coffeex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τόσο πολύ ΔΕΝ τον εντυπωσίασε που ετοιμάζει απομίμηση !!! http://www.techinsider.io/apple-laptop-tablet-hybrid-patent-2015-11 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D "the patent was filed way back in 2011, but it was only granted on Tuesday." Οπότε δεν ζήλεψε τίποτα.
efstratios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τόσο πολύ ΔΕΝ τον εντυπωσίασε που ετοιμάζει απομίμηση !!! http://www.techinsider.io/apple-laptop-tablet-hybrid-patent-2015-11 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Μόνο που στο άρθρο αναφέρει ότι η πατέντα υποβλήθηκε το 2011, και το Surface βγήκε το 2012.
Miaou7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Και ο Tim Cook δεν εντυπωσιαζει το surface book... 2
sakekosan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εμένα πάντως ο Cook είναι ο αγαπημένος μου. Καμία φορά το βράδυ αν έχω αϋπνίες βάζω εκεί ένα keynote της Apple και με το που ξεκινάει να μιλάει ο Cook στο πεντάλεπτο με έχει πάρει ο ύπνος.. True story. Ξέρω, είναι ανώμαλος ο κόσμος.. Μεγάλος παραμυθάς οι αδελφοί Γρίμ ωχριουν μπροστά του. 1
alextrela172 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Σε αυτό ο Tim έχει δίκιο New Surface Book owners complain of unexpected freezes, other bugs Έχει βγει firmware update που διόρθωσε πολλά από τα παραπάνω εδώ και 1 εβδομάδα 1
Questioner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εμένα πάντως ο Cook είναι ο αγαπημένος μου. Καμία φορά το βράδυ αν έχω αϋπνίες βάζω εκεί ένα keynote της Apple και με το που ξεκινάει να μιλάει ο Cook στο πεντάλεπτο με έχει πάρει ο ύπνος.. True story. Ξέρω, είναι ανώμαλος ο κόσμος.. Μεγάλος παραμυθάς οι αδελφοί Γρίμ ωχριουν μπροστά του. Και νόμιζα ότι το μέτρημα προβάτων (για κανονικά πρόβατα μιλάω για τους κακεντρεχείς) ήταν η πιο άρρωστη συνήθεια για να κοιμούνται κάποιοι. Πρέπει να βρουν επειγόντως νέο CEO. 1
sakekosan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Και νόμιζα ότι το μέτρημα προβάτων (για κανονικά πρόβατα μιλάω για τους κακεντρεχείς) ήταν η πιο άρρωστη συνήθεια για να κοιμούνται κάποιοι. Πρέπει να βρουν επειγόντως νέο CEO. Είσαι πίσω, τώρα μετράμε CEO χαχαχα 1
papaflessas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 αναμενομενος ο σχολιασμος του για να μπορεσει να πει οτι το δικο του ειναι καλυτερο λογικοτατο !!! μονο που ξεχναει το το surface book εχει σοβαρους επεξεργαστες intel και ειναι σχεδιασμενο να κανει τα παντα γιαυτο λεγετε και υβριδικο ταβλετ /λαπτοπ και με την βοηθεια των windows 10 αυτο γινεται πραγματικοτητα !!!! 1
calculator Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Όσα δεν φτάνει ή αλεπού τα κάνει κρεμασταρια. 2
Pseudonymo1212 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ούτε καν ασχολείται με τέτοια, και για να πάρει και άλλο μερίδιο αγοράς, βγάζει και εφαρμογές για Mac ώστε να αγοράζει ο κόσμος εφαρμογές από Ms. ΓΓ ΙΖΙ.
atheatos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ο Tim δεν ειναι εντυπωσιασμένος ? Και τωρα θα πρέπει να το κάνουμε με το ζόρι να εντυπωσιαστεί? Βρε μπάς και εχει δει τίποτα άλλο εκεί στην Αpple που θα βγει αργότερα και δεν μας το λέει? Ούτε και εγώ κάνω κωλοτούμπες με το surface book, αλλά οτι ειναι μια καλή προσπάθεια απο την Microsoft το παραδέχομαι. Προφανώς όλες οι δηλώσεις που κάνει τον τελευταίο καιρό ειναι για να υποστηρίξει το iPad pro, αλλά τουλάχιστον να το κάνει με έργα και όχι με λόγια. Στην τελική ας μην έβγαζε το iPad pro τοσο νωρίς και να περίμενε να ετοιμαστεί καλύτερα με περισσότερες δυνατές εφαρμογές και μετα ας πει αυτα που λέει τωρα. Ίσως του χρόνου να είχαν νόημα οι δηλώσεις του αλλά τωρα δεν μπορεί ακόμα να τις στηρίξει σοβαρά... 1
Brut3r Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αυτοί βγάζουν τα λεφτά και εσείς κάθεστε και χωρίζεστε σε στρατόπεδα...
NOTIOS1981 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 "the patent was filed way back in 2011, but it was only granted on Tuesday." Οπότε δεν ζήλεψε τίποτα. Μόνο που στο άρθρο αναφέρει ότι η πατέντα υποβλήθηκε το 2011, και το Surface βγήκε το 2012. Μηλα με πορτοκαλια.... Το 2012 βγηκε το προϊον ο σχεδιασμος του ποτε εγινε αγνωστο. Οταν κανουμε συγκρισεις να ειναι σε ομοια πραγματα. Επι της ουσιας οταν και αν το βγαλει η apple στην αγορα. Οπως με το Pen/stylus που ξαφνικα εγινε χρησιμο. Και στην περιπτωση των κινητων οι 5.5" πλεον δεν ειναι πολλες. Και για να σας προλαβω και η Ms και η Google και η Samsung τα ιδια κανουν. Αν καποιος ηταν ο τελειος θα ειχαμε μονοπωλειο. Μην φανατιζεστε ετσι! Πολυεθνικες ειναι και μας βλεπουν σαν δολαρια. 1
tetra82 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 O Cook θεωρεί πως το iPad Pro αντικαθιστά 100% ένα laptop. Οπότε η γνώμη του δεν έχει σημασία. 4
pcuser Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ας του υπενθυμίσει κάποιος ότι είναι CEO σε μια εταιρεία που παράγει το iPhone. Και το apple watch, "ένα gadget που (προφανώς) δεν του λείπουν χαρακτηριστικά" Παλιό, αλλά καλό... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα