Προς το περιεχόμενο

Windows Phones

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα παρα πολυ να παρω Windows phone αλλα η απουσια snapchat και hearthstone το καθιστα απαγορευτικο. Λετε να αλλαξει αυτο συντομα και να υπαρξουν αυτα τα apps? Γλυκοκοιταω το 950xl και ελεγα μηπως ξερετε με τα 10αρια αν παιζει να αλλαξει κατι με τη διαθεσιμοτητα εφαρμογων

Δημοσ.

Ναι αλλα το 950Xl θα κοστιζει 600+ευρω στην Ελλαδα,γιατι δεν αγοραζεις μια Android ναυαρχιδα που θα σου βγει και φθηνοτερα και θα εισαι καλυμμενος και με τις εφαρμογες οπως πχ G4,S6 κλπ???

Δημοσ.

Ναι αλλα το 950Xl θα κοστιζει 600+ευρω στην Ελλαδα,γιατι δεν αγοραζεις μια Android ναυαρχιδα που θα σου βγει και φθηνοτερα και θα εισαι καλυμμενος και με τις εφαρμογες οπως πχ G4,S6 κλπ???

εχω note 3 και γενικα θελω να μεταβω σε μαηκροσοφτ επειδη μου αρεσει το ιντερφεης πιο πολυ και επειδη στη δουλεια μας θελουν με μαηκροσοφτ προιοντα. δεν ειναι μαστ αλλα ριχνουν βλεμματα οι σουπερ και οι μανατζερζ σαν να κρατας νεκρο ζωο και οχι κινητο

Δημοσ.

εχω note 3 και γενικα θελω να μεταβω σε μαηκροσοφτ επειδη μου αρεσει το ιντερφεης πιο πολυ και επειδη στη δουλεια μας θελουν με μαηκροσοφτ προιοντα. δεν ειναι μαστ αλλα ριχνουν βλεμματα οι σουπερ και οι μανατζερζ σαν να κρατας νεκρο ζωο και οχι κινητο

:rolleyes:  :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε, είχα περίπου για 1μιση χρόνο ένα Lumia 925. Όμορφο κινητό και πολυ καλή κατασκευή. Και φοβερή κάμερα. Αλλά την ένδεια σε apps ποτέ δε μπόρεσα να τη χωνέψω γιατί ποτέ δε βελτιώθηκε ουσιαστικά η κατάσταση.

Μήπως είναι καλύτερα για την περίπτωση σου να πάρεις ένα φθηνό και να το έχεις μόνο για εκεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...