alexisp Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους, Υπάρχει το τεχνικό αρχείο του Υπουργείου Μεταφορών όπου αν βάλεις το εργοστάσιο και τον κωδικό μοντέλου, σου βγάζει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οχήματος. http://webtao.yme.gov.gr:16004/ αν βάλεις κωδικό οχήματος: 3- επιβατικά Κωδικός Εργοστασίου: 6015 - ΒΜW κωδικός τύπου: 001 Θα σου βγάλει τα τεχνικά χαρακτηριστικά μιας Χseries. Εγώ έχω στην διάθεσή μου όλους τους κωδικούς εργοστασίων και όλους τους κωδικούς τύπου. Πώς μπορώ να τους βάζω να συμπληρώνονται μόνοι τους και να παίρνω το αποτέλεσμα? Η με κάποιο τρόπο να κατεβάσω off line την βάση αυτή σε ενα excel. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
nilosgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πιθανοτατα δεν παρεχει κατι "ετοιμο" το Υπουργείο Μεταφορών, παρολαυτα μπορεις -αφου εχεις ολους τους πιθανους συνδιασμους- να κανεις ενα scriptακι που να συπληρωνει τα πεδια, να κανει parse το αποτελεσμα και να στο περναει σ ενα excel
sundance_kid Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 <μπρουτ_φορς>Γίνεται με .ΝΕΤ & HtmlElements. Απλά θα πρέπει να το κάνεις με script που θα διαβάζει διαδοχικά τις εγγραφές μία-μία και θα τις αποθηκεύει σε κάποιο excel.</μπρούτ_φορς>
groot Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Python: Mechanize plus BeautifulSoup plus ό,τι άλλο χρειαστείς (εάν χρειαστείς) για Ι/Ο στα άρχει σου τοπικά. Χρόνος υλοποίησης 1 - 2 ώρες (max)
alexisp Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα και πάλι. Κατέβασα το http://datatoolbar.com/και έφτιαξα το script και δουλευει μια χαρα, απλα έχει περιορισμό ότι με αφήνει να κατεβάσω μέχρι 100 γραμμές την φορά. Μπορώ να βάλω σε άλλο αρχείο τον κωδικά του και να τρέξει ολόκληρο? Μπας και γλυτώσουμε το κόστος του toolbar 24$ δλδ. Ευχαριστώ πολύ
παπι Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 offtopic. Ανοιξα το source της σελιδας και εβαλα τα κλαματα.
nilosgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 offtopic. Ανοιξα το source της σελιδας και εβαλα τα κλαματα. μα γιατί το λες αυτό;;; :D :D
Luciddream Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Με έπιασε όρεξη να το φτιάξω για challenge. Νομίζω μπορώ να το κάνω σχετικά εύκολα κατευθείαν σε excel. 2 απορίες μόνο, Εγώ έχω στην διάθεσή μου όλους τους κωδικούς εργοστασίων και όλους τους κωδικούς τύπου. 1) Αν μπορείς να μου στείλεις τους κωδικούς τύπου σε ένα pm για να στο ετοιμάσω. (Τους άλλους τους βλέπω απο την σελίδα) 2) Αν μπορεί κάποιος να εξηγήσει το πως λειτουργουν οι φόρμες της ASP (cookies,session) για να μην φάω πολύ χρόνο σε αυτο το κομμάτι. Με ένα απλό post που δοκίμασα με τα "σωστά" parameters δεν έπαιξε οπότε μάλλον κάτι επιπλέον κάνει εκει μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα