psyaris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας, εχω ενα θεματακι με την SJ4000! Στα χαρακτηριστικα της γραφει '' Continuous Shooting(Burst Rate) :OFF / 3 P/s / 5 P/s / 10 P/s / 10P/2s'' που αν δεν κανω λαθος αυτο σημαινει τρεις φωταγραφιες ανα δευτερολεπτο , 5 φωτογραφιες ανα δευτερολεπτο κ.ο.κ Εμενα στο μενου ομως δεν εχει κατι τετοιο . Εχει μονο 1 φωτογραφια ανα 3 δευτερολεπτα ,1 φωτογραφια ανα 5 δευτερολεπτα κ.ο.κ/ Και εχω το τελευταιο firmware G20150408v02. Καποια βοηθεια?? Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 μηπως κοιτας το timelapse? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyaris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Με το timelapse δημιουργείται βίντεο! Εγώ λέω για μεμονωμένες φωτογραφίες όπως πχ η gopro γιατί το continuous shooting αυτό σημαίνει, όχι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα