Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα μένω στο κοντά στο ναύπλιο σε καινούργιο σπίτι με καινούργιες καλωδιώσεις πριν είχα adsl 24 και clock συνήθως στα 10-12 mbps..πριν 1 εβδομάδα βλέπω στο δρόμο κάτι συνεργεία οτε με κάτι καλώδια να γραφουν οπτικές ίνες και λέω ΛΕΣ? μπαίνω στο site κοιτάω διαθεσιμότητα στο νούμερο μου και βλέπω VDSL διαθέσιμο στα 30 και στα 50 και λέω εδώ είμαστε θα έβαλαν και κάποιο καινούργιο DSLAM κοντά και θα έχω και VDLS. περνώ τηλέφωνο κάνω αίτηση και χθες παρέλαβα και τον εξωπλησμο .Clock speed με το νέο γρήγορο vdsl στα 13mbps. χθες λόγο απεργίας δεν ήταν διαθέσιμο το τηλεφωνικό κέντρο να τους πάρω τηλ και το "εψαξα" λίγο μονος μου το θέμα.. και αυτό που ειδα από τα λίγα που έψαξα έχω την εντύπωση ότι πρέπει να είμαι κοντά στα 2km από το καφάο που είμαι συνδεμένος θα ανεβάσω και μια photo με τα info του router(Speedport Entry 2η) να μου πείτε τι γνώμη σας γιατί δεν είμαι και ειδικός..και τι να τους πω στο τηλ όταν τους πάρω για παράπονα 

post-293379-0-30637400-1447397810_thumb.jpg

Δημοσ.

Το μόνο που ξέρω και θα σου πω εγώ είναι ότι φίλος στο Κέντρο της Αθήνας συγχρονίζει λιγότερο από την adsl την δική μου,

ότι βόρεια,βορειανατολικά τα πράγματα δείχνουν καλύτερα,και να σου πω τι θα τους έλεγα εγώ..

Θα τους έλεγα λοιπόν οτι με αυτές τις μετρήσεις θα καταγγείλω την σύμβαση και θα προβώ και σε αξίωση αποζημίωσης για την ταλαιπωρία που έχω υποστεί .. θα τους έδινα ένα εύλογο χρονικό διάστημα ενός μήνα και αν δεν άλλαζε κάτι,μετά θα το έπραττα..

Άρα όταν τους πάρεις τηλέφωνο ζητά τους και το mail γιατί αυτά πρέπει να υπάρχουν γραπτά για κάθε χρήση..  ;)

..και δυστυχώς δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου κανένας άλλος τρόπος για να σου δώσουν σημασία.

• Like 1
Δημοσ.

Τα καφαο ειναι αυτα τα κουτια που ειναι στα πεζοδρομια. Αν το καφαο σου είναι παλιό, τότε παίρνεις VDSL από ΑΚ. Το οποίο αν είναι 2km μακριά, λογικό είναι να υπάρχει κάποια απομειωση. Τώρα, αν αξίζει ή όχι, δεδομένης της ταχυτητας που επιανες με adsl, μάλλον όχι...

Δημοσ.

Δεν πρέπει να σε έχουν συνδέσει ακομα

Ειναι συνδεμενο σιγουρα αν δεις και τα info του modem

Το μόνο που ξέρω και θα σου πω εγώ είναι ότι φίλος στο Κέντρο της Αθήνας συγχρονίζει λιγότερο από την adsl την δική μου,

ότι βόρεια,βορειανατολικά τα πράγματα δείχνουν καλύτερα,και να σου πω τι θα τους έλεγα εγώ..

Θα τους έλεγα λοιπόν οτι με αυτές τις μετρήσεις θα καταγγείλω την σύμβαση και θα προβώ και σε αξίωση αποζημίωσης για την ταλαιπωρία που έχω υποστεί .. θα τους έδινα ένα εύλογο χρονικό διάστημα ενός μήνα και αν δεν άλλαζε κάτι,μετά θα το έπραττα..

Άρα όταν τους πάρεις τηλέφωνο ζητά τους και το mail γιατί αυτά πρέπει να υπάρχουν γραπτά για κάθε χρήση..  ;)

..και δυστυχώς δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου κανένας άλλος τρόπος για να σου δώσουν σημασία.

Τους πηρα τηλεφωνο και εμεινα εκπλικτος μπορω να πω..εκαναν τα κλασσικα μετρησης μου λεει σιγουρα οτι κατι δε παει καλα γιατι ο μεσος οροσ στην περιοχη μοθ ειναι απο 18-20mbps σε 30 VDSL συνδεση. Το διλωσε βλαβη να τι δει τεχνικος και αν δεν το φτιαξουν θα με γυρισουν στο συμβολαιο το παλιο για να μην επηβαρινομαι εφοσον δε λειτουργει το συστημα τους.. Το μονο καλο ειναι οτι με εβαλε σε Fast Path και εχω 9ms ping  55ping σε gaming και δεν ανεβαινει το ping αν καποιος αλλος στο σπιτι βλεπει video πανω απο 720p που πριν ειχα θεμα..

Τα καφαο ειναι αυτα τα κουτια που ειναι στα πεζοδρομια. Αν το καφαο σου είναι παλιό, τότε παίρνεις VDSL από ΑΚ. Το οποίο αν είναι 2km μακριά, λογικό είναι να υπάρχει κάποια απομειωση. Τώρα, αν αξίζει ή όχι, δεδομένης της ταχυτητας που επιανες με adsl, μάλλον όχι...

απεξω ειναι παλιο<δεν μπηκαν καν στον κοπο να αλλαξουν το εξωτερικο κουτι> αλλα απο μεσα εβαζαν καινουργια συστηματα απο μια γρηγορη ματια που ερηξα..

• Like 1
Δημοσ.

α.με βαση το attenuation :

η το kv ειναι πολυ μακρυα ειτε παιρνεις απο το αστικο κεντρο.

απο ναυπλιο δεν ξερω ποσο μακρυα μπορει να ειναι ενα kv.

επισης για να παρεις τα μεγιστα εστω και αν τα μεγιστα ειναι τα 30 ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κανεις αυτα που λεει εδω.

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

αν εχεις παραλληλα πριζακια οπως πριν με το adsl και φιλτρα και τετοια το ξεχνας διοτι ριχνεις την ταχυτητα.το vdsl δεν θελει παραλληλα(bridge taps).ολα τα τηλεφωνα + καλωδιωσεις που πανε στα τηλεφωνα πρεπει να παιρνουν απο το splitter.αν πισω απο τον τοιχο εχεις utp τοτε οκ.αν εχεις ομως ραζιμ και δεν υπαρχουν δυο ζευγαρια για να κανεις επιστροφη τοτε υποχρεωτικα πρεπει να συμβιβαστεις ως προς το που πρεπει να βαλεις το ιντερνετ΄και τα τηλεφωνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...