Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καταιγισμός νέων smartphone από την κινεζική Elephone συνεχίζεται, με το μοντέλο M2 να παίρνει σειρά.

Με τιμή $170, το Elephone M2 έρχεται με ποιότητα κατασκευής από αλουμίνιο η οποία καλύπτει το 85% της διαθέσιμης επιφάνειας, με την εταιρεία να τονίζει τον πολυτελή χαρακτήρα της συσκευής. Κατά την πάγια τακτική της εταιρείας, τα τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο εξαιτίας της οθόνης των 5.5 ιντσών, με ανάλυση Full HD κάτι που αντιστοιχεί σε 400 εικονοστοιχεία. Κάτω από την οθόνη υπάρχει το κλασσικό κουμπί home το οποίο υποστηρίζει και αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος και μάλιστα σε μισό δευτερόλεπτο.

Η MediaTek κάνει και σ' αυτό το smartphone την παρουσία της αισθητή αφού η Elephone την έχει επιλέξει σε ότι αφορά τις δυνατότητες του SoC (System On Chip), με το MT6753 chipset που περιέχει οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB μνήμη, υποστήριξη 4G/LTE καθώς και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Αντίστοιχα η εταιρεία συνεχίζει τη συνεργασία της με τη Sony για την ενσωμάτωση κάμερας 13MP στο πίσω μέρος με διάφραγμα F2.0 με δυνατότητα εγγραφής Full HD video. Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχει κάμερα 5MP.

Το Elephone M2 στηρίζεται στο Android 5.1, στην επιφάνεια του οποίου η εταιρεία έχει τοποθετήσει το ELE UI, το δικό της γραφικό περιβάλλον ενώ η μπαταρία των 2.600mAh περιμένουμε ότι θα χαρίζει αυτονομία στη συσκευή μίας ημέρας.

Επεξ/σία από insomnia.gr
Δημοσ.

"...........το Elephone M2 έρχεται με αλουμίνια ποιότητα κατασκευής η οποία καλύπτεται στο 85% της επιφάνειας..........."

"......ενώ η αυτονομία περιμένουμε να διαρκεί μία ημέρα....."

Χριστέ μου, θα σκίσω τα διπλώματα  μου. Έλεος ρε παλλικάρια !! "Αλουμίνια ποιότητα",  η οποία "καλύπτεται στο 85%" και "η αυτονομία περιμένουμε να διαρκεί..."

Η αυτονομία θα διαρκεί παλλικάρι μου ;;;;;

Πίσω στα θρανία γρήγορα. Αυτοί που επιτρέπουν τέτοια τερατουργήματα σε ένα σοβαρό site, κρέμασμα θέλουν.............

• Like 18
Δημοσ.

Τίμια συσκευή αλλά ας μην γελιόμαστε από την τιμή. Οι εταιρείες αυτές απο κάπου κόβουν σε ποιότητα components και κατασκευη για να κατέβει η τιμή. Ειδικά στις μνήμες, τα panels, τους αισθητήρες και τις μπαταρίες έχει κάνεις πολλές επιλογές και από επώνυμους προμηθευτές.

Δημοσ.
"...........το Elephone M2 έρχεται με αλουμίνια ποιότητα κατασκευής η οποία καλύπτεται στο 85% της επιφάνειας..........."

"......ενώ η αυτονομία περιμένουμε να διαρκεί μία ημέρα....."

Χριστέ μου, θα σκίσω τα διπλώματα  μου. Έλεος ρε παλλικάρια !! "Αλουμίνια ποιότητα",  η οποία "καλύπτεται στο 85%" και "η αυτονομία περιμένουμε να διαρκεί..."

Η αυτονομία θα διαρκεί παλλικάρι μου ;;;;;

Πίσω στα θρανία γρήγορα. Αυτοί που επιτρέπουν τέτοια τερατουργήματα σε ένα σοβαρό site, κρέμασμα θέλουν.............

Και δεν είναι μόνο αυτά. Το άρθρο βρίθει εκφραστικών και συντακτικών λαθών.

• Like 2
Δημοσ.

"Μόνο"... 8πύρηνο έχει;

Πότε θα βγουν τα... 20πύρηνα, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ "στρωτά" όλα τα apps (και του background), όπως κάνουν τα "πτωχά" iPhone-άκια;

(Μόνο το γκομενάκι της φωτό μου άρεσε)

• Like 1
Δημοσ.

κινεζική πατάτα με κάλυψη αλουμίνιο και μπαταρία μαϊμού που θα διαρκέσει για 3 έως μια Εβδομάδα και μετά θα κράτει 2 ώρες .αν το ανοίξεις στα δύο βάζω στοίχημα ότι είναι κολλημένο με σάλιο. σέρβις δεν υπάρχει υποστήριξη ούτε καν ,μμ να πάρω ένα να χτυπήσω στο τοίχο .κινέζος και φτηνά δεν πάνε μαζί αυτά και κινέζος σκέτος πάλι δεν πάει να κάνεις τον κινέζο όμως αυτό πάει .παίρνω ένα j5 και καθάρισα

Δημοσ.

έλεος με κάθε κινέζο να μας πασάρει το Κονσερβοκούτι του με τους ληημενους πυρήνες

Δημοσ.

κινεζική πατάτα με κάλυψη αλουμίνιο και μπαταρία μαϊμού που θα διαρκέσει για 3 έως μια Εβδομάδα και μετά θα κράτει 2 ώρες .αν το ανοίξεις στα δύο βάζω στοίχημα ότι είναι κολλημένο με σάλιο. σέρβις δεν υπάρχει υποστήριξη ούτε καν ,μμ να πάρω ένα να χτυπήσω στο τοίχο .κινέζος και φτηνά δεν πάνε μαζί αυτά και κινέζος σκέτος πάλι δεν πάει να κάνεις τον κινέζο όμως αυτό πάει .παίρνω ένα j5 και καθάρισα

Φίλε δεν ξέρω τι έκανε η Elephone στα πρώτα της μοντέλα αλλά έχει κάνει πολύ δρόμο από τότε και αυτά που γράφεις δεν έχουνε σχέση με την πραγματικότητα. Το p7000 που δούλεψα είχε ποιότητα κατασκευής άνω του μετρίου, η μπαταρία του κρατούσε 2 ημέρες άνετα με κανονική χρήση και έβγαζε και τρίτη με οικονομία , η οθόνη του ήταν πολύ καλή, είχε καλύτερο σήμα από το Samsung Galaxy S4 μου με τον Snapdragon 800, το brousing πήγαινε σφαίρα και όσον αφορά την υποστήριξη  η εταιρία έδωσε 3 επίσημες ROM μέσα σε 6 μήνες. Ξέρεις πολλές εταιρίες που έχουν τέτοια υποστήριξη;

Άρα αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. Από εκεί και πέρα βέβαια η κάμερα ήταν μετριότατη, δεν μπορούσε να παίξει βαριά 3d παιχνίδια όπως Asphalt 8 και ζεσταινόταν πολύ όταν ζοριζόταν αλλά χωρίς ποτέ να διακόψει λειτουργία.

Για τα λεφτά του όμως πίστεψέ με ήταν τεφαρίκι.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω με την Elephone είναι πως λογαριάζει να τα καταφέρει με όλα τα μοντέλα που ανακοινώνει αφού έχει ήδη τεράστιο πρόβλημα διαθεσιμότητας με τα υπάρχοντα μοντέλα! Το p8000 πότε το βρίσκεις πότε δεν το βρίσκεις. Επίσης ο MT6753 είναι χάλια επεξεργαστής, είναι ο ίδιος με του p7000 και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον ξαναχρησιμοποιεί ειδικά μετά τις υπερθερμάνσεις στο p7000. Το ντιζάιν του Μ2 πάντως είναι εξαιρετικό και αν έβαζε πάνω έναν Helio πολύ πιθανόν να το τσιμπούσα.

• Like 3
Δημοσ.

Ασχημο τηλεφωνο(προσωπικη αποψη), χαλια μπαταρια και κακη εταιρια σχετικα με τα μεγαθηρια κινεζικα που υπαρχουν(xiaomi,huawei,meizu και lenovo)....lenovo2014 Κανεις μεγαλο λαθος για τα κινεζικα αρκει να ξερεις τι θα παρεις. οποιος ψαχνει βρισκει....προσωπικα κατοχος xiaomi redmi note 2 μπορω να πω πως η συγκεκριμενη εταιρια ειναι ενα βημα μπροστα απο ολες τις κινεζικες και επισης μπορω να πω πως η ποιοτητα του hardware κοντραρει στα ισια αυτη της samsung και της sony(wifi,Μικροφωνο,gps,κεραια τηλεφωνου,ηχειο) και μαλιστα και σε πολυ καλυτερη τιμη και με καλυτερη μπαταρια...γιατι το κινητο δεν το συγκρινουμε μονο βασει του chipset(mtk,qualcom,intel) και το τι software(παρεπιπτοντως miui for ever) αλλα και βασει του τι hardware βαζει μεσα....και να φανταστειτε δεν την συμπαθουσα την συγκεκριμενη εταιρια...οποτε με κλειστα ματια σε xiaomi και ας παρετε 2gb ram αντι για 3gb

Παρεπτιτοντως και εγω μονο στο γκομενακι εστιασα στο συγκεκριμενο αρθρο....καλυτερα να υπηρχε μονη της....μας τα χαλασαν τα υπολοιπα

• Like 2
Δημοσ.

ΧαΧαΧα ...αλουμίνια ποιότητα κατασκευής...η αυτονομία περιμένουμε να διαρκεί...

Δεν τα ελέγχει κανείς ;Ευτυχώς που αφορά κινεζιά και θα το προσπεράσουν πολλοί.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...