DeiX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εχθες μου εσκασε στο steam αυτο το παιχνιδακι και μου τραβηξε τη περιεργεια : http://store.steampowered.com/app/390670/ Δεν βρηκα καποιο αντιστοιχο θεμα στο φορουμ και ειπα να το ανοιξω. Επειδη ειμαι fan του ειδους (WoWs, WOT κτλ.) θα του δωσω μια ευκαιρια. Μου αρεσε το tech tree και φυσικα το οτι εχει submarines Οταν κατεβει και κλεισω μερικες ωριτσες θα σας πω εντυπωσεις
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Α, εμφανίστηκε τελικά; Λέω να το τσεκάρω. Είναι πιο arcade από το World of Warships απ' ότι είχα δει σε βίντεο.
DeiX Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Απο κατι βιντεακια που τσεκαρα τα battleships παιζουν οπως τα artillery στο WOT. Επισης τσεκαρε λιγο gameplay απο submarine
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Απο κατι βιντεακια που τσεκαρα τα battleships παιζουν οπως τα artillery στο WOT. Επισης τσεκαρε λιγο gameplay απο submarine Eίχα δει που έριξε κάπου 8 τορπίλες την μια μετά την άλλη ενώ έστριβε γρήγορα. Εκεί ειδικά 100% arcade.
DeiX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον επαιξα κανα δυο ωριτσες και το βρηκα αρκετα καλο. Ειναι σαν να παιζεις WoT με καραβια (αλλα 100% αντιγραφη του Wot). Εχει οτι θα θελαμε (και πολυ πιθανον) θα δουμε συντομα και στο WoWs. Αλλαζει το aiming system (μοιαζει με το WoT), η κινηση των πλοιων ειναι arcade (φρεναρουν σε χρονο dt), εχει tech tree πολυ μεγαλυτερο απο το WoWs (destroyers, battleships, light-heavy cruisers, submarines) και δεν ειναι υποχρεωτικο να ακολουθεις μια γραμμη απο την αρχη μεχρι το τελος για να παρεις καποιο συγκεκριμενο tier. Ειναι ακριβως οπως το WoT που το tech tree εχει branches για να αλλαξεις κατηγορια. Τα γραφικα δεν ειναι ασχημα αλλα προτιμω το WoWs. Υπαρχουν captains με skills και perks (αν καταλαβα καλα τα perks ειναι ψιλοrandom), και γενικα εiναi ποιο "πολυπλοκο" και συνθετο παιχνιδακι. Προς το παρον υπαρχει ενας server ο οποιος και καλα ονομαζεται North America αλλα απ'οτι μου ελεγαν τα παληκαρια στο chat ειναι global και πολυ πιθανον να παραμεινει ετσι. Οντως στο chat ειδα απο κινεζικα μεχρι ρωσσικα Για NA δεν βρηκα τοσο τραγικο το ping (150-200ms). Υπαρχει ενα απλο tutorial που εξηγει τα βασικα και οταν αγορασεις DD και CV σου ανοιγει και αλλα 2 που σου εξηγουν σε γενικες γραμμες τη χρηση του συγκεκριμενου σκαφους. Το gameplay ειναι διασκεδαστικο, μπορει να φαινεται περισσοτερο arcade (με τις τορπιλες να κυκλοφορουν συνεχως γυρω σου) αλλα οταν συνειδητοποιησει κανεις τι γινεται, καταλαβαινει οτι ειναι πολυπλοκο και θελει αρκετο skill για να πετυχεις το σκοπο σου. Μου αρεσε οτι το καθε class διαφοροποιειτε περισσοτερο απ'οτι στο WoWs και οντως απο ενα σημειο και μετα εχει συγκεκριμενο ρολο (επειδη φαγωθηκα να δοκιμασω submarines, με τη τριτη φορα καταλαβα οτι ο μοναδικος σκοπος τους ειναι να βουτανε στα βαθια, να περνανε πισω απο τη πλευρα των "κακων" να αναδυονται και να τα σκανε στα BB. Οποιος προσπαθησει να παιξει αλλιως, ειναι fail). Το κακο ειναι οτι μολις κυκλοφορησε (και αν εχω καταλαβει καλα μονο μεσω steam) οποτε δεν εχει πολλους παικτες ακομα και δεν υπαρχουν και sites για πληροφοριες. Εγω θα το τιμησω σε χαλαρους ρυθμους, αν και δεν εχω σκοπο (προς το παρον) να αντικαταστησω το WoWs με αυτο εδω. Ριξτε του μια ματια θα το βρειτε ενδιαφερον.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 150 - 200 περίπου είναι standard NA. Και στο Mechwarrior Online τόσο πιάνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα