Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα.....για πείτε παιδιά ποιός από σας χρεισημοποιει 20 μηνειεα για εφαρμογές?βάζω στοίχημα ότι ούτε 1 ευρώ δεν ξοδεύουν οι περισσότεροι.είναι σαν να αγοράζεις ένα προϊόν 350 ευρώ και να πληρώνεις 20 δόση εφόρου ζωής.

θα μας εξωθησουν ολους σε λιζινγκ τακτικες για να νιωθουμε πριμιουμ

εγω πχ θα θελα πολυ να εχω νετφλιξ

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εναν υπολογιστη-κινητο που να ειναι μονιμα συνδεδεμενος με το νετ οπου και να βρισκομαι. να μπορω να δουλευω επισης οπου και να βρισκομαι. να συνδεεται με tv-monitor ηχεια μικροφονα ποντικια κλπ και να εχει προτζεκτορακι να προβαλω μεγαλη οθονη οπου θελω (ή πηγαινοντας μακρια στο μελλον) να συνδεεται ασυρματα με το οπτικο-ακουστικο μου νευρο!

σταθερα,λαπτοπ,ταμπλετ, smartphones θα μοιαζουν αρχαιολογιες και αχρηστα!

Δημοσ.

Λοιπόν για να γελάσουν λίγο τα χείλη μας σε αυτήν την καθημερινότητα...

Αυτό το pc θα έχει πρόβλημα εκτός από τους viruses και το κοινό σαράκι.

Οπότε όσοι το πάρετε εκτός από antivirus προμηθευτείτε και εντομοκτόνο (για όταν θα ξεβάψει το λούστρο)...

• Like 3
Δημοσ.

Το UI μοιάζει 150 χρόνια μπροστά από το απαίσιο UI των Windows. Στον τομέα αυτό, η έμπνευση δείχνει να έχει χαθεί οριστικά και ευτυχώς που μικρές εταιρείες δείχνουν το δρόμο, για να τις αντιγράψουν στη συνέχεια οι μεγαλύτερες.

Απαίσιο για σένα, για εμάς που κάνουμε δουλειά τέλειο. Και δεν θέλουμε να το αλλάξουμε ιδιαίτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Απαίσιο για σένα, για εμάς που κάνουμε δουλειά τέλειο. Και δεν θέλουμε να το αλλάξουμε ιδιαίτερα.

Τεχνοφοβικος που δουλευει σε ιντερνετικο πορταλ?

Μη φοβου τις αλλαγες

Δημοσ.

Μη φοβου τις αλλαγες

Αυτό κατάλαβες απο την απάντηση του;

Απλά λέει πως το UI που έχουν τα Win τον καλύπτει φουλ.

Επίσης ότι νέο βγαίνει δεν πάει να πει και καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό κατάλαβες απο την απάντηση του;

Απλά λέει πως το UI που έχουν τα Win τον καλύπτει φουλ.

Επίσης ότι νέο βγαίνει δεν πάει να πει και καλύτερο.

Νταξει αφου καλυφθηκε πληρως ενας χρηστης να μην αναπτυχθει ποτε κατι καινουριο γιατι καποιος "εκανε τη δουλεια του">

Δεν εχει βγει καν καλα καλα, αμεσως να πεσουμε να το φαμε και να πουμε "καλα ειμαστε και με αυτα που εχουμε". Αυτο καταλαβα, ναι.

Δημοσ.

Νταξει αφου καλυφθηκε πληρως ενας χρηστης να μην αναπτυχθει ποτε κατι καινουριο γιατι καποιος "εκανε τη δουλεια του">

Δεν εχει βγει καν καλα καλα, αμεσως να πεσουμε να το φαμε και να πουμε "καλα ειμαστε και με αυτα που εχουμε". Αυτο καταλαβα, ναι.

Βγάζει πράματα απο το μυαλό σου.

Είπα εγω να μην αναπτυχθεί κάτι άλλο;

Ας αναπτυχθεί. Αλλά το διαφορετικό δεν μαζεύει κόσμο όπως είδαμε απο την φάση με Win7 σε Win8 ;)

Δημοσ.

Βγάζει πράματα απο το μυαλό σου.

Είπα εγω να μην αναπτυχθεί κάτι άλλο;

Ας αναπτυχθεί. Αλλά το διαφορετικό δεν μαζεύει κόσμο όπως είδαμε απο την φάση με Win7 σε Win8 ;)

Μιλουσαμε για το αν το UI ειναι απαισιο η οχι. Το 8 ηταν ομορφο, κι ας μην ηταν πρακτικο. Τα 10 κρατησαν αυτην την ομορφια. Outdated aesthetics ηδη ομως. Ας βγει και αλλη επιλογη λοιπονε.

Δημοσ.

Εγώ βλέπω 3 μάγκες με ένα όραμα να πηγαίνουνε προς μία κατεύθυνση. Έχουνε χρηματοδότες και συνεπώς κάποια πράγματα τα λένε γιατί πρέπει να τα πούνε. Στο τέλος της ημέρας ή θα πετύχουνε ή θα τους αγοράσουνε με υπεραξία ή θα το διαλύσουνε και θα πάνε να δουλέψουνε σε κανέναν από τους μεγάλους. Όπως και να 'xει κερδισμένοι θα είναι.

Τώρα επί του θέματος, ναι συμφωνώ ότι όλα πάνε προς το cloud αλλά, όποιος και αν είσαι, δώσε μου με τη συνδρομή και computing capacity και όχι μόνο storage να σε πλερώνω με το μήνα ΚΑΙ να δικαιολογείς το εφάπαξ κόστος της συσκευής. Με το παρών μοντέλο μόλις παλιώσει η συσκευούλα μου -κάτι για το οποίο φροντίζει ο κατασκευαστής με μεγάλη συνέπεια- πρέπει να ξαναδώσω $$$ για καινούργια. Αν επιμερίσουμε το κόστος των συσκευών στη 2ετία(υποθέτοντας ότι κάπου τόσο κρατάνε μια συσκευή οι περισσότεροι) και βάλουμε και τη συνδρομή μαζί καήκαμε.

Όταν θα γίνει κατι σαν το παραπάνω, τότε θα δούμε project σαν αυτό να είναι βιώσιμα, να υιοθετούνται σε corporate επίπεδο(γιατί εκεί κάνεις scale τις πωλήσεις σου σαν εταιρία) και τελικά να φτάνουνε στα χέρια μας έναντι λογικού αντιτίμου.

Έχοντας μια μικρή ιδέα από data center και υποδομές, το κόστος ανα gb είναι αστείο και το κάθε gb που προσθέτεις το αποσβένεις μέσα σε μερικούς μήνες μόνο. 

Για να κλείσω λοιπόν, το μέλλον είναι το cloud computing αλλά εν είμαι καθόλου σίγουρος για τη βιωσιμότητα μοντέλων βασισμένων στο cloud storage. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.

Δημοσ.

Μη φοβου τις αλλαγες

Το πέτυχες. Μπορεί και να έχω ασχοληθεί με υπολογιστες το 10πλασιο από σένα και όχι σε επίπεδο ui...
Δημοσ.

Έχω δει ήδη από καιρό κινέζικες ταμπλετο-nuc-pc με core M που τρέχουν Windows 10 κτλ. Αν και δυσκολεύομαι να καταλάβω τον λόγο ύπαρξής τους. Αν έβγαιναν 5-7 χρόνια πριν, μπορεί. Σήμερα όμως γιατί;

Εκτός αν θέλουν να μας ξαναπουλήσουν κάτι (laptop->netbook->ultrabook->tablet->phablet->tabpc*)

* Δικός μου όρος. Έχω την πατέντα, το copyright, την αποκλειστικότητα κτλ. Θα εισπράττω δικαιώματα τα επόμενα 200 χρόνια από την apple και την microsoft...

Δημοσ.

Έχω δει ήδη από καιρό κινέζικες ταμπλετο-nuc-pc με core M που τρέχουν Windows 10 κτλ. Αν και δυσκολεύομαι να καταλάβω τον λόγο ύπαρξής τους. Αν έβγαιναν 5-7 χρόνια πριν, μπορεί. Σήμερα όμως γιατί;

Εκτός αν θέλουν να μας ξαναπουλήσουν κάτι (laptop->netbook->ultrabook->tablet->phablet->tabpc*)

* Δικός μου όρος. Έχω την πατέντα, το copyright, την αποκλειστικότητα κτλ. Θα εισπράττω δικαιώματα τα επόμενα 200 χρόνια από την apple και την microsoft...

βάλε ότι αυτό το Solu δεν είναι καν PC για να τρέξει Windows/OSX,

έχει ARM αρχιτεκτονική

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...