Runner25 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 τι ειναι αυτο δεν εχω καταλαβει https://www.asus.com/Motherboard-Accessories/HYPER_M2_X4_MINI_CARD/ μηπως μπορει καποιος να εξηγησει επισης αναφερει στο μανουαλ οτι αν εχεις επεξεργαστη 28 lanes να μη το βαλεις, μηπως πρεπει να το βγαλω γιατι εχω τον 5820κ που ειναι 28 lanes
gregvibe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ειναι μια καρτα που μπαινει στη μητρικη και σου επιτρεπει να χρησιμοποιησεις ssd με m.2 υποδοχη και απ'οτι καταλαβαινω ειναι πιο φορητος και ταχυτερος. για το δευτερο δε γνωριζω να σου πω.
Runner25 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ειναι μια καρτα που μπαινει στη μητρικη και σου επιτρεπει να χρησιμοποιησεις ssd με m.2 υποδοχη και απ'οτι καταλαβαινω ειναι πιο φορητος και ταχυτερος. για το δευτερο δε γνωριζω να σου πω. εχω εναν απλο ssd (samsung evo 850) οποτε μαλλον πρεπει να το βγαλω?
gregvibe Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 οχι βεβαια! απλα αν εχεις αυτη την καρτα μπορεις να επωφεληθεις με εναν δευτερο m.2 ssd δισκο. googlαρε "m.2 ssd στις εικονες για να δεις περι τινος προκειται. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 εχω εναν απλο ssd (samsung evo 850) οποτε μαλλον πρεπει να το βγαλω? Αν είναι κενή η κάρτα ναι να την βγάλεις είναι expansion card για δεύτερο m2.SSD και NVM Express SSDs Το μόνο που κανει αυτη την στιγμή ειναι να πιάνει χώρο και να χαλάει το airflow. 2
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ασχετο αλλα 370ευρω για μητρικη,οσο κανει δηλαδη ενας i7 6700 Πλακα πλακα χρηματικα δεν αξιζει περισσοτερο i7 5930k+X99 φθηνοτερη μητρικη απο i7 5820k+ την παραπανω???Πιο πολυ απο περιεργεια ρωταω λογω του νεου ακριβου socket και των δυνατοτητων των επεξεργαστων του.
hliastsek Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ασχετο αλλα 370ευρω για μητρικη,οσο κανει δηλαδη ενας i7 6700 Η οσο κανει ολος ο υπολογιστης μου Οπως ειπαν παραπανω ειναι για m2 ssd http://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?from=catspan&keyphrase=m2+ssd
Runner25 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ενταξει την εβγαλα και δεν εγινε κατι ναι παιδια μου βγηκε ακριβα το συστημα αλλα σκοπευω να το κρατησω αρκετα, δε μου αρεσει να αλλαζω συχνα
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ασχετο αλλα 370ευρω για μητρικη,οσο κανει δηλαδη ενας i7 6700 Πλακα πλακα χρηματικα δεν αξιζει περισσοτερο i7 5930k+X99 φθηνοτερη μητρικη απο i7 5820k+ την παραπανω???Πιο πολυ απο περιεργεια ρωταω λογω του νεου ακριβου socket και των δυνατοτητων των επεξεργαστων του. Έχεις κάποιο δίκιο πρώτα απ'ολα,αλλά επειδή έχω στήσει 2-3 x99 δείχνει α) ότι η μητρική είναι το Α και το Ω για το συγκεκριμένο socket και την σταθερότητα του, τι θέλω να πω,π.χ η UD4 δεν τα πήγαινε καθόλου καλά,η UD5 τα πήγαινε λίγο καλύτερα και η UD7 που είναι σχεδόν ιδια με την UD5 ακόμα καλύτερα, επίσης στην Asus έχεις το 5Way optimization που βολεύει πολύ από την WS και πάνω,όπως και την Thunderbolt (option) πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποιες Asrock αλλα δυστυχώς δεν μου δόθηκε ακόμα η ευκαιρία,οπότε διαβάζοντας στο Net όπως πάντα πριν την απόφαση αγοράς,οδηγείτε κανείς σε μεσαίες για το socket κόστους μητρικές. Επίσης οι μεγάλες διαφορές,στον 5820κ με σχέση τον 5930κ βρίσκονται κυρίως στο πως οβερκλοκαρονται κάτι που δεν δικαιολογεί την μεγάλη διαφορά στην τιμή τους.. η pro που έχω εγώ κλοκαρει τον 5820κ στα 4.4 και δουλεύει σταθερά όπως bydefault καταλαβαίνεις λοιπόν ότι τα έβγαλε τα χρήματα της με το παραπάνω. Έχω ανεβάσει ένα sshot στο Hackint0sh section που θα δεις τον 5820k στα 4.4 επιδόσεις GBench και Cinebench απίστευτες για τον επεξεργαστή αυτόν σε Hackint0sh κιόλας και με την Triton να τον κρατάει σε load heatsink θερμοκρασία γύρω στους 65 και per core κάτω από τους 60 για αυτό το αποτέλεσμα την μεγαλύτερη συμμετοχή κατά την γνώμη μου την έχει η μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα