Προς το περιεχόμενο

CAT B30 Review

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κλάσης ανώτερο το Nokia x2 σε όλα του.

Τα έχω δουλέψει και τα δύο και πραγματικά της Nokia είναι αστέρι, το θέμα είναι ότι δύσκολα κάποιος να το βρει κούτα.

Το Cat λόγο και καλά caterpillar είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει άλλα εντάξει είναι και αυτό από τα λίγα κινητά με πλήκτρα

Nokia_X2_00_L_1.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο το θορυβο της συγκρουσης με το εδαφος φαινεται οτι εχει πλαστικο χαμηλης ποιοτητας. Θα μπορουσαν να του βαλουν καουτσουν λαστιχο που απορροφα τους κραδασμους πχ.

Ενδιαφερον και η απαντηση του bisbirikos.. Αν εχει τετοια στραβα το κινητο ειναι για πεταμα.. Στο τοιχο!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...

Χαίρεται , χρειάζομαι σας παρακαλώ κάποιον κάτοχο του παραπάνω κινητού να με βοηθήσει να κάνω εξαγωγή τις επαφές μου.
Έχει σπάσει η οθόνη του κινητού και βλέπω μόνο ένα μικρό κομμάτι στο κάτω μέρος της οθόνης.
Μπορώ να επιλέξω διότι βλέπω τις επαφές , έπειτα εισαγωγή/εξαγωγή , αλλά έπειτα δεν βλέπω τι πρέπει να επιλέξω ώστε να εξάγω
τις επαφές στη μνήμη του τηλεφώνου και να τις πάρω μετά μέσω usb.
Παρακαλώ αν μπορεί κάποιος κάτοχος να μου στείλει σε φωτογραφίες στο email μου , τα βήματα που δείχνει το κινητό μέχρι να γίνει η εξαγωγή ώστε να ξέρω έστω και στα μισοτυφλά , να καταφέρω να πάρω τις επαφές μου .Σας ευχαριστώ πολύ. 

email : [email protected]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...