Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα τη συνδρομή στα προγραμματα, συνδρομη για τη χρηση προσωπικου υπολογιστή. No thanks.

Η φαση προς τα εκει πηγαινει. Και τα Windows 10 θα γινουν συνδρομητικα σε δυο χρονακια και θα παψει η υποστηριξη προηγουμενων εκδοσεων. Ξεχαστε τα οφλαην (και δωρεαν) λειτουργικα συστηματα, δυστυχως.

Δημοσ.

Η φαση προς τα εκει πηγαινει. Και τα Windows 10 θα γινουν συνδρομητικα σε δυο χρονακια και θα παψει η υποστηριξη προηγουμενων εκδοσεων. Ξεχαστε τα οφλαην (και δωρεαν) λειτουργικα συστηματα, δυστυχως.

Είπε ο alxlighting που γύρισε απο το μέλλον.
  • Like 4
Δημοσ.

Το UI μοιάζει 150 χρόνια μπροστά από το απαίσιο UI των Windows. Στον τομέα αυτό, η έμπνευση δείχνει να έχει χαθεί οριστικά και ευτυχώς που μικρές εταιρείες δείχνουν το δρόμο, για να τις αντιγράψουν στη συνέχεια οι μεγαλύτερες.

Δημοσ.

οχι απλα δουλευω στο σαπορτ της μαηκροσοφτ :P

Επισης, ειμαι αστραπης, οχι φωτισμος :/

Δημοσ.

με τετοια δυνατα smartphones που κυκλοφορούν αυτο που κολλαει? το μελλον  τους ειναι οι αναδιπλουμενες οθονες που θα σου κανουν το κινητο 10 με 12 ιντζων και δεν θα χρειάζονται πια τα laptops...μονο η μπαταρια εχει μείνει που εκει εχουν μείνει αρκετα χρονια πισω...  

• Like 1
Δημοσ.

Η φαση προς τα εκει πηγαινει. Και τα Windows 10 θα γινουν συνδρομητικα σε δυο χρονακια και θα παψει η υποστηριξη προηγουμενων εκδοσεων. Ξεχαστε τα οφλαην (και δωρεαν) λειτουργικα συστηματα, δυστυχως.

Χαχα

πραγματικά δηλαδή ό,τι να 'ναι

θέλω να δω σε δύο χρόνια που τα Windows φυσικά και ...δε θα είναι συνδρομητικά,

σε ποιά τράπεζα θα δίνουν τις συνδρομές εκείνοι που σήμερα τα λένε αυτά

:D

Δημοσ.

Και αναρωτιέμαι εγώ, ως ένας εκ των αρκετών που δεν έχουν PC και όντως θέλουν μία all-in-one συσκευή: Τι παραπάνω θα μου προσφέρει από το continuum dock του Windows 10 Mobile?

1) Φορητές συσκευές (και μάλιστα κανονικά κινητά τηλέφωνα) που "μετατρέπονται" σε PC όταν τα συνδέσεις σε monitor? Check

2) Όλα τα αρχεία στο cloud (μέσω Onedrive) και είσαι ήσυχος ότι δε θα χάσεις τίποτα? Check

3) Μπορείς να χρησιμοποιείς τη συσκευή για trackpad αντί να συνδέσεις ποντίκι? Check

Και για τα plus πάμε στην πληθώρα εφαρμογών που ήδη υπάρχουν vs ένα start-up project... Και μάλιστα πωλείται έναντι 349$, όσο δηλαδή το Acer Jade... Δε ξέρω ρε παιδιά, αλλά ή είμαι τελείως κολλημένος ή κάτι δε μου κολλάει... 

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν είναι αστείο είναι εντυπωσιακή η προσπάθεια άσχετο αν πετύχει. Αν ζούσε ο τζόμπς θα πήγαινε Φινλανδία για να το αγοράσει ή να το αντιγράψει όπως ήξερε να κάνει.

• Like 2
Δημοσ.

πραγματικά δηλαδή ό,τι να 'ναι

θέλω να δω σε δύο χρόνια που τα Windows φυσικά και ...δε θα είναι συνδρομητικά,

σε ποιά τράπεζα θα δίνουν τις συνδρομές εκείνοι που σήμερα τα λένε αυτά

:D

Δεν καταλαβα την ερωτηση. Αλλα οκ, μπορει και να μας ειπαν μπουρδες στο τρεινινγκ τι να πω, ουτως η αλλως δεν ηταν γραπτη η πληροφορια οποτε παιζει κι αυτο, αλλα δε φανηκε μουφα.

Δεν ξερω ομως που βασιζετε τη σιγουρια σας οτι τα Windows δε θα ειναι συνδρομητικα. Ουτως η αλλως εχει ανακοινωθει οτι δε θα υπαρξει καινουρια εκδοση, μονο Updates στα 10. Λογικο ειναι οτι καποτε θα θελησει να βγαλει κι αλλα γκαφρα η μαηκρο απο το λειτουργικο της ξερω γω? Καπιταλισμουλης and everything involved.

Δημοσ.

Και αναρωτιέμαι εγώ, ως ένας εκ των αρκετών που δεν έχουν PC και όντως θέλουν μία all-in-one συσκευή: Τι παραπάνω θα μου προσφέρει από το continuum dock του Windows 10 Mobile?

1) Φορητές συσκευές (και μάλιστα κανονικά κινητά τηλέφωνα) που "μετατρέπονται" σε PC όταν τα συνδέσεις σε monitor? Check

2) Όλα τα αρχεία στο cloud (μέσω Onedrive) και είσαι ήσυχος ότι δε θα χάσεις τίποτα? Check

3) Μπορείς να χρησιμοποιείς τη συσκευή για trackpad αντί να συνδέσεις ποντίκι? Check

Και για τα plus πάμε στην πληθώρα εφαρμογών που ήδη υπάρχουν vs ένα start-up project... Και μάλιστα πωλείται έναντι 349$, όσο δηλαδή το Acer Jade... Δε ξέρω ρε παιδιά, αλλά ή είμαι τελείως κολλημένος ή κάτι δε μου κολλάει... 

θεωρώ αυτονόητη την απάντηση

πρώτα πρώτα μιλάμε για διαφορετικές ανάγκες και κατηγορίες προϊόντων

έπειτα PC αν το θες. αγοράζεις Windows tablet laptop με πολύ λιγότερα χρήματα για να μείνουν στην άκρη να έχεις και smartphone του γούστου σου

το δε dock που συνοδεύει ειδικά το jade συνοδεύει ένα smartphone με high end specs, που είναι φορητό, παίρνει τηλέφωνα, λειτουργεί πλήρως offline

εξίσου το χρησιμοποιείς ως touchpad, περιλαμβάνει και μερικά παρελκόμενα πχ πληκτρολόγιο, συν ότι καθαυτό λειτουργεί ως hub και extension port 

κοστίζει έστω κάποια αντίστοιχα λεφτά αλλά έχει και την υποστήριξη μεγάλης εταιρείας που θα υπάρχει και αύριο,

specs και απόδοση λειτουργία δε μπορούμε να κρίνουμε αν και μια υποψία σύγκρισης ο καθένας την έχει

βάλε και το οικοσύστημα των Windows και τα Surface phones που έρχονται 

και το κλου

το dock δε θέλει συνδρομή 

με τη λογική αυτή παίρνεις ένα Intel full Windows stick με 100 € και σου μένουν τα ψιλά αντί για το κάθε Solu 

• Like 1
Δημοσ.

Καλα.....για πείτε παιδιά ποιός από σας χρεισημοποιει 20 μηνειεα για εφαρμογές?βάζω στοίχημα ότι ούτε 1 ευρώ δεν ξοδεύουν οι περισσότεροι.είναι σαν να αγοράζεις ένα προϊόν 350 ευρώ και να πληρώνεις 20 δόση εφόρου ζωής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...