Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, ένας φίλος μου έδωσε ένα iphone 4s να του το φτιάξω λέγοντας μου κατευθείαν ο,τι θέλει μόνο αλλαγή μπαταριάς,

κατα την αλλαγή μπαταρίας διαπίσωσα πως η συσκευή κάποια στιγμή είχε πάρει νερό στην οθόνη, την άλλη μέρα αφού το είχα αφήσει στην φόρτιση επικοινώνησα ξανά με τον φίλο για να μου δώσει τα στοιχεία πρόσβασης στο μενού της συσκευής, ο οποίος παραδέχτηκε επίσης οτι η συσκευή είχε βουτήξει στιγμιαία σε νερό,

κατά τις δοκιμές μου εντόπισα ένα συγκεκριμμένο πρόβλημα με το ηχείο, ενω ακούγονται κανονικά ο ήχος κλήσης, το ξυπνητήρι και κάποιες προφορικές αναφορές στις ρυθμίσεις φωνητηκών εντολών, οτιδήποτε άλλο ακούγεται μόνο από τα ακουστικά,

η μπάρα αλλαγής έντασης καθώς και ο ηχος κλειδώματος απο το ηχείο, εμφανίζονται στιγμιαία όταν αυξομειώνω την ένταση απο τα πλαινά κουμπάκια αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση που βρίσκομαι στο αρχικο μενου ρυθμίσεων ήχου και χειρίζομαι την μπάρα ακριβώς κάτω απο "κουδουνίσματα και ειδοποιήσεις"

στη συνέχεια άλλαξα την καλωδιοταινία που περιλαμβάνει τα 3 πλαινά κουμπια και το βύσμα για τα ακουστικά και το πρόβλημα δεν λύθηκε, επίσης αναβάθμισα το ios σε 9,1 χωρίς καμία αλλαγή σχετικά με το πρόβλημα.

Επίσης όταν το συνδέω με το itunes μου γράφει οτι πρέπει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Επεξ/σία από DJJordan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...