epp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 τα samsung laptops πως και βγαζουν τοσο μεγαλη (βασικα τεραστια) διαφορα αξιοπιστιας σε σχεση με dell/apple? 1
nikolas_kriti Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Βασικά εγω θυμάμαι την τελευταία 3-4ετια να κυκλοφορούν Samsung laptops!!! Πάντως σε γενικές γράμμες φαίνονται να ειναι αξιόπιστα τα μακ!!! Και σαν θετικό το macos/μεταπωλητική αξία πιστεύω αποτελεί μια καλή επιλογή να αγοράσεις ! 1
Brut3r Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Έτυχε σε κάποιον να καεί panel; Είναι ίσως ι ποιο ακριβή από τις βλάβες.
calenter2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πόσα χρόνια σας έχει κρατήσεις το δικό σας MacBook Pro μέχρι να βγάλει το πρώτο του πρόβλημα; Και με τι χρήσει το δουλεύατε; MacBook Pro Retina πήρα μόλις το 2015 το Μάρτιο,οπότε δεν επαρκεί το χρονικό διάστημα για τεστ. Φυσικά δουλεύει ρολόι(από αυτό γράφω τώρα). ΜacBook Air 2008, το είχα από 2009 έως Φλεβάρη του 2011. Κανένα πρόβλημα με μπαταρία ή άλλα components, απλά "ψόφιο" σαν μηχάνημα, λόγω επεξεργαστή,οπότε "καιγόταν" με κάπως απαιτητικά προγράμματα. MacBook Air late 2010, αγοράστηκε το Φλεβάρη του 2011 και το κράτησε μέχρι το Φλεβάρη του 2015. 2 μήνες πριν αλλάχτηκε η μπαταρία που ήταν στα τελευταία της. Κατά τ'άλλα ορισμένες φορές ανέβαζε θερμοκρασία σε converting ή όταν ήθελες να λειτουργήσεις το Αirplay με Αpple TV ή iPad. Βασικά εγω θυμάμαι την τελευταία 3-4ετια να κυκλοφορούν Samsung laptops!!! Πάντως σε γενικές γράμμες φαίνονται να ειναι αξιόπιστα τα μακ!!! Και σαν θετικό το macos/μεταπωλητική αξία πιστεύω αποτελεί μια καλή επιλογή να αγοράσεις ! Κυκλοφορούσαν και πιο πριν(τα Samsung). Είχε ο αδερφός μου και κάηκε μετά από 3 χρόνια χρήσης. Το είχε αγοράσει μάλιστα 1200 ευρώ που ήταν ακριβή τιμή για ότι πρόσφερε, ιδίως για την απαράδεκτης ποιότητας πλαστικούρα που παρέπεμπε σε λάπτοπ των 250 ευρώ και όχι των 1200. Έτυχε σε κάποιον να καεί panel; Είναι ίσως ι ποιο ακριβή από τις βλάβες. Σε εμένα προσωπικά όχι. Ωστόσο ξέρω 4 άτομα με ΗΡ που τους κάηκε, αλλά επρόκειτο για ακριβώς το ίδιο λάπτοπ που τους είχε μοιράσει δωρεάν κάποια σχολή το 2004. 1
eliask Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Να χαλάσω τώρα τα καλά rates της apple στο παρών thread. Mbp 13 retina 2014 . To έχω περίπου 10 μήνες και κάποιο πρόβλημα έχει βγάλει η οθόνη. Εκεί που δουλεύω περνάει ένα πράσινο χρώμα από πάνω και χαλάνε όλα τα χρώματα . Ολα τα άλλα δουλεύουν κανονικά... Μάλλον είναι πρόβλημα της οθόνης μόνο γιατί όταν το συνδέω σε εξωτερική οθόνη όλα φαίνονται κανονικά. Το έχω αγοράσει από κοτσοβολο.που προτείνετε να το πάω για έλεγχο-επισκευή?
gRim Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Σε macbook pro μου χάλασε η υποδοχή που μπαίνει το καλώδιο για το ρεύμα(δε θυμάμαι πως λέγεται) 3 μήνες αφότου το αγόρασα με αποτέλεσμα να σταματήσει να φορτίζει. Ευτυχώς είχα αρκετή μπαταρία για να προλάβω να κρατήσω κάποια αρχεία που χρειαζόμουν μέχρι να μου το φτιάξουν.
