mclein Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 στη θέση σου δε θα το έφτιαχνα. αν θες να το φτιάξεις, εννοειται πως ΔΕΝ το βαφεις το φτερο... επανερχεται το σημειο, οχι τελεια αλλα ΜΗΝ το βαψεις...! 1
mentoras99 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 στη θέση σου δε θα το έφτιαχνα. αν θες να το φτιάξεις, εννοειται πως ΔΕΝ το βαφεις το φτερο... επανερχεται το σημειο, οχι τελεια αλλα ΜΗΝ το βαψεις...! Απλα λες οτι ο φανοποιος θελει να 'βαψει' -ενω αντιπροτεινα βεντουζα ή κατι τοπικο-απλα για να τα τσεπωσει; Που να βρω καποιον απλα να το χτυπησει ή να το βεντουζωσει; Πρεπει ο αλλος να ειναι 'ντομπρος', γιατι οι περισσοτεροι θελουν 'να βαψουν ντε και καλα'. 1
Chris92 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Πας απλα σε ενα φανοποιο που ψιλοεμπιστευεσαι ή εχεις ακουσει καλα σχολια,και του λες ξεκαθαρα ''φιλε μου θες χ ευρω να το βεντουζαρεις οσο καλυτερα γινεται να βγαλεις και εσυ ενα μεροκαματο,διαφορετικα αστο να το βλεπω χτυπημενο,βαψιμο δεν θελω''
mclein Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 μην πεις βεντουζάρεις, γιατι θα ειναι σα να του λες τι να κανει στη δουλεια του. απλως ψαξε καποιον που δε θελει να βαψει, γιατι απλα δε χρειαζεται !!! λιγο χτυπημα απο μεσα κ τραβηγμα απ'εξω κ θα ειναι τζετ απλα το χρωμα οσο το επαναφερεις με μπουκαλακι απο αντιπροσωπεια..
chrisxkar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 μηπως εχετε να βαλετε φωτο απο προιοντα που δοκιμασατε και οντως καναν δουλεια?Γιατι 2 κρεμες δοκιμασα και δεν ειδα καμια διαφορα.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Πηρα ενα κερυ σε μορφη παστας. Πως κανω ολη την διαδικασια. Με τι πανι; Πλενω το αμαξι, περιμενω να στεγνωσει και το απλωνω; Τι υφη θα πρεπει να εχει το αμαξι μετα το κερωμα; Καποιες συμβουλες θα ταν χρησιμες
xpapias Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω οτι υπάρχει και ειδικη αλοιφη για να φεύγει η μπογιά απο χτυπηματα. Το ειχα παθει και εγω και το ειχα παει σε εναν τυπο που εκανε καθαρισμους και ειχε συγκεκριμένη γκαμα προϊόντων (autoglym). Μετά την αλοιφή αυτη ο τυπος το κερωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα