Gthulu Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Θα παρακαλούσα όποιος τυγχάνει να έχει recovery και repair disks από το συγκεκριμένο laptop ή έστω της ίδιας σειράς να κάνει ένα κόπο να τα ανεβάσει και να στέιλει ένα link γιατί έμεινα και από σκληρό και τα disks που είχα φτιάξει δεν παίζουν.Καιροί κρίσης και είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια μπας και τα βρώ γιατί για να σας πώ την αλήθεια δεν μου περισσεύουν να πάω να το αφήσω στο service,,,,,Ευχαριστώ..
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τι Windows έχεις ? δεν μπορείς να κάνεις extract το κλειδί ώστε ν'αποφυγεις την όλη ταλαιπωρία ?
Gthulu Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι θέμα παλτφόρμας λογισμικού.Ήρθε με win7 home premium αλλά ότι και αν προσπαθήσω να του βάλω από ένα σημείο και μετά ζητάει drivers για hdd και δε βλέπει καθόλου το hdd για installation.Έχω αλλάξει και την επιλογή από BIOS γιο το HDD (AHCI/IDE) αλλά και πάλι τίποτα.Χρειάζονται τα repair και recovery cds που αναφέω εκτώς και αν έχεις να προτείνεις κάποιο πρόγραμμα για να κάνω import drivers στο installation media των win7 μπας και το ξεπεράσω έτσι.Στο desktop που δουλεύω τρέχω win server2008 r2 και αν θυμάμαι καλά το nlite έπαιζε στα xp αλλά για 7αρια δεν έχω βρεί κάτι.
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δες εδω σαν πρώτη φάση > https://restore.solutions/en/toshibaqosmiox770107/
Gthulu Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τα έχω δεί όλα αυτά αλλά είναι με πληρωμή και έλεγα μπας και υπάρχει κανάς καλός σαμαρείτης εδώ που να έχει και να θέλει να κάνει upload τα συγκεκριμένα για να τα κατεβάσω μπας και το γλυτώσω το μπικικίνι
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα αυτο δεν το εχω συναντήσει,ποτέ η υπάρχουν drivers στην σελίδα του κατασκευαστή που την κατάλληλη στιγμη στην εγκατάσταση τους ανεβάζεις και αυτη συνεχίζει,με ενα στικακι,(πράγμα που το chipset σου δεν δικαιολογεί να συμβαίνει),η υπάρχουν επιλογές 'προστασίας" στο bios που όταν τις απενεργοποιήσεις κάνεις installation οτι λειτουργικό θέλεις. Μήπως σου διαφεύγει κάτι ? Μήπως ο δισκος εχει κρατησει τιποτα απο τα παλιά και δεν τον βλέπουν τα Win αν τον μηδενιζες μήπως να βοηθούσε ?
Gthulu Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει.Ο δίσκος έιναι καινούργιος και σχετικά με το bios το έψαξα και δεν υπάρχει κάποια προστασία.Θα δοκιμάσω βέβαια κα κάνω install από cd και όχι από usb και να έχω περασμένους τους drivers στο usb (γιατί και μέσα στο boot usb stick όταν τους βάζω απλά δεν βλέπει καν τους φακέλους).Θα το παλέψω και βλέπουμε.Τα recovery disks ουσιαστικά περνάνε drivers προ εγκατάστασhς των win...
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Το ίδιο κανουν ολες οι εγκαταστάσεις φτιάχνουν ενα "ram disk" και ανεβάζουν εκεί οτι χρειάζονται. Δοκίμασε και με DvD δεν ειναι κακή η ιδέα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα