Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα στην παρεα ,θα ηθελα την βοηθεια σας ,με ενδιαφερει να βαλω ασυρματη φορτιση στο note 4,να βαλω εσωτερικο δεκτη μεσα στο καπακι (γιατι απο οτι ειδα το εργοστασιακο που ειναι μαζι με το καπακι ειναι αρκετα ογκωδης και δεν μου αρεσει ) και μια βαση φορτισης . που μπορω να αγορασω εντος ελλαδας ,εαν πρεπει να κοιταξω-προσεξω κατι κατα την αγορα κ πια εταιρεια να προτιμησω .ευχαριστω για ολες της απαντησεις σας

Δημοσ.

καλημερα στην παρεα ,θα ηθελα την βοηθεια σας ,με ενδιαφερει να βαλω ασυρματη φορτιση στο note 4,να βαλω εσωτερικο δεκτη μεσα στο καπακι (γιατι απο οτι ειδα το εργοστασιακο που ειναι μαζι με το καπακι ειναι αρκετα ογκωδης και δεν μου αρεσει ) και μια βαση φορτισης . που μπορω να αγορασω εντος ελλαδας ,εαν πρεπει να κοιταξω-προσεξω κατι κατα την αγορα κ πια εταιρεια να προτιμησω .ευχαριστω για ολες της απαντησεις σας

Δεν νομίζω το note 4 να μπορεί να πάρει ασύρματη φόρτιση αλλά και να παίρνει, είναι πολύς κόπος για το τίποτα. Δεν χρησιμεύει σε κάτι ουσιαστικό, απλά στην διευκόλυνσή σου για φόρτιση χωρίς καλώδια (αν και πάλι χρειάζεται καλώδια το pad)

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι το εργοστασιακό είναι πράγματι ογκώδες; Και εγώ ψάχνομαι ελαφρώς και εδώ δεν βλέπω σημαντικές διαφορές.

Ότι γίνεται αυτό που λες γίνεται, απλά φοβάμαι ότι δεν υποστηρίζει ασύρματο fast charge,

Δημοσ.

Δεν νομίζω το note 4 να μπορεί να πάρει ασύρματη φόρτιση αλλά και να παίρνει, είναι πολύς κόπος για το τίποτα. Δεν χρησιμεύει σε κάτι ουσιαστικό, απλά στην διευκόλυνσή σου για φόρτιση χωρίς καλώδια (αν και πάλι χρειάζεται καλώδια το pad)

Σοβαρα τωρα??? Ts δες το βιντεο πριν παρεις οτιδηποτε 

Δημοσ.

Το note 4 έχει 100% ασύρματη φόρτιση

Στο Bestpice.gr σε ένα μαγαζί που λέγεται olla.gr, ο δέκτης κοστίζει 12 ευρώ (αν θες μόνο δεκτή) ή 18 μαζί με τον ασύρματο φορτιστή, Όσον αφορά της επιλογές δεν έχεις και πολλές, αυτός ο ίδιος που πουλάει το μαγαζί θα βρεις και σε Site του εξωτερικού

Είσαι σίγουρος ότι το εργοστασιακό είναι πράγματι ογκώδες; Και εγώ ψάχνομαι ελαφρώς και εδώ δεν βλέπω σημαντικές διαφορές.

Ότι γίνεται αυτό που λες γίνεται, απλά φοβάμαι ότι δεν υποστηρίζει ασύρματο fast charge,

Υπάρχει ασύρματη φόρτιση καθώς υπάρχει και καπάκι και θήκη της ίδιας της Samsung που το επιτρέπει, και όντως εξεχει ελαχιστα σε σχέση με το απλο καπάκι
  • Like 1
Δημοσ.

@kostas 8080

στο link που έδωσα παραπάνω το σύνολο γνήσιος φορτιστής-καπάκι κοστίζει €28, δεν είναι και άσχημα. Η λύση που υπάρχει στο olla δεν μου πολυαρέσει. Έχω δεύτερη μπαταρία που την χρησιμοποιώ συχνά και δεν θέλω να έχω βάλε-βγάλε και τον δέκτη. Και καλύτερα που προεξέχει και λίγο, να προφυλάσσει και το τζαμάκι της κάμερας.

Το θέμα ασύρματη φόρτιση το έχω και εγώ κρατημένο, αλλά δεν τρελαίνομαι να το προχωρήσω, περισσότερο για γκατζετιά μου φαίνεται. Ιδίως αν δεν υποστηρίζει fast charge.

Δημοσ.

@kostas 8080

στο link που έδωσα παραπάνω το σύνολο γνήσιος φορτιστής-καπάκι κοστίζει €28, δεν είναι και άσχημα. Η λύση που υπάρχει στο olla δεν μου πολυαρέσει. Έχω δεύτερη μπαταρία που την χρησιμοποιώ συχνά και δεν θέλω να έχω βάλε-βγάλε και τον δέκτη. Και καλύτερα που προεξέχει και λίγο, να προφυλάσσει και το τζαμάκι της κάμερας.

Το θέμα ασύρματη φόρτιση το έχω και εγώ κρατημένο, αλλά δεν τρελαίνομαι να το προχωρήσω, περισσότερο για γκατζετιά μου φαίνεται. Ιδίως αν δεν υποστηρίζει fast charge.

Και γω λόγω της δεύτερης μπαταρίας δεν το αγορασα γιατί αλλαζω συνέχεια μπαταρία

... Το τζαμακι της κάμερας έτσι κι αλλιώς δεν παθαίνει τίποτα,οι οποίες γρατζουνιες υπάρχουν συνήθως στο μεταλλικό πλαίσιο γύρω από την κάμερα

Τελικά δεν κατέληξα σε ασύρματη φόρτιση γιατί δεν έχει κανένα θετικό (ισως το μόνο θετικό είναι ότι δεν επιβαρύνει την υποδοχή micro usb, από το βαλε βγάλε το καλωδιο

• Moderators
Δημοσ.

Η ασυρματη φορτιση ειναι πολυ βολικο feature. Και μονο που δεν εχεις να ασχοληθεις να βαζεις βυσμα, να τραβας καλωδιο κλπ ειναι σουπερ.

Το χρησιμοποιουσα πολυ στο Note 3. Με το 4 ομως δεν καταφερα να το χρησιμοποιησω με τον δεκτη, παρολο που εχω αγορασει ηδη δυο διαφορετικους, δεν κανουν καλη επαφη ή κατι τετοιο και δεν φορτιζει κανονικα.

Τωρα σκοπευω να παρω το wireless back cover μηπως δω εκει προκοπη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...