technology_guy Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Ψάχνω προγράμματα για δημιουργία ταινιών (εκτός του iMovie) ή ακόμα και για επεξεργασία βίντεο από το AppStore δωρεάν και μη (μέχρι ~3-4 ευρώ). Έχετε κάτι καλό να προτείνετε;
ramarg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Σε ποιο ipad σκοπεύεις να κάνεις video editing ? Το imovie γιατί το αποκλείεις ?
technology_guy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Σε ipad air 2. Το iMovie ειναι ηδη εγκατεστημενο και ψαχνω εναλλακτικες λυσεις (οχι πως δεν με βολευει, αλλα θελω να βρω και κατι αλλο)
toxotis70 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 2 εφαρμογες αξιζουν , εκτος του imovie. η πρωτη ειναι παρομοιας αντιληψης με το imovie και ειναι η Pinnacle studio Πολυ καλη εφαρμογη με πολλες δυνατοτητες. Η δευτερη , ειναι πιο απλη, και γρηγορη. Ειναι αλλης αντιληψης και ειναι κυριως για γρηγορα και εντυπωσιακα αποτελεσματα, με μικροτερο βαθμο παρεμβασης και λεγεται Replay Eιναι δωρεαν , αλλα εχει in app purchaces , που ολα μαζι κοστιζουν σχεδον οσο και η παραπανω εφαρμογη. Εγω τις εχω και τις 2 και προτιμω την Replay για γρηγορα μονταζακια, με καποια εφφε.
technology_guy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 2 εφαρμογες αξιζουν , εκτος του imovie. η πρωτη ειναι παρομοιας αντιληψης με το imovie και ειναι η Pinnacle studio Πολυ καλη εφαρμογη με πολλες δυνατοτητες. Η δευτερη , ειναι πιο απλη, και γρηγορη. Ειναι αλλης αντιληψης και ειναι κυριως για γρηγορα και εντυπωσιακα αποτελεσματα, με μικροτερο βαθμο παρεμβασης και λεγεται Replay Eιναι δωρεαν , αλλα εχει in app purchaces , που ολα μαζι κοστιζουν σχεδον οσο και η παραπανω εφαρμογη. Εγω τις εχω και τις 2 και προτιμω την Replay για γρηγορα μονταζακια, με καποια εφφε. Ωραια ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα