iSwearSheWas18 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αυτο που λεει ο τιτλος.Εκει που ημουνα στο φασεμπουκ και διαβαζα τα νεα,μου στελνει ενας φιλος μου μηνυμα.Παω να πατησω στο μηνυμα για να το δω,και αισθανομαι κατι να σπαει.Κοιταω και τι να δω΄το αριστερο πληκτρο(κλικ)του ποντικιου μου,ειχε σπασει στην μεση(απο αριστερα προς τα δεξια).Το ποντικι μου ειναι το razer deathadder chroma και το εχω 7-8 μηνες.Η χρηση που του κανω ειναι gaming και browsing.Δεν το κακομεταχειριζομαι.Ξερω οτι δεν ειναι στην σωστη ενοτητα,αλλα δεν μπορουσα να βρω που να το βαλω.
visualizer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Λογικά θα έφαγε καμιά σαβούρα και είχε ραγίσει η ήταν ήδη ραγισμένο όταν το πήρες ...Γιατί δεν δοκιμάζεις να το κολλήσεις ;
iSwearSheWas18 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το πηρα απο τα eshop ενω ηταν σε crazy sundays.Αν χρησιμοποιησω κολλα,υπαρχει η περιπτωση να μπει και πουθενα αλλου και ετσι να δημιουργησει μεγαλυτερο προβλημα?Αν το κολπο με την κολλα δεν δουλεψει,η εγγυηση θα ισχυει ακομα?
visualizer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Όχι βέβαια αν κάνεις αυτήν την πατέντα δεν θα ισχύει και θα είναι δύσκολο να καθαρίσεις την κόλλα αν δεν πετύχει..αν και δεν ξέρω κατά πόσο σε καλύπτει και τώρα η εγγύηση (μάλλον όχι ) .. Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν νομίζω να πετύχει..ίσως κρατήσει για κάποιο διάστημα αλλά με το κοπάνημα θα φύγει πάλι κάποια στιγμή.
hliastsek Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν νομιζω να σε καλύπτει η εγγυηση, ουτε ξερω ποσο θα κρατήσει η πατεντα με την κόλλα. Γιατι δεν δοκιμαζεις να μιλησεις με την εταιρια κατευθειαν?
angmar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Συμφωνώ με τον από πάνω. Στείλε mail στη Razer, εξήγησέ τους τι έγινε και ζήτα αν μπορούν να σου στείλουν ένα αριστερό κουμπί, αμα τους πετύχεις στις καλές τους, μπορεί να σου στείλουν νέο ποντίκι.
iSwearSheWas18 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Συμφωνώ με τον από πάνω. Στείλε mail στη Razer, εξήγησέ τους τι έγινε και ζήτα αν μπορούν να σου στείλουν ένα αριστερό κουμπί, αμα τους πετύχεις στις καλές τους, μπορεί να σου στείλουν νέο ποντίκι. Εννοεις οτι αυτη η ζημια δεν καλυπτεται απο την εγγυηση?Μα λογικα πρεπει να ειναι καποια κατασκευαστικη ατελεια...Θα επικοινωνησω με την εταιρεια και θα σας ενημερωσω.
Donalhioy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εννοεις οτι αυτη η ζημια δεν καλυπτεται απο την εγγυηση?Μα λογικα πρεπει να ειναι καποια κατασκευαστικη ατελεια...Θα επικοινωνησω με την εταιρεια και θα σας ενημερωσω. λογικα ειναι αποτελεσμα πτωσης... ραγισε και μετα εσπασε.. λεω τι θα σου πει λογικα η εταιρια.. οχι τι πιστευω οτι εγινε μιλα με την εταιρεια μπας και σου στειλουν νεο κουμπι.. τετοιες πατεντες με κολλες δεν κρατανε ποτε... "αν και στε συνεργειο αυτ/νων ειχαμε μια κολλα που κολλουσε και αμαξι στο ταβανι.."
Thanos1972 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 με μια logo στιγμης πιστευω θα κανεις δουλεια εαν εισαι προσεχτικος στο να μην παει αλλου η κολλα. η εγγυηση δεν νομιζω να καλυψει σπασιμο.προσωπικη γνωμη αλλα χλωμο απο την στιγμη που εσπασε και ας ηταν κατασκευαστικη ατελεια.δεν χανεις τιποτα φυσικα να δοκιμασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα