Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο περιβαλον μου απομυθοποιουνται τα καλα κινεζικα.
δεν υπαρχει καλο κινεζικο,απλα λιγοτερο χειροτερο.
προσφατα lenovo "τρελλαθικε".δεν αναβει.βαλανε μπαταρια νεα,δεν φορτιζε,κτλ.
huawei g750,επεσε η φωτεινοτητα της οθονης(!!!!),ενω η usb υποδοχη φορτιζει σε.....συγκεκριμενη θεση!
Και εδω η μπαταρια δεν βγαζει 10ωρο ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ.το χει σαν δευτερο,σπανια η χρηση του!
και οι δυο ανω των 50,δεν ξερουν τι ειναι ρουτ,φλασαρισμα κτλ.
Εγω με το ταπεινο l9 ii το παραμικρο προβλημα κοντα 1 χρονο........

Δημοσ.

Αντε να δουμε αν και αυτη η κινεζικη εταιρια θα κανει κατι.Λογικα η τιμη και μονο θα τραβηξει κοσμο.

Δημοσ.

πλεον η ελεφον εχει ελληνικο αντιπρόσωπο. πάντα με μια διαφορά γυρω στα 50 ευρω ανα μοντελο σε σχεση με τα κινεζικα site (gearbest κτλ) αλλα τουλαχιστον δινεται 2 χρονια εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας. Google "Elephone Hellas" για περισσότερες πληροφορίες.

Δημοσ.

Ετσι να πω κι εγω τα δικα μου... Μη κατακρινετε αμεσως μια τετοια συσκευη. Μετα απο 6 μηνες με το κινεζακι μου ( inew v8 plus ) που κυκλοφωρησε για λιγο απ οτι καταλαβα δεν εχω να πω κατι αρνητικο. 8πηρυνο με 2 gb ram και 13αρα καμερα. Και εδωσα 220 σε ελληνικο καταστημα. Αντιστοιχα κ αυτο θα βγαινει καπου εκει απο ελληνικο καταστημα και ισως να κρατιεται καλα. Τα κινεζακια ανεβαινουν αποτομα και βελτιωνονται. Οπως αναφερει και ο JANOSP παραπανω μπορει να εχεις και 2 χρονια εγγυηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...