zarzonis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Έχει ενεργοποιηθεί φίλε μου από εχθές. Κατέβασα gears of war judgment!!! Είχες το cd ή απλά αγόρασες το Gears of War Ultimate Edition;
Gostros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Είχες το cd ή απλά αγόρασες το Gears of War Ultimate Edition; Το είχα κρατήσει απο τα free monthly games κ με περίμενε για κατέβασμα !!!
Gostros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Πήγα στο section που σου εμφανίζει τα παιχνίδια που έχει κάνει unistall κ εκεί μου εμφάνισε το gears για κατέβασμα.
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Είπε ο killik και ένιωσε φανταστικά για το άχρηστο comment του. Λες και είμαστε όλοι καμένοι gamers που κυνηγάμε 4κ αναλύσεις για να παίξουμε. Προτιμάμε κονσόλα αντί για πισι για τους λόγους μας. Και διαλέγουμε αυτή με τα περισσότερα games καλύτερη online εμπειρία περισσότερα exclusives καλύτερη υποστήριξη καλύτερο χειριστήριο. Οποτε πάμε σε Xbox one. Τόσο απλά Ο πληθυντικος και τα likes μου αρεσουν αλλα στο topic του Halo 5 σκετη νεκρα και μονο 2-3 ατομα σχολιαζουν για το αντικειμενικα μεγαλο exclusive της κονσολας....
Hellraiser76 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δεν ηξερα οτι το φορουμ του Insomnia ειναι αξιοπιστος δεικτης για το ποσο εχει πουλησει ενα παιχνιδι και ποσοι παιζουν multi.... 2
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δεν ηξερα οτι το φορουμ του Insomnia ειναι αξιοπιστος δεικτης για το ποσο εχει πουλησει ενα παιχνιδι και ποσοι παιζουν multi.... Αξιοπιστος δεικτης για το τι εχει πουλησει στο εξωτερικο σιγουρα δεν ειναι αλλα για Ελλαδα σε ενα βαθμο ειναι
gdriver Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 να που ζήλεψε και η sony την κίνηση της microsoft με την προς τα πίσω συμβατότητα και κάνει τα παιχνίδια του ps2 μέσω προσομειωτή συμβατά με ps4. http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500040778
Hellraiser76 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Αξιοπιστος δεικτης για το τι εχει πουλησει στο εξωτερικο σιγουρα δεν ειναι αλλα για Ελλαδα σε ενα βαθμο ειναι Ετσι οπως εχει γινει εδω μεσα δεν ειναι αξιοπιστος δεικτης για τιποτα απολυτως φιλε μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα