alxlightning Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Παιδια θα ηθελα παρα πολυ να παρω Windows phone αλλα η απουσια snapchat και hearthstone το καθιστα απαγορευτικο. Λετε να αλλαξει αυτο συντομα και να υπαρξουν αυτα τα apps? Γλυκοκοιταω το 950xl και ελεγα μηπως ξερετε με τα 10αρια αν παιζει να αλλαξει κατι με τη διαθεσιμοτητα εφαρμογων
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ναι αλλα το 950Xl θα κοστιζει 600+ευρω στην Ελλαδα,γιατι δεν αγοραζεις μια Android ναυαρχιδα που θα σου βγει και φθηνοτερα και θα εισαι καλυμμενος και με τις εφαρμογες οπως πχ G4,S6 κλπ???
alxlightning Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ναι αλλα το 950Xl θα κοστιζει 600+ευρω στην Ελλαδα,γιατι δεν αγοραζεις μια Android ναυαρχιδα που θα σου βγει και φθηνοτερα και θα εισαι καλυμμενος και με τις εφαρμογες οπως πχ G4,S6 κλπ??? εχω note 3 και γενικα θελω να μεταβω σε μαηκροσοφτ επειδη μου αρεσει το ιντερφεης πιο πολυ και επειδη στη δουλεια μας θελουν με μαηκροσοφτ προιοντα. δεν ειναι μαστ αλλα ριχνουν βλεμματα οι σουπερ και οι μανατζερζ σαν να κρατας νεκρο ζωο και οχι κινητο
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 εχω note 3 και γενικα θελω να μεταβω σε μαηκροσοφτ επειδη μου αρεσει το ιντερφεης πιο πολυ και επειδη στη δουλεια μας θελουν με μαηκροσοφτ προιοντα. δεν ειναι μαστ αλλα ριχνουν βλεμματα οι σουπερ και οι μανατζερζ σαν να κρατας νεκρο ζωο και οχι κινητο 1
alxlightning Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ε και τι να καμω, ηθελα κορπορεητ περιβαλλον, τα λουζομαι τωρα. καλα να παθω (?)
privateer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Για τα δυο συγκεκριμένα δεν νομίζω να βγουν στα windows phones στο προσεχες μέλλον.
alxlightning Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Για τα δυο συγκεκριμένα δεν νομίζω να βγουν στα windows phones στο προσεχες μέλλον. α οκ ναπεθανω δηλαδη
Abudi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Φίλε, είχα περίπου για 1μιση χρόνο ένα Lumia 925. Όμορφο κινητό και πολυ καλή κατασκευή. Και φοβερή κάμερα. Αλλά την ένδεια σε apps ποτέ δε μπόρεσα να τη χωνέψω γιατί ποτέ δε βελτιώθηκε ουσιαστικά η κατάσταση. Μήπως είναι καλύτερα για την περίπτωση σου να πάρεις ένα φθηνό και να το έχεις μόνο για εκεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα