκετο delay σε photoshop και photomatix αλλα και Sony Vegas Pro.... αλλα τιποτα μη παλέψιμο......πφφφφ τι να πω απλα επειδή έχει ένα κατοσταρικο περίπου παραπάνω είπα να μην το τσιγκουνευτω... αλλα φοβαμαι οτι εχεις δικιο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον το εργαλειο παρθηκε και σκοτωνει!!!!

Επιτελους μπορω να κανω ταυτοχρονα batch process στο photoshop, photmatix pro και ταυτοχρονα να παιζω fallout 4 χωρις κανενα προβλημα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...