polteris Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Να χαλάσω τώρα τα καλά rates της apple στο παρών thread. Mbp 13 retina 2014 . To έχω περίπου 10 μήνες και κάποιο πρόβλημα έχει βγάλει η οθόνη. Εκεί που δουλεύω περνάει ένα πράσινο χρώμα από πάνω και χαλάνε όλα τα χρώματα . Ολα τα άλλα δουλεύουν κανονικά... Μάλλον είναι πρόβλημα της οθόνης μόνο γιατί όταν το συνδέω σε εξωτερική οθόνη όλα φαίνονται κανονικά. Το έχω αγοράσει από κοτσοβολο.που προτείνετε να το πάω για έλεγχο-επισκευή? Εννοείτε ότι τι πας Κωτσόβολο για επισκευή. Αν πάλι βρίσκεσαι εντός του 1ου χρόνου εγγύησης το πας απ'ευθειας infoquest ή istorm. Δεν παίζουνε μ'αυτα 1
Brut3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το Unibody κάθε πόσα χρόνια το αλλάζει η Apple?
Panathinaikara Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 εμένα το macbook mid 2009, απο προσωπικη εμπειρία , δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και του έχω κανει σ'όλη τη διάρκεια ζωής του 3 format μόνο! Ειδικά με capitan πάει πολύ καλύτερα και με βλέπω να βγάζει κι άλλα 2-3 χρονάκια. Να ξεκαθαρίσω ότι το χρησιμοποιώ συνέχεια σα desktop(μόνιμα συνδεδεμένο με πρίζα), δεν του έχω αλλάξει μπαταρία (coconut battery μου βγάζει ότι είναι στο 90% των εργοστασιακών προδιαγραφών). Μόνο κλασσικά την αναβάθμιση SSD και 8gb ram του έχω κάνει σα παρεμβάσεις. Πρώτη εμπειρία με mac και δε το μετάνιωσα καθόλου. Γενικά το μόνο σοβαρό σπάσιμο νεύρων που μου έτυχε ήταν η ασυμβατότητα με παλαιές συσκευές (κάτι HP Deskjet, Mio moov 330 gps) 1
knogal Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 imac 2006 21inch -αλλαγή καρτας γραφικών εκτός εγγύησης macbook pro 2007 17inch -αλλαγη καρτας γραφικών εκτός εγγύησης + αγορά νεου τροφοδοτικού. imac 2009 27inch -αλλαγή HDD εντός εγγύσης και φυσικά αντικατάσταση οθόνης αφού σκονίζεται (ανευ χρέωσις αλλα χωρίς να παραδεχτούν οτι πρόκειται για κατασκευαστικό ελλάτωμα και χωρίς να δεχθούν καθαρισμό με πληρωμή απο μέρους μου) mac mini 2010 χωρίς προβλήματα αλλα και με ελάχιστη χρήση. Επιβεβαιώνω την καλή κατασκευή των asus. 1
xlorenzo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Macbook white late 2009 αλλαγη καλωδιοταινιας hdd ,το 2014 μονο που κοστισε 30 ευρω istorm. Imac late 2009 i5quad 16ram ,αλλαγη καρτας γραφικων Ati radeon 4850 το 2014 , 270 euro istorm (αυτο εγινε επειδη πραγματικα το ελιωσα στο gaming μεσω bootcamp). Τα εχω ακομα και τα δυο στο macbook εχω βαλει ssd samsung 850 evo και παει τεζα. Γενικα οταν πεθανουν θα ξαναπαω σε apple αν και νομιζω οτι τα καινοτρια βγαινουν πιο ζημιαρικα
agiohorion Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 και τι γινεται με το θεμα stainsonretinadisplay?? εχω macbook pro late 13 retina και εχει βουηξει το facebook απο τετοια παραπονα που παθαινουν οι οθονες των macbook retina
