Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από μελέτη  κατέληξα σε αυτό το κινητό

Xiaomi Redmi Note 2 Prime 4G 5.5 Inch FHD 2GB 32GB

και χρειάζομαι την βοήθεια σας στα εξής

• από που να το παραγγείλω ?
  • τι να κάνω για να αποφύγω τα τελωνεία?
  • χρειάζεται να εγκατασταθεί άλλη Rom ?
  • πως μπορώ να το πληρωσω με  pay pal τώρα με τα capital controls ?  

κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

έχω βρει από GeekBuying μια καλή νομίζω προσφορά

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-2-Pro-4G-5-5-Inch-FHD-2GB-32GB-Smartphone-64bit-Helio-X10-Octa-Core-MIUI-V7-3060mAh-13-0MP---Gray-351511.html

Δημοσ.

Για τιμές γενικώς κοιτάς εδώ:

Http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-2-pro

Για τελωνείο, τα μαγαζιά ξέρουν. Αν θέλεις 100% σιγουριά, κοιτάς να το πάρεις από EU warehouse. Βάζεις την ελληνική rom και ηρεμείς.... Για το paypal υπάρχει θέμα στο φόρουμ.

Δημοσ.

Εάν σε ενδιαφέρει, πράγματι, τρέχει ένα εκπτωτικό κουπόνι του Banggood που ρίχνει σημαντικά τις τιμές.

Περισσότερα θα βρεις από εδώ και κάτω (post #939 και συνέχεια).

• Like 2
Δημοσ.

To πιο έμπιστο μαγαζί είναι το vickmall.com, μετά εξίσου καλά είναι το geekbuying και το banggood. Μακριά από gearbest. Έχω διαβάσει σε άλλο φορουμ ότι έχει χαλάσει λιγάκι.

Αξίζει η αγορά του, εγώ το έχω εδώ και 1 εβδομάδα το κινητό είναι σούπερ.

Σε αυτό που θα αγοράσεις, θα δεις ότι γράφουν σχόλια πως να το στείλουν. Σου παραθέτω εδώ να καταλάβεις...->http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-prime-2-2ghz-2gb-32gb-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

Όταν πας κάτω-κάτω διάβασε τα μνμ τους π.χ. σου παραθέτω τι λένε όλοι λίγο πολύ

1. Please check the phone for factory errors (burned pixels, etc)

2. Please root the device, remove unnecessary Chinese apps and install multi-language

3. Please include EU/UK Adapter, Silicone Case and Screen Protector

4. Please mark the item as a low cost gift and ensure that it is safely packaged

5. Send the tracking number once the item has been sent

Τώρα για να πληρώσεις π.χ. στο vickmall το έχουν αναφέρει πολλοί ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα με κάρτα  πιστωτική ή χρεωστική . Πληρώνεις μέσω paypal πάντα φυσικά...!!!

Αν τυχόν θες αλλού ή δεν πιάσει απλά η αγορά, υπάρχει ένας τρόπος που λέγεται send money. Στέλνεις λεφτά στον εαυτό σου κάνοντας δεύτερο e-mail στο paypal. Eάν ψάξεις λίγο στο ιντερνετ θα το δεις. π.χ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773&highlight=send+money

Αντί να κάνεις request money, πάτα το send money και ακολούθα τον οδηγό.

• Like 1
Δημοσ.

απο banggood για να μην εχω προβλημα στο τελωνειο πως γίνετε ?

Και για banggood ισχύει ότι σου γράφω παραπάνω. Για ολα τα κινεζομάγαζα ισχυει οτι σου εγραψα παραπάνω.
Δημοσ.

απο banggood  για να μην εχω προβλημα στο τελωνειο πως γίνετε ?

Μπορείς να τους ζητήσεις να δηλώσουν χαμηλότερη τιμή στο αυτοκόλλητο για να μειώσεις τις πιθανότητες.

Δημοσ.

εγινε η παραγγελία απο Banggood  πληρωσα με Paypal θα ειναι διαθέσιμο 21/11/2015 

τους εστειλα mail με τα σχετικες οδηγιες οτι ειναι για  δωρακι κλπ κλπ 

και θα δουμε .. 

• Like 1
Δημοσ.

"τσίμπησα" και εγώ ένα στα 155(με χριστουγεννιάτικο κωδικό )δεν την είδα την προσφορά..

δέν πρέπει να υπάρχει καλύτερο(νομίζω) σε αυτά τα χρήματα & με αυτά που προσφέρει..στα + είναι η ελληνική κοινότητα που υπάρχει!

Δημοσ.

αντε για να δουμε διαθεσιμο απο 21/11 το ειδες ετσι? 

όταν έκανα την αγορά,δεν το πρόσεξα!

απ' ότι  είπα στο chat στο  "support",θέλω να είναι σφραγισμένο καθώς  να είναι η "fdd-lte" έκδοση.

με china post το στέλνουν.

τώρα το αναμένουμε 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

την βοηθεια σας  

η παραγγελια μου απο το banggood εχει γινει despatched to overseas απο 26/11 και μεχρι και σημερα δεν υπαρχει κανενα νεοτερο .

μεχρι ποτε μπορω να κανω case στο paypal ?

τι λετε εσεις ?

Δημοσ.

την βοηθεια σας  

η παραγγελια μου απο το banggood εχει γινει despatched to overseas απο 26/11 και μεχρι και σημερα δεν υπαρχει κανενα νεοτερο .

μεχρι ποτε μπορω να κανω case στο paypal ?

τι λετε εσεις ?

Όπως είναι γνωστό, έχουν μαζευτεί πολλά δέματα στην Κίνα για αποστολή σε όλο τον πλανήτη και υπάρχει καθυστέρηση. Εκτός, αυτού, υπάρχουν αρκετοί που το δέμα τους έχει φτάσει στο αεροδρόμιο, πριν από την 26/11, και τα ΕΛΤΑ δεν έχουν ανοίξει ακόμη τους σάκους για να τα σκανάρουν.

Μην αγχώνεσαι από τόσο νωρίς, πολύ περισσότερο μάλιστα αφού στο paypal έχεις περιθώριο 180 ημερών.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...