Προς το περιεχόμενο

αξιζει αυτη η φωτογραφικη

erne

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα, επειδη ειμαι ασχετος με το αντικείμενο θα ηθελα να μου πειτε αν αξιζει για τα χρηματα της αυτη Link.png Site: CANONPowerShot SX410 IS Black  την εχει προσφορα 120, θα ηθελα να μου πειτε για την αναλυση σε συγκρισει με το κινητο s6 edge γιατι μονο αυτο εχω πιασει στα χερια μου, ευχαριστω

Επεξ/σία από erne
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις το τηλέφωνο η απάντηση είναι αρνητική εκτός αν θέλεις το ζουμ και μόνο, η δική μου άποψη.

http://flickriver.com/search/PowerShot+SX410+IS/

http://flickriver.com/search/samsung+s6+edge/

Επίσης αν δεν θέλεις το ζουμ γιατί να μη πάρεις κινητό έστω φθηνότερο αλλά με καλή κάμερα.

Εσύ τι λες;

Επεξ/σία από darkdragon

σ'ευχαροστω για την απαντηση, το προβλημα μου με το s6 οτι  οταν τις βαζω το pc της φωτογραφιες χαλαει πολυ η ποιοτητα, λογικο μεχρι ενα σημειο αλλα τοσο πολυ μου εκανε εντυπωσει, ασε που αν ανεβασω φωτογραγια στο internet εκει η κατασταση ειναι για γελια για ενα τετοιο κινητο

Μηπως εχεις το s6 να τραβαει σε χαμηλη αναλυση?

Υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο το s6 να εχει καλυτερο αισθητηρα απο την καμερα που κοιτας?

Υ.Γ Ανεβασε μια φωτογραφια απο το s6 στο tinypic να τις ριξουμε μια ματια...

σ'ευχαροστω για την απαντηση, το προβλημα μου με το s6 οτι  οταν τις βαζω το pc της φωτογραφιες χαλαει πολυ η ποιοτητα, λογικο μεχρι ενα σημειο αλλα τοσο πολυ μου εκανε εντυπωσει, ασε που αν ανεβασω φωτογραγια στο internet εκει η κατασταση ειναι για γελια για ενα τετοιο κινητο

Εχω δει δειγματα απο s6, μια χαρα μπορουν να καλυψουν με αξιοπρεπεστατη λεπτομερεια μεγαλο monitor 1440p, ενταξει αν ανοιξεις στο 100% εννοειται και πεφτει η ποιοτητα. Επισης το καλο ( για τους απλους χρηστες) με τα κινητα ειναι οτι βγαζουν αρκετα μαγειρευμενη εικονα σε σχεση με τις compact και φαινεται πιο εντυπωσιακη, οποτε φυσικα και δεν αξιζει να αγορασεις compact με μικρο αισθητηρα και με μεγαλο αισθητηρα να παρεις, παλι θα πρεπει να παιρνεις το raw και να το μαγειρευεις στο lightroom για να βγαλεις κατι εντυπωσιακο, οχι απαραιτητα και σωστο, αλλα αυτο εχουν συνηθισει ολοι πλεον να βλεπουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηπως εχεις το s6 να τραβαει σε χαμηλη αναλυση?

Υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο το s6 να εχει καλυτερο αισθητηρα απο την καμερα που κοιτας?

Υ.Γ Ανεβασε μια φωτογραφια απο το s6 στο tinypic να τις ριξουμε μια ματια...

bffm2e.jpg οριστε μια, σε υψηλη αναλυση το εχω

Επεξ/σία από erne

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ανάλυση είναι 1600x900 στη φωτογραφία που βλέπουμε στο insomnia ούτε 1.5mpixels.

Η φωτογραφία που έχεις στον υπολογιστή σου:

τι ανάλυση έχει 

τι μέγεθος έχει

Το σκεπτικό του @topos παραπάνω έχει μεγάλη βάση γιαυτό κάνε μια προσπάθεια.

Έχω κάνει μεγέθυνση σε μάτι με μπούκλα κοπελιάς από τα 13mpixels κινητού και την έβαλα wallpaper σε 1080 μόνιτορ χαζεύοντας την και δεν πίστευα από αυτά που έβλεπα και με επεξεργασία με το snapseed που σημαίνει ένα ακόμα στάδιο συμπίεσης jpeg to jpeg, σε εσωτερικό χώρο χωρίς φλας η φωτογραφία και σε μέγεθος ούτε το 15% της αρχικής επιφάνειας, είναι να σε τρελαίνει μερικές φορές η απόδοση σαν σε καμβά.

Στα κινητά η εστίαση παίζει μεγαλύτερο ρόλο από όσο στις κατεξοχήν κάμερες. 

Να και ένα πόνημα σχετικό σημερινό μάλιστα http://www.kenrockwell.com/tech/comparisons/2015-11-02-apple-canon-fuji-sony/index.htm

Επεξ/σία από darkdragon

Η ανάλυση είναι 1600x900 στη φωτογραφία που βλέπουμε στο insomnia ούτε 1.5mpixels.

Η φωτογραφία που έχεις στον υπολογιστή σου:

τι ανάλυση έχει 

τι μέγεθος έχει

Το σκεπτικό του @topos παραπάνω έχει μεγάλη βάση γιαυτό κάνε μια προσπάθεια.

Έχω κάνει μεγέθυνση σε μάτι με μπούκλα κοπελιάς από τα 13mpixels κινητού και την έβαλα wallpaper σε 1080 μόνιτορ χαζεύοντας την και δεν πίστευα από αυτά που έβλεπα και με επεξεργασία με το snapseed που σημαίνει ένα ακόμα στάδιο συμπίεσης jpeg to jpeg, σε εσωτερικό χώρο χωρίς φλας η φωτογραφία και σε μέγεθος ούτε το 15% της αρχικής επιφάνειας, είναι να σε τρελαίνει μερικές φορές η απόδοση σαν σε καμβά.

Στα κινητά η εστίαση παίζει μεγαλύτερο ρόλο από όσο στις κατεξοχήν κάμερες. 

Να και ένα πόνημα σχετικό σημερινό μάλιστα http://www.kenrockwell.com/tech/comparisons/2015-11-02-apple-canon-fuji-sony/index.htm

αναλυση 5312x2988 μου βγαζει, κανω κατι λαθος?

Βόλος πεζουλια!

B)

Όχι σωστή είναι η ανάλυση απλά το insomnia ίσως αποθηκεύει μικρότερη ανάλυση γιατί δεν χρειάζεται περισσότερο στο web.

Μόνο αν πας σε aps-c μέγεθος αισθητήρα αξίζει να αγοράσεις κάμερα με το κινητό που έχεις.

Να προσέχεις την εστίαση του κινητού πριν τραβήξεις τη φωτογραφία αν δεν έχει πραγματοποιηθεί η φωτογραφία θα είναι χάλια όσο μεγαλώνει η διάσταση προβολής της.

Όχι σωστή είναι η ανάλυση απλά το insomnia ίσως αποθηκεύει μικρότερη ανάλυση γιατί δεν χρειάζεται περισσότερο στο web.

Μόνο αν πας σε aps-c μέγεθος αισθητήρα αξίζει να αγοράσεις κάμερα με το κινητό που έχεις.

Να προσέχεις την εστίαση του κινητού πριν τραβήξεις τη φωτογραφία αν δεν έχει πραγματοποιηθεί η φωτογραφία θα είναι χάλια όσο μεγαλώνει η διάσταση προβολής της.

Καλα τα παραλες νομιζω, υπαρχουν πολλα ενδιαμεσα μεχρι να φτασεις στο aps-c, δεν εχουν γινει και τοσο σπουδαιοι οι 1/2.3'' αισθητηρες και ετσι και αλλιως το να παρεις μια φωτογραφικη δεν το κανεις μονο για την καλυτερη ποιοτητα, ειναι πολλα ακομα που δεν μπορει να σου προσφερει ενα κινητο. Οσο για τον ken clickbait ειναι γνωστος και τρωει το κραξιμο της αρκουδας για τα review του, αναξιοπιστος απαιτης, πραγματικα δεν πιστευω τιποτα, απο το ετσι κα αλλιως ελλιπες vs της μιας φωτογραφιας και του μαγειρεματος που εκανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...