LivEviL Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 παιδιά κάνουμε άφοβα την ενημέρωση ? μιας και είναι αρχή είμαι λίγο επιφυλακτικός σε bugs και τα σχετικά !!
sweetemily Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εμένα δεν μου χει βγει ακόμα... Κώστα πήγαινε Settings - System - Console update
garrett156 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 το εχω μερικες μερες και εχω 2 ερωτησεις για οποιον μπορει να ξερει 1)πλεον οταν ενας φιλος ειναι σε party δεν μπορεις να δεις ποσα ατομα ειναι μεσα και ποια 2)στα games and apps δεξια εχει τα παντα που εχεις στον λογαριασμο σου και δεν ειναι installed.στο παλιο dashboard παταγες το πρωην start και ειχε επιλογη hide ενω τωρα μου τα επανεφερε ολα και ειναι ενα χαος,επιλογη hide δεν βρισκω ξερει κανεις που μπορει να ειναι;
Dj Beast Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Βελτιώθηκε πολύ το μενού της κονσόλας. Πολύ καλή δουλειά κάνανε. 1
val1990 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ποια νεα εμπειρια, στα 900p? Δυστυχως φιλε εχεις δικιο οι κονσολες ειναι για κλαματα
redfox1944 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχως φιλε εχεις δικιο οι κονσολες ειναι για κλαματα Αν ειναι για κλαματα μην παρεις ποτε κατσε φιαχνε πυργους με διχιλιαρα. εμεις γουσταρουμε κονσολα.. 4
paronio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Έκανα το update κ μετά έκανα κ το update για τα controllers με usb αναγκαστικά, αλλά έχω ένα θέμα!! Μου αποσυνδέεται το controller για 1 sec πατάω ok κ συνεχίζω..αυτό το κάνει κάθε λίγα λεπτά...!Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα μετά το update?
Gostros Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Παιδια καταπληκτικό το update και μολις κατέβασα κ τo gear of war judgment κ παίζει άψογα. Η ms ειναι πολυ μπροστά ρε φίλε !!!
ELMastas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει σελίδα της MS που ανανεώνεται και ενημερώνει για λύσεις και τυχόν προβλήματα με το update Site: Known Concerns with the New Xbox One Experience
Hellraiser76 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εγω ημουν στο preview ετσι και αλλιως και δεν μπορω να καταλαβω διαφορα!Παντως το compatibility δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα...
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Είπε ο killik και ένιωσε φανταστικά για το άχρηστο comment του. Λες και είμαστε όλοι καμένοι gamers που κυνηγάμε 4κ αναλύσεις για να παίξουμε. Προτιμάμε κονσόλα αντί για πισι για τους λόγους μας. Και διαλέγουμε αυτή με τα περισσότερα games καλύτερη online εμπειρία περισσότερα exclusives καλύτερη υποστήριξη καλύτερο χειριστήριο. Οποτε πάμε σε Xbox one. Τόσο απλά Καλα και εμεις εχουμε κονσολα αλλα δεν κανουμε τσι. Ακου εκει περισσοτερα exclusive.Ακομα και το Wii U εχει περισσοτερα exclusive απο το One,το θεμα controller ειναι τελειως υποκειμενικο/προσωπικο οπως και η online εμπειρια και παει λεγοντας. 1
21century Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τουλάχιστον βελτίωσαν αρκετά το γραφικό περιβάλλον...
Gostros Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εγω ημουν στο preview ετσι και αλλιως και δεν μπορω να καταλαβω διαφορα!Παντως το compatibility δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα... Έχει ενεργοποιηθεί φίλε μου από εχθές. Κατέβασα gears of war judgment!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα