Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς οι δηλώσεις του Cook είναι τουλάχιστον απαράδεκτες. Αντί να σοβαρευτούν εκεί στην Apple και να δώσουν κάτι πιο χρηστικό από τον ανταγωνισμό, πάνε να βγάλουν όλους τους άλλους σκάρτους.

Προσωπικά σαν θαυμαστής της Apple, δηλώνω τουλάχιστον απογοητευμένος. Δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει για τη θέση του CEO της Apple. Μου θυμίζει Balmer...

Όσον αφορά την τιμή του ipad pro είναι απαράδεκτη, αλλά πιο απαράδεκτη είναι η τιμή του iPhone... αλλά δε βαριέσαι... αφού πουλά σα ζεστό ψωμί...

• Like 4
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο προϊόν όμως δεν έχει εντυπωσιάσει τον CEO της Apple, τον Tim Cook ο οποίος το χαρακτήρισε ως ένα gadget το οποίο του λείπουν χαρακτηριστικά.

Ας του υπενθυμίσει κάποιος ότι είναι CEO σε μια εταιρεία που παράγει το iPhone. :P

• Like 9
Δημοσ.

εντάξει κι εμένα δεν με εντυπωσιάζει το iPad Pro αλλά δεν το είδα να γίνεται βούκινο στα sites!!! :P

Δημοσ.

Αν ελεγε οτι εντυπωσιαστηκε την αλλη μερα θα τον σταυρωνανε στο ονομα του ψευδοπροφητη steve jobs.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς οι δηλώσεις του Cook είναι τουλάχιστον απαράδεκτες. Αντί να σοβαρευτούν εκεί στην Apple και να δώσουν κάτι πιο χρηστικό από τον ανταγωνισμό, πάνε να βγάλουν όλους τους άλλους σκάρτους.

Προσωπικά σαν θαυμαστής της Apple, δηλώνω τουλάχιστον απογοητευμένος. Δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει για τη θέση του CEO της Apple. Μου θυμίζει Balmer...

Όσον αφορά την τιμή του ipad pro είναι απαράδεκτη, αλλά πιο απαράδεκτη είναι η τιμή του iPhone... αλλά δε βαριέσαι... αφού πουλά σα ζεστό ψωμί...

Πάντως, μου προκαλεί πολύ εντύπωση το ότι δεν έχουν γράψει οτιδήποτε για τις δηλώσεις του Cook, στο iPhoneHellas.

Δημοσ.
Ενώ για παράδειγμα το iPro "Pro" δεν έχει κρίση ταυτότητας με λειτουργικό που είναι φτιαγμένο για κινητά και το μεγάλωσε χωρίς καμία αλλαγή και απλά έβαλε το αυτοκόλλητο "Pro" με 1000 ευρώ και το στυλό το πουλάει χωριστά το οποίο στυλό έχει πολύ μεγάλο latency. Τι θέλετε να πει ο άνθρωπος για να πουλήσει; Ότι ηττήθηκε από την MS σε αυτή τη κατηγορία ή να που πει μπράβο. Προφανώς και πρέπει να πει τις μπούρδες του ο άνθρωπος να δικαιολογήσει τη θέση του.

Ποιος έχει μεγάλο latency, είπαμε;

• Like 2
Δημοσ.

Έχει αρχίσει και μου την καρφώνει η υπεροψία τους εκεί στην apple, παρ όλο που έχω ένα σκασμό προϊόντα τους. Και οι παρουσιάσεις τους ακόμα περισσότερο. 

Δημοσ.

Ποιος έχει μεγάλο latency, είπαμε;

Τι είχε πιει και στο surface κάνει τους κύκλους με μεγαλύτερη ταχύτητα; Αν κατάλαβες λοιπόν εσύ από αυτό το βίντεο πιο έχει αισθητά μεγαλύτερο latency, τότε πάσο.

• Like 1
Δημοσ.

Για γέλια ... το surface είναι ότι πιο επαγγελματικό αυτή τη στιγμή... το ipadpro να τρέξεις τι? καμία σουίτα ? Μονοα για likes και fb είναι... ελεος

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...