Προς το περιεχόμενο

ipad mini μαύρη οθόνη (δεν ανοίγει)

lupink

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα ipad mini. Χθες το έβαλα να φορτιστεί (αυθεντικός) και μετά από καμιά ώρα που πήγα να το πάρω ήταν σβηστό και δεν άνοιγε. Έκανα όλες τις αλχημείες με home button - power button - hard reset κλπ, διαφορετικό φορτιστή, αλλά τίποτα. Το συνέδεσα με το pc, αλλά το itunes δεν το βλέπει. Είπα και κάτι προσευχές που ήξερα ειδικά για ipad mini, αλλά πάλι τίποτα. Μαύρη μαυρίλα!

Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα ipad mini. Χθες το έβαλα να φορτιστεί (αυθεντικός) και μετά από καμιά ώρα που πήγα να το πάρω ήταν σβηστό και δεν άνοιγε. Έκανα όλες τις αλχημείες με home button - power button - hard reset κλπ, διαφορετικό φορτιστή, αλλά τίποτα. Το συνέδεσα με το pc, αλλά το itunes δεν το βλέπει. Είπα και κάτι προσευχές που ήξερα ειδικά για ipad mini, αλλά πάλι τίποτα. Μαύρη μαυρίλα!

Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα?

Η μπαταριά έχει πεθάνει σε κάποιο μαγαζί για έλεγχο και σωστή τοποθέτηση .  Ένα κάλο μαγαζί για επισκευές επίσης πολλά μαγαζιά στο skroutz που πουλάν ανταλλακτικά με μικρο κόστος κάνουν και αντικατάσταση 

Επεξ/σία από corsair04

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση (εψαχνα και μαγαζί).

Το γεγονός οτι με την μπαταρία δεν ειχα πρόβλημα (διαρκούσε), πιστεύεις οτι είναι ανεξάρτητο απο το θάνατο της?

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση (εψαχνα και μαγαζί).

Το γεγονός οτι με την μπαταρία δεν ειχα πρόβλημα (διαρκούσε), πιστεύεις οτι είναι ανεξάρτητο απο το θάνατο της?

το είχα πάθει και εγώ σε ένα 4s όλα καλά μια μέρα ξαφνικά έκλεισε και μόλις άλλαξα μπαταριά έδωσε σημεία ζωής με μια ματιά που έριξα στο skroutz είναι ένα μαγαζί ematrix κάνει και επισκευές επικοινώνησε μαζί τούς και ρωτά τούς συνολικά πόσο θα κοστίσει.   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...