Unabomber Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 και τι γινεται με το θεμα stainsonretinadisplay?? εχω macbook pro late 13 retina και εχει βουηξει το facebook απο τετοια παραπονα που παθαινουν οι οθονες των macbook retina Εχει ξαναφερθει εδω μεσα σε καποιο νημα..... Αναφερουν οτι τα επισκευαζει..... for free φυσικα. In general, though, it seems Apple is trying to keep news of the problem quiet. There is no public acknowledgement of such a program existing on Apple’s website. Apple is contacting people who have reported the problem earlier in the year and were turned away, however. If you have problems like those shown in the picture above (although that’s an extreme case), you should now be able to take your laptop to the Apple Store for a straightforward repair. AppleCare coverage is not necessarily required with several people successfully getting screen repairs/replacements who are officially out of warranty. If you believe you are affected by this problem, call Apple Support or visit an Apple Store or authorized reseller for support. Apple now performing free repairs for ‘Staingate’ Retina MacBook screens with anti-reflective coating issues http://appleinsider.com/articles/15/10/17/apple-activates-quality-program-for-retina-macbook-coatings
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 εμένα το macbook mid 2009, απο προσωπικη εμπειρία , δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα και του έχω κανει σ'όλη τη διάρκεια ζωής του 3 format μόνο! Ειδικά με capitan πάει πολύ καλύτερα και με βλέπω να βγάζει κι άλλα 2-3 χρονάκια. Να ξεκαθαρίσω ότι το χρησιμοποιώ συνέχεια σα desktop(μόνιμα συνδεδεμένο με πρίζα), δεν του έχω αλλάξει μπαταρία (coconut battery μου βγάζει ότι είναι στο 90% των εργοστασιακών προδιαγραφών). Μόνο κλασσικά την αναβάθμιση SSD και 8gb ram του έχω κάνει σα παρεμβάσεις. Πρώτη εμπειρία με mac και δε το μετάνιωσα καθόλου. Γενικά το μόνο σοβαρό σπάσιμο νεύρων που μου έτυχε ήταν η ασυμβατότητα με παλαιές συσκευές (κάτι HP Deskjet, Mio moov 330 gps) Ώπα φίλε παρόμοιο έχουμε. Και γω τέλη 2009 αν θυμάμαι καλά. Παραθέτω ξανά την εικόνα που ανέβασα πριν λίγο σε άλλο θέμα Δεν αναβάθμισα ποτέ τίποτα και ούτε έκανα φορμάτ. Άλλαξα την μπαταρία το 2013 γιατί μαλακίστηκα και την εξάντλησα, το δούλευα πολύ χωρίς καλώδιο. Α και το καλώδιο το ίδιο διαλύθηκε κάποια στιγμή. Αλλιώς, καμία απολύτως αλλαγή. Χρήση; Κάθε μέρα ανοιχτό, προγράμματα γραφιστικής Adobe Suite, κάψιμο με ίντερνετ-κατέβασμα κλπ. Γράφεις για τη μπαταρία σου, ότι είναι στο 90% των εργοστασιακών -από πού το διαπιστώνεις αυτό; Εγώ βλέπω ότι και η καινούρια μπαταρία έχει ήδη cycle count 524 λέει, τι κάνω λάθος γαμώτο, δεν το αφήνω να αδειάσει πια όπως παλιά.... (φίλε αν μπορείς να δεις και σε αυτό το νήμα κι αν έχεις να πεις μια γνώμη. σε ευχαριστώ, δεν έχω φίλους/γνωστούς με τόσο παλιό macbook pro )
pyraulakatos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Macbook pro mid 2010: Το έχω 5,5 χρόνια (το είχα πάρει καινούριο μόλις πέρασα στο πανεπιστήμιο). Βαριά χρήση κάθε μέρα, photoshop και Lightroom, παιχνίδια, ταινίες, ίντερνετ. Στην τριετία άρχισε τα κολλήματα σιγά σιγά. Πριν ένα χρόνο αναβάθμισα σε 8 gb ram και πήρε λίγο τα πάνω του. Πριν δύο μήνες έβαλα ssd και άφησα τον παλιό για backup. Πραγματικά έγινε σαν καινούριο. Σαν να το πήρα χθες. Έπαθα πλάκα. Μόνο η μπαταρία πλέον κρατάει μια ώρα το πολύ με βαριά χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα