marioshaidari Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Στο περιβαλον μου απομυθοποιουνται τα καλα κινεζικα.δεν υπαρχει καλο κινεζικο,απλα λιγοτερο χειροτερο.προσφατα lenovo "τρελλαθικε".δεν αναβει.βαλανε μπαταρια νεα,δεν φορτιζε,κτλ.huawei g750,επεσε η φωτεινοτητα της οθονης(!!!!),ενω η usb υποδοχη φορτιζει σε.....συγκεκριμενη θεση!Και εδω η μπαταρια δεν βγαζει 10ωρο ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ.το χει σαν δευτερο,σπανια η χρηση του!και οι δυο ανω των 50,δεν ξερουν τι ειναι ρουτ,φλασαρισμα κτλ.Εγω με το ταπεινο l9 ii το παραμικρο προβλημα κοντα 1 χρονο........
W0zzAp Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αντε να δουμε αν και αυτη η κινεζικη εταιρια θα κανει κατι.Λογικα η τιμη και μονο θα τραβηξει κοσμο.
janosp Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 πλεον η ελεφον εχει ελληνικο αντιπρόσωπο. πάντα με μια διαφορά γυρω στα 50 ευρω ανα μοντελο σε σχεση με τα κινεζικα site (gearbest κτλ) αλλα τουλαχιστον δινεται 2 χρονια εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας. Google "Elephone Hellas" για περισσότερες πληροφορίες.
deafman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ετσι να πω κι εγω τα δικα μου... Μη κατακρινετε αμεσως μια τετοια συσκευη. Μετα απο 6 μηνες με το κινεζακι μου ( inew v8 plus ) που κυκλοφωρησε για λιγο απ οτι καταλαβα δεν εχω να πω κατι αρνητικο. 8πηρυνο με 2 gb ram και 13αρα καμερα. Και εδωσα 220 σε ελληνικο καταστημα. Αντιστοιχα κ αυτο θα βγαινει καπου εκει απο ελληνικο καταστημα και ισως να κρατιεται καλα. Τα κινεζακια ανεβαινουν αποτομα και βελτιωνονται. Οπως αναφερει και ο JANOSP παραπανω μπορει να εχεις και 2 χρονια εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα