Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, πρόσφατα απέκτησα πρόβλημα με ένα από τα usb μου.... Ποιο συγκεκριμένα μου το εμφανίζει σαν άγνωστη συσκευή ενώ δεν το εμφανίζει καν ούτε σαν πιθανότητα στο my computer.....

Το φλασάκι μου είναι το transcend jetflash v70 16gb...

Προσπάθησα να περάσω μέσω της διαχείρισης συσκευών τον γενικό driver για usb αλλά δεν γίνεται σωστά η εγκατάσταση και μου βγάζει πρόβλημα ότι τα windows δεν μπόρεσαν να το κάνουν σωστά.. Έκανα απεγκατάσταση του driver και μόλις το συνδέω ξανά μου βγάζει πάλι unknown device.... Μέχρι και το πρόγραμμα που δίνει η transcend για τα συγκεκριμένα στικάκια έβαλα αλλά και αυτό δεν έκανε δουλεία (δεν το εμφανίζει καν.... όλο λέει "searching device)..

Για πείτε καμία γνώμη ρε παιδιά, τι κάνω;;;;; 

Επεξ/σία από DiversionR
Δημοσ.

Βάλτο σε άλλο υπολογιστή να δεις αν φταίει το στικάκι η ο υπολογιστής.

Ποντάρω στο πρώτο πάντως, ίσως ήρθε καιρός να αλλάξεις

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε μου το έχω βάλει σε πάνω από 10 υπολογιστές και το πρόβλημα παραμένει.... 

Λες να τα έπαιξε εντελώς;;; κρίμα και ήταν καλό στικάκι..... 

Δημοσ.

δες αν στο εμφανιζει τουλαχιστον σε λινουξ.

χμμμμ αυτό πράγματι είναι μια εκδοχή.... Θα φτιάξω μια στα γρήγορα ένα live cd να δω τι γίνεται και εκεί......

Δημοσ.

Δοκιμάζεις με GetDataBack είτε για NTFS ή FAT ανάλογα με το φορματ στο φλασάκι σου. Επιλέγεις την 2η η 3η επιλογή από το μενού και μετά τα επιλέγεις φάκελο να στα αντιγράψει/ανακτήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...