androidlife Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ipad pro???? Ρε παιδιά, ποιος ασχολείται με αυτό το παιχνιδάκι της πλακας; 7
ixthy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχώς οι δηλώσεις του Cook είναι τουλάχιστον απαράδεκτες. Αντί να σοβαρευτούν εκεί στην Apple και να δώσουν κάτι πιο χρηστικό από τον ανταγωνισμό, πάνε να βγάλουν όλους τους άλλους σκάρτους. Προσωπικά σαν θαυμαστής της Apple, δηλώνω τουλάχιστον απογοητευμένος. Δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει για τη θέση του CEO της Apple. Μου θυμίζει Balmer... Όσον αφορά την τιμή του ipad pro είναι απαράδεκτη, αλλά πιο απαράδεκτη είναι η τιμή του iPhone... αλλά δε βαριέσαι... αφού πουλά σα ζεστό ψωμί... 4
Questioner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το συγκεκριμένο προϊόν όμως δεν έχει εντυπωσιάσει τον CEO της Apple, τον Tim Cook ο οποίος το χαρακτήρισε ως ένα gadget το οποίο του λείπουν χαρακτηριστικά. Ας του υπενθυμίσει κάποιος ότι είναι CEO σε μια εταιρεία που παράγει το iPhone. 9
mants118 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 εντάξει κι εμένα δεν με εντυπωσιάζει το iPad Pro αλλά δεν το είδα να γίνεται βούκινο στα sites!!!
Razor333 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αν ελεγε οτι εντυπωσιαστηκε την αλλη μερα θα τον σταυρωνανε στο ονομα του ψευδοπροφητη steve jobs. 1
SIP1995 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχώς οι δηλώσεις του Cook είναι τουλάχιστον απαράδεκτες. Αντί να σοβαρευτούν εκεί στην Apple και να δώσουν κάτι πιο χρηστικό από τον ανταγωνισμό, πάνε να βγάλουν όλους τους άλλους σκάρτους. Προσωπικά σαν θαυμαστής της Apple, δηλώνω τουλάχιστον απογοητευμένος. Δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει για τη θέση του CEO της Apple. Μου θυμίζει Balmer... Όσον αφορά την τιμή του ipad pro είναι απαράδεκτη, αλλά πιο απαράδεκτη είναι η τιμή του iPhone... αλλά δε βαριέσαι... αφού πουλά σα ζεστό ψωμί... Πάντως, μου προκαλεί πολύ εντύπωση το ότι δεν έχουν γράψει οτιδήποτε για τις δηλώσεις του Cook, στο iPhoneHellas.
efstratios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ενώ για παράδειγμα το iPro "Pro" δεν έχει κρίση ταυτότητας με λειτουργικό που είναι φτιαγμένο για κινητά και το μεγάλωσε χωρίς καμία αλλαγή και απλά έβαλε το αυτοκόλλητο "Pro" με 1000 ευρώ και το στυλό το πουλάει χωριστά το οποίο στυλό έχει πολύ μεγάλο latency. Τι θέλετε να πει ο άνθρωπος για να πουλήσει; Ότι ηττήθηκε από την MS σε αυτή τη κατηγορία ή να που πει μπράβο. Προφανώς και πρέπει να πει τις μπούρδες του ο άνθρωπος να δικαιολογήσει τη θέση του. Ποιος έχει μεγάλο latency, είπαμε; 2
coffeex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Σε αυτό ο Tim έχει δίκιο New Surface Book owners complain of unexpected freezes, other bugs 1
SIP1995 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Απαράδεκτες οι δηλώσεις του πάντως σε σύγκριση με τη θέση του στην εταιρεία... 1
venizelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Έχει αρχίσει και μου την καρφώνει η υπεροψία τους εκεί στην apple, παρ όλο που έχω ένα σκασμό προϊόντα τους. Και οι παρουσιάσεις τους ακόμα περισσότερο.
Questioner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ποιος έχει μεγάλο latency, είπαμε; Τι είχε πιει και στο surface κάνει τους κύκλους με μεγαλύτερη ταχύτητα; Αν κατάλαβες λοιπόν εσύ από αυτό το βίντεο πιο έχει αισθητά μεγαλύτερο latency, τότε πάσο. 1
NOTIOS1981 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ποιος έχει μεγάλο latency, είπαμε; αλλη εφαρμογή άλλη ανάλυση οθόνης. και δεν ξέρουμε τι άλλο έτρεχε στο καθε σύστημα.
kekos123 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τόσο πολύ ΔΕΝ τον εντυπωσίασε που ετοιμάζει απομίμηση !!! http://www.techinsider.io/apple-laptop-tablet-hybrid-patent-2015-11 ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D 4
AlexKane Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Για να τρέξει να βγάλει Office το Redmond ειδικά για το iPadPro, μάλλον η MS εντυπωσιάστηκε με το iPad. 1
fsbmaniac Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Για γέλια ... το surface είναι ότι πιο επαγγελματικό αυτή τη στιγμή... το ipadpro να τρέξεις τι? καμία σουίτα ? Μονοα για likes και fb είναι... ελεος 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα