Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφορουμιτες καλησπερα. έχει ο θείος μου ενα xperia z1 το οποιο εκλεισε απο μπαταρία και δεν ξανανοιξε ποτε. το βαζεις στην πριζα αναβει το κοκκινο φωτακι της φορτισης χωρις να κανει τιποτα αλλο και μετα απο κανα τεταρτο σβηνει κι αυτο. το κινητο ηταν εκτος εγγυησης. το πηγα σε εναν αντιπροσωπο της σονυ στην περιοχη μου και μετα απο ελεγχο μου ειπε οτι το κοστος επισκευης ηταν 85€ και του ειπαμε να το επισκευασει. πηγα, πηρα το κινητο και οπως μου ειπε και αυτος και οπως εγραφε και το παραστατικο που μου εδωσε, έγινε επισκευη πλακετας (ειχε κομμενα pad και σπασμενο εξαρτημα).. αλλαχτηκαν key flex assy, system connector και μπαταρια.. μεχρι εδω ολα καλα, το κινητο δουλεψε αλλη μια βδομαδα μεχρι που ξεχαστηκε και ετυχε να ξανακλεισει απο μπαταρια και να κανει ακριβως το ιδιο πραγμα.. βαζεις τον φορτιστη και δεν κανει τιποτα, δεν ανοιγει.. το πηγα πισω και μου ειπε οτι φταιει που εκλεισε απο μπαταρια και να μην το αφηνω να κλεινει απο μπαταρια.. του το αφησα, μου εκανε reset στην μπαταρια και πηγα και το πηρα.. ποια η γνωμη σας για την συγκεκριμενη περιπτωση; προφανως και μειωνεις την ζωη της μπαταρις αν την αφηνεις να ξεφορτιζει πληρως και το ξερω, αλλα οχι και να τρεχεις στο service καθε φορα που ξεχνας να φορτισεις το κινητο.. ποσο μαλλον σε μια μπαταρια που υποτιθεται αλλαχτηκε πριν μια βδομαδα..

Δημοσ.

Εφόσον το πήγες με το συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν επιδιορθώθηκε ή να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω ή να απαιτήσεις να στο φτιάξουν. Τι πάει να πει ότι δεν πρέπει να το αφήσεις να κλίσει από μπαταρία ? Πολύ φοβάμαι ότι ούτε στο άνοιξε το κινητό το service και τους χάρισες 85 ευρώ. 

Δημοσ.

Κι εγω αυτο φοβάμαι, απλα το πηγα εκει γιατι οσες φορες τον ειχα χρειαστει με προηγουμενα κινητα εντός εγγύησης όμως ειχα μεινει απολυτα ευχαριστημένος.. Το θεμα ειναι τωρα αν το ξανακανει τι κάνω εγω? Μπορω να κινηθώ καπως μεσω της σονυ? Αν το παω στην αρβατο θα πρέπει να ξαναπληρωσω ενώ εχω δώσει ηδη λεφτα εκει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...