mastoras007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Σε δικτιο υπολογιστών εχω πολύ αργές ταχυτητες ιντερνετ, στο speedtedt μπορει να λέει κανονικα οτι πιάνει μια καλή ταχύτητα πχ 7,5 mbps αλλα το ιντερνετ ειναι αργό ακομα και οταν 1 υπολογιστής είναι σε λειτουργεία σερνετε στο facebook αργουν να φορτόσουν οι σελίδες κτλ κτλ.. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα switch?το έχω 2-3 χρόνια και δουλευει συνέχεια αντε να το έχω βγάλει απο το ρεύμα 2-3 φορές, δέν εχει διακόπτη on off πρεπει να βγει απο το ρευμα για να δουλεψει.
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 εφοσον σε speedtest βγαζει σωστα αποτελεσματα μου φαινεται χλωμο να φταιει το switch>σε καθε περιπτωση βγαλε το switch ριξε 4 Pc επανω στο ιδιο το ρουτερ και δες αν το κανει.εναλλακτικα κανε και ενα reboot το Switch μηπως εχει φαει καποιο κολλημα.μπορει να ειναι και θεμα ρουτερ.να θελει αυτο κανα Reboot.αν ειναι zte θελει πεταμα εκτος αν σε κοβει κανα Firewall ή τα Pc ειναι αργα σε Θεματα hardware. αν τωρα το βγαζεις απο τορευμα και παιζει για λιγο και μετα παλι τα ιδια τοτε μαλλον το Switch φταιει ειδικα αμα ειναι και κανα Noname.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα