Προς το περιεχόμενο

Σκεφτομαι για υδροψυξη ετοιμη...υπαρχει πιθανοτητα διαρροης στο μελλον ????

RigasGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαλλον για την GTX 110i η την Neupton, παιζει να κανει ποτε διαρροη και αν ναι τι γινεται με τα υπολοιπα περιφεριακα ? 

Δηλαδη εκτος απο αλαγη εντος εγγυησης της υδροψυξης, για τα υπολοιπα περιφεριακα αναλαβανει ευθυνη η οχι?

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν και δε βρίσκω κάπου official statement από τις εταιρείες στο τι γίνετε σε τέτοια περίπτωση (μόνο της Swiftech βρήκα που λέει ότι δε τα καλύπτει), με ένα γρήγορο search στο Google βρήκα ότι όταν υπήρχε παρόμοιο θέμα, το εξέταζει η Corsair και αν βρουν ότι όντως ήταν πρόβλημα του cooler, τότε καλύπτει και τα έξοδα για το σύστημα που χάλασε. Τώρα το πόσο επίπονη για εσένα θα είναι η διαδικασία, αν γίνει το κακό, δε το ξέρω, πάντως δε νομίζω να είναι και το πιο εύκολο θέμα, και σίγουρα θα πάρει καιρό μέχρι να τελειώσεις με την όλη διαδικασία. 

Από εκεί και πέρα, το αν υπάρχει πιθανότητα να σου εμφανίσει διαρροή, ναι υπάρχει, αλλά αν κρίνουμε από το πόσα κομμάτια H100i έχουν πωληθεί, και το πόσες διαρροές έχουν γίνει, τότε η πιθανότητα είναι πάρα πολύ μικρή, αλλά υπάρχει.

Για την coolermaster, εδώ στο 7. από ότι φαίνεται, η CM δε παίρνει ευθύνη για ζημιές που θα προκληθούν λόγω του προϊόντος της, εκτός αν γίνουν στο ίδιο το προϊόν. 

• Like 2

Καλημερα,

Επειδη ηθελα και εγω υδροψυξη, μιλησα με live chat στην corsair. Αυτο που μου ειπαν ειναι οτι για την εγγυηση που εχουν (οι hudro series 5 χρονια), εαν υπαρχει διαρροη, μιλας απευθειας μαζι τους και γινεται ενα damage claim οπως λεγεται. Εμενα αυτο μου ενεπνευσε περισσοτερο ασφαλεια απο οτι η coolermaster η οποια με live chat παλι μου ειπε τ ιδιο αλλα λιγο μπερδεμενα... Για μενα η corsair ηταν εντελως ξεκαθαρη μπροστα στην coolermaster.